Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Hudpleie som jobber mens du sover

Slik gjør du
Natten er den beste tiden på døgnet til å pleie huden din. Vi forklarer hvorfor du trenger produkter som jobber om natten, i rutinen din.

Uttrykket skjønnhetssøvn kunne ikke vært mer treffende enn når det gjelder huden. Natten er nemlig den tid på døgnet når huden drar aller størst nytte av hudpleieprodukter. Vitaminer, næringsstoffer og andre ingredienser blir tatt bedre opp om natten enn om dagen. Om natten jobber også huden for fullt med å reparere seg, og har godt av ekstra hjelp i form av nattilpassede produkter. Dessuten påvirkes ikke huden av ytre faktorer som UV-stråling, forurensning og vind i ditt beskyttede soverom, og dermed kan produktene få jobbe i fred. Byss huden i søvn med disse fire grunnleggende stegene i din kveldsrutine, så får huden en skikkelig boost mens du sover. Sov godt!

Rengjøring

Shop rengjøring

Å sove med makeup er en av de største skjønnhetssyndene. Først når du har renset huden for makeup og smuss som har samlet seg på hudoverflaten i løpet av dagen, er den klar for resten av rutinen. Start med øyesminken, som fjernes best med makeupfjerner eller micellarvann. Rens deretter hele ansiktet med et renseprodukt for din hudtype.

Skreddersy skjønnhetssøvnen med rett serum

Shop serum

Med serum kan du skreddersy hudpleierutinen. Serum har mindre molekyler enn krem og kan derfor gjøre nytte lenger nede i huden. Det har derfor mye å si hvilket produkt du velger. Ingredienser som retinol og AHA-syre brukes med fordel om natten, mens for eksempel vitamin C og antioksidanter er bedre på dagtid. Også ansiktsoljer kan det være en fordel å bruke om kvelden hvis huden din lett blir blank.

Øk fuktnivået med nattkrem

Shop nattkrem

Den viktigste oppgaven til nattkrem er å tilføre fuktighet og reparere hudens barriere etter den uttørkingen som har skjedd i løpet av dagen, samtidig som kremen låser serumet inne i huden. Husk også å skjemme bort den sensitive huden rundt øynene med fuktighetsgivende øyekrem, så holder du tørrhetslinjer borte.

Favorittene som oppfyller drømmene dine

Shop maske

Utvid nattrutinen med peeling og nattmaske en gang eller to i uken. Å våkne etter å ha sovet med en mykgjørende ansiktsmaske som har virket over natten, er som en drøm!

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort