Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Hudpleie for deg som er gravid eller ammer

Eksperttips
Er du gravid eller ammer? Da er det visse ting det er lurt å tenke på i hudpleierutinen din. KICKS forteller deg hvilke produkter som fungerer og hvilke du skal unngå. I tillegg anbefaler vi produktene som gjør hudpleierutinen din enda bedre.

Hudpleierutinen endres gjennom livet, og i forhold til sesongen. Dette gjelder også når kroppen gjennomgår store endringer, som under en graviditet. Hudpleierutinen må rett og slett tilpasses hudens behov akkurat nå. Under en graviditet er huden din ekstra sensitiv, og det er noen hudpleieingredienser det er best å unngå. KICKS forteller deg hvordan du endrer hudpleierutinen din under en graviditet, og lister opp ingrediensene som ikke skal brukes under graviditet og amming.  

Dette skal du unngå når du er gravid 

Retinol 

Retinol er en hyllet hudpleieingrediens som mange er glad i. Den har vitenskapelig bevist positiv effekt på mange vanlige hudproblemer som pigmentering, fine linjer og akne. Under en graviditet er dette dessverre en ingrediens som man i følge leger og dermatologer skal unngås.  

Salisylsyre 

Den populære hudpleieingrediensen BHA syre, også kjent som salisylsyre, skal unngås under graviditet. Ingrediensen har en antiinflammatorisk effekt og finnes hovedsakelig i produkter for akneutsatt hud. Under graviditeten bør man være forsiktig med alle syrer, spesielt BHA. Velg i stedet en enzympeeling eller en peeling med korn. Du bør imidlertid unngå kornpeeling hvis du har sensitiv hud, rosacea, eksem eller akne. 

Parfyme 

Når du ammer eller er gravid, er parfymefrie produkter et godt valg. Både fordi huden din er mer sensitiv enn vanlig, men også fordi parfyme kan være slitsomt for deg som er gravid. Dette gjelder også når barnet ditt er nyfødt og er nær huden din de første månedene for eksempel når du ammer. På kicks.no finner du parfymefrie skjønnhetsprodukter innen både hud- og hårpleie.  

Her er produktene som gjør hudpleierutinen din bedre 

Er gravidgløden ikke-eksisterende? Uansett om du synes at huden din har blitt bedre eller verre, fortjener huden ekstra mye kjærlighet under graviditeten. Skjem deg bort med disse hudpleiefavorittene i rutinen din. 

Beskyttende SPF 

Pigmentering og melasma (en form for pigmentering) er vanlig under graviditet, og skyldes hormonforandringer i kroppen. Pigmentering trigges av UV-stråling, derfor er SPF ekstra viktig. Velg høy solbeskyttelse til både ansikt og kropp for å unngå pigmentflekker. 

Skånsom rengjøring 

En rens som rengjør huden din på en skånsom måte er det perfekte valget for deg som skal bli mamma. Velg en mild rens som inneholder ingredienser som for eksempel fuktighetsgivende panthenol eller beroligende allantoin.  

Fuktighetsgivende produkter 

Under amming, og også til en viss grad under graviditeten, blir huden din tørrere enn vanlig. Derfor er det en god idé å bruke produkter som maksimerer fuktighet i alle trinn av hudpleierutinen din. Sats på serum, kremer og masker som inneholder fuktighetsgivende ingredienser, som for eksempel hyaluronsyre, squalane eller glyserin, for å holde huden godt. Og ikke glem å drikke mye vann! 

Hudvård

Shop her

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331