Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Hudpleie trend i 2018: Aktivt kull

Trend
Kull er den mest omtalte og trendy ingrediensen innen hudpleie akkurat nå – men det er langt ifra en nyhet. Kull har blitt brukt til dyprensing av huden i flere tusen år. Vi forklarer hvordan!

Produkter med aktiv kull

Allerede for 3500 år siden la egypterne kul eyeliner med kull, men de brukte det også for å få en sunnere, penere hud. Kullet fungerer nemlig til mer enn bare en pent innrammende sverte, det har også en antibaktriell, legende og rensende effekt. Det er grunnen til at kull også i dag brukes på legevakten ved forgiftninger. I disse dager gjør kullet et storslått comeback i hudpleien, som nøkkelingrediens i dyprensende produkter.

Hvordan fungerer det?
Det høres kanskje merkelig ut at kull kan rense huden din, men den kulltypen som brukes innen hudpleie og medisin er ikke samme type kull som du fyrer opp grillen med. I hudpleie og medisin brukes aktivt kull – et kull som er varmet opp i oksygenfattig miljø, så konsentrasjonen av rent kull øker. Det aktive kullet har en ekstrem evne til å trekke til seg andre stoffer, og fungerer nærmest som en magnet på smuss, fett og forurensninger. Det er forklaringen på hvorfor kull så effektivt renser huden i dybden. I tillegg til den dyptrensende superkraften, er aktivt kull også betennelsesdempende og antibakterielt. Det er ekstra bra hvis du har problemhud eller akne.

Kan alle bruke hudpleie med kull?
Kull brukes først og fremst i ansiktsrenser, ansiktsmasker, peelinger og såper, altså hudpleieprodukter som gir en dyptrenset følelse og en hud full av ny glød – og det vil vel alle ha? Produkter med kull er ekstra bra for fetere eller akneutsatt hud. Hvis du røyker eller bor i en by, der luftforurensning er en del av hverdagen, får du også fin effekt av hudpleieprodukter med aktivt kull. Du som har en tørrere hud kan selvfølgelig også bruke kull, men begrens det til én gang i uken, så du ikke vasker bort for mye av hudoverflatens naturlig beskyttende oljelag.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331