Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 50% på Lancome Hydra Zen Day Cream & 30% på Foreo Mini Luna 2! Vi har også fri frakt med Bring & Helthjem.

Hudpleie som jobber mens du sover

Slik gjør du
Natten er den beste tiden på døgnet til å pleie huden din. Vi forklarer hvorfor du trenger produkter som jobber om natten, i rutinen din.

Uttrykket skjønnhetssøvn kunne ikke vært mer treffende enn når det gjelder huden. Natten er nemlig den tid på døgnet når huden drar aller størst nytte av hudpleieprodukter. Vitaminer, næringsstoffer og andre ingredienser blir tatt bedre opp om natten enn om dagen. Om natten jobber også huden for fullt med å reparere seg, og har godt av ekstra hjelp i form av nattilpassede produkter. Dessuten påvirkes ikke huden av ytre faktorer som UV-stråling, forurensning og vind i ditt beskyttede soverom, og dermed kan produktene få jobbe i fred. Byss huden i søvn med disse fire grunnleggende stegene i din kveldsrutine, så får huden en skikkelig boost mens du sover. Sov godt!

Rengjøring

Shop rengjøring

Å sove med makeup er en av de største skjønnhetssyndene. Først når du har renset huden for makeup og smuss som har samlet seg på hudoverflaten i løpet av dagen, er den klar for resten av rutinen. Start med øyesminken, som fjernes best med makeupfjerner eller micellarvann. Rens deretter hele ansiktet med et renseprodukt for din hudtype.

Skreddersy skjønnhetssøvnen med rett serum

Shop serum

Med serum kan du skreddersy hudpleierutinen. Serum har mindre molekyler enn krem og kan derfor gjøre nytte lenger nede i huden. Det har derfor mye å si hvilket produkt du velger. Ingredienser som retinol og AHA-syre brukes med fordel om natten, mens for eksempel vitamin C og antioksidanter er bedre på dagtid. Også ansiktsoljer kan det være en fordel å bruke om kvelden hvis huden din lett blir blank.

Øk fuktnivået med nattkrem

Shop nattkrem

Den viktigste oppgaven til nattkrem er å tilføre fuktighet og reparere hudens barriere etter den uttørkingen som har skjedd i løpet av dagen, samtidig som kremen låser serumet inne i huden. Husk også å skjemme bort den sensitive huden rundt øynene med fuktighetsgivende øyekrem, så holder du tørrhetslinjer borte.

Favorittene som oppfyller drømmene dine

Shop maske

Utvid nattrutinen med peeling og nattmaske en gang eller to i uken. Å våkne etter å ha sovet med en mykgjørende ansiktsmaske som har virket over natten, er som en drøm!

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331