Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Hudpleie for deg som vil ha synlige resultater

Eksperttips
Nå lanserer KICKS Beauty nye og effektive hudpleieprodukter med aktive ingredienser som utgjør en stor forskjell for huden. Vi kaller dem Face Treatments og Face Concentrates. Her hjelper vi deg å finne produktene som passer til akkurat deg!

Face concentrates

Vis fler

HVA ER FACE CONCENTRATES?

KICKS Beautys Face Concentrates har høyt innhold av aktive ingredienser og skal ikke kombineres med hverandre, men kan brukes med en nattcreme. De påføres på kveldstid og virker over natten. Husk! Bruk alltid solfaktor på dagtid, ettersom huden er mer følsom for solens skadelige stråler når du bruker aktiv hudpleie.

EFFEKTIV NATTPEELING MED AHA OG PHA
KICKS Beauty 10 % AHA + 10% PHA Concentrate 30 ml

 Et effektivt eksfolierende konsentrat med AHAog PHA-syrer som peeler huden nøye over natten, samtidig som det stimulerer cellefornyelsen. Når du blir eldre, reduseres cellefornyelsen og huden kan føles gusten og slapp. Ved regelmessig bruk får huden tilbake sin spenst og glød. Du kan føle en lett prikkende følelse etter påføring.


DYPTRENSENDE PROBLEMLØSER MED BHA
KICKS Beauty 2 % BHA + 1% Zinc Concentrate 30 ml

Rensende konsentrat med BHA-syre som forfiner hudens tekstur slik at den blir jevn og uten ujevnheter. Forbedrer hudens klarhet, renser porene og åpner opp tilstoppede porer. Inneholder også sink, som reduserer hudens talgproduksjon slik at huden blir mindre fet.

VITAMINBOMBE SOM GIR SPENST OG GLØD
KICKS Beauty 20 % Vitamin C Concentrate 30 ml

Serum som inneholder 20 prosent C-vitamin, som lysner huden og reduserer pigmentering. Stimulerer også produksjonen av kollagen i huden, noe som gir mer spenst og glød. Antioksidanter beskytter mot stress og ytre påkjenninger.

SKÅNSOM MEN EFFEKTIV VERSJON AV RETINOL
KICKS Beauty 2 % Retinol Complex Concentrate 30 ml

Retinol, eller vitamin A, er en av de mest effektive ingrediensene som motvirker aldring. Dette konsentratet inneholder det som kalles neste generasjons retinol, som både er effektiv og skånsom mot huden. Serumet reduserer synligheten av fine linjer og ujevn hud. Samtidig øker det hudens fasthet og gir en ungdommelig glød. Produkter med andre former for retinol skal ikke brukes sammen med dette produktet. Vent i ca. 20 minutter før du påfører nattkrem over dette konsentratet.

Face treatments

Se mer

HVA ER FACE TREATMENTS?

KICKS Beautys Face Treatments er effektive hudpleieprodukter som eksfolierer, jevner ut og gjør huden klarere, samtidig som de styrker hudens barrierefunksjon.

GLØDGIVENDE EKSFOLIERING MED AHA
KICKS Beauty 15% AHA Treatment

En effektiv eksfolierende gel som polerer huden og fjerner døde hudceller. Denne behandlende masken reduserer aldringstegn og ujevn hudtone og gir ny glød til huden. Brukes 1–2 ganger per uke. La virke i maks 10 minutter, og skyll av.

FUKTBOMBE MED FIRE SORTER HYALURONSYRE
KICKS Beauty Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment

Gel som gjenoppretter fuktighetsbalansen i alle lag av huden. Består av fire ulike typer hyaluronsyre som effektivt slukker hudens tørst. Stimulerer også hudens egen produksjon av hyaluronsyre. Gjør huden myk og elastisk. Erstatt din vanlige nattkrem med denne masken 1–2 ganger per uke.

SYNLIGE PORERS VERSTE FIENDE
KICKS Beauty 2% BHA Treatment

En porerensende gel som løser opp urenheter og minimerer synlige porer. Gelen inneholder også leire som absorberer overflødig olje i huden. Gir et matt resultat. Brukes 1–2 ganger per uke. La virke i maks 10 minutter, og skyll av.

NATTMASKE MED NIACINAMID
KICKS Beauty Re-Texturizing Niacinamide Treatment

Lett og frisk gel som forvandles til en fyldig krem ved kontakt med huden. Niacinamid jevner ut hudtonen, gjør huden spenstigere, reduserer fine linjer og styrker beskyttelsesbarrieren. Erstatt din vanlige nattkrem med denne masken 1–2 ganger per uke. Bruk alltid solfaktor på dagtid, ettersom produktet inneholder mye niacinamid.

Flere nyheter fra KICKS Beauty

Kjøp nyheter

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331