Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Hudpleieguide: riktig hudpleie for alderen

Eksperttips
Alder er bare et tall – men avhengig av hvor gammel du er, har huden ulike behov for at den skal ha det bra. KICKS hudterapeut Melina Häyrinen veileder deg til riktig hudpleie for nettopp dine beste år.

For deg i 20-årene

Flere produkter

Antioksidanter er nøkkelen. Det er en god idé å satse på hudpleie med antioksidanternår du har ung hud. Antioksidanter beskytter mot frie radikaler og hjelper huden med å holde seg ung og sunn. Dessuten er det viktig å bruke produkter med solfaktor for å forebygge, siden solstråler er en av de største skurkene for huden når det gjelder aldring. Sats også på å tilføre mye fuktighet til huden, enten du har tørr eller fet hud eller blandingshud. Legg en fuktgivende ansiktsmaske innimellom, sier hudterapeut Melina Häyrinen.

For deg i 30-årene

Flere produkter

Begynn med anti-age! Etter fylte 30 år dukker de første fine linjene ofte opp rundt øynene, og huden får større behov for fuktighet. Hyaluronsyre er en god syre som blant annet bidrar til å glatte ut huden og tilføre fuktighet. Invester også i et godt serum med C-vitamin som booster huden skikkelig. Om natten kan det være lurt å tilføre fuktighet i dybden med en nattmaske. Alle har selvfølgelig ikke samme type hud selv om de er like gamle, men generelt er det lurt å starte med hudpleie med anti-age en gang etter at du har passert 30. Det er da huden begynner å miste elastisitet, sier hudterapeut Melina Häyrinen.

For deg i 40-årene

Flere produkter

Fokuser på øynene! Cellefornyelsen går stadig tregere, og nå, om ikke før, kan du begynne å merke aldringstegn i ansiktet. En intensiv ansiktskrem, rik på vitaminer og fuktighet, er ypperlig for førti pluss-ansiktshud. Huden rundt øynene er mer sensitiv og tynnere enn i resten av ansiktet, så en fuktgivende øyekrem er et godt kjøp. Det er også viktig å eksfoliere huden skånsomt slik at du fjerner døde hudceller og får frem ny, myk hud med glød. Vær nøye med å bruke solkrem slik at du ikke utsetter huden for unødvendig aldring, sier hudterapeut Melina Häyrinen.

For deg i 50-årene

Flere produkter

Lysne og glatt ut! En hud som har passert 50 år, har som regel behov for kollagen, som mykner opp og glatter ut huden. Som regel må man også tilføre ekstra fuktighet og fett i hudpleien. Hyperpigmentering, eller aldersflekker, er vanlig, og da kan en krem eller et serum som gradvis lysner være til hjelp.
Mange opplever at huden føles gusten og tørr, og at man må jobbe med produkter som mykgjør ordentlig. Da kan for eksempel en ansiktsolje fungere bra, og et serum som er dyptvirkende og kan forebygge tørrhetsrynker, sier hudterapeut Melina Häyrinen.

Hudpleie for han

Flere produkter

Alle hudpleieprodukter er unisex og kan altså brukes
av både kvinner og menn. Men de hudpleieseriene
som er spesielt utviklet for menn, har noen små
særtrekk. Det viktigste er at duften er mer klassisk
maskulin, og av og til er ingrediensene tilpasset hud
med skjeggvekst, sier hudterapeut Melina Häyrinen.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331