Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Såray & 50% på Pixi Glow & Retinol Tonic!

Hudpleie trend i 2018: Aktivt kull

Trend
Kull er den mest omtalte og trendy ingrediensen innen hudpleie akkurat nå – men det er langt ifra en nyhet. Kull har blitt brukt til dyprensing av huden i flere tusen år. Vi forklarer hvordan!

Allerede for 3500 år siden la egypterne kul eyeliner med kull, men de brukte det også for å få en sunnere, penere hud. Kullet fungerer nemlig til mer enn bare en pent innrammende sverte, det har også en antibaktriell, legende og rensende effekt. Det er grunnen til at kull også i dag brukes på legevakten ved forgiftninger. I disse dager gjør kullet et storslått comeback i hudpleien, som nøkkelingrediens i dyprensende produkter.

Hvordan fungerer det?
Det høres kanskje merkelig ut at kull kan rense huden din, men den kulltypen som brukes innen hudpleie og medisin er ikke samme type kull som du fyrer opp grillen med. I hudpleie og medisin brukes aktivt kull – et kull som er varmet opp i oksygenfattig miljø, så konsentrasjonen av rent kull øker. Det aktive kullet har en ekstrem evne til å trekke til seg andre stoffer, og fungerer nærmest som en magnet på smuss, fett og forurensninger. Det er forklaringen på hvorfor kull så effektivt renser huden i dybden. I tillegg til den dyptrensende superkraften, er aktivt kull også betennelsesdempende og antibakterielt. Det er ekstra bra hvis du har problemhud eller akne.

Kan alle bruke hudpleie med kull?
Kull brukes først og fremst i ansiktsrenser, ansiktsmasker, peelinger og såper, altså hudpleieprodukter som gir en dyptrenset følelse og en hud full av ny glød – og det vil vel alle ha? Produkter med kull er ekstra bra for fetere eller akneutsatt hud. Hvis du røyker eller bor i en by, der luftforurensning er en del av hverdagen, får du også fin effekt av hudpleieprodukter med aktivt kull. Du som har en tørrere hud kan selvfølgelig også bruke kull, men begrens det til én gang i uken, så du ikke vasker bort for mye av hudoverflatens naturlig beskyttende oljelag.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331