Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Tell ned til jul med en av årets herlige adventskalendere!

Herlige høsthender: gjør din manikyr hjemme

Slik gjør du
Alle ønsker vi oss fine, velpleide hender og negler. Nå om høsten er det vanlig med tørre hender som trenger ekstra mye kjærlighet. Men det er ikke alltid vi har tid og råd til å gå til en salong. Heldigvis har vi kicks.no, der du finner alt du trenger for å gjøre din egen manikyr – hjemme hos deg selv! Se vår trinn for trinn-guide til fine og klappevennlige hender og negler.

Steg 1: Skrubbe og behandle

Flere produkter

Det første du skal gjøre, er å sørge for et rent og glatt grunnlag. På samme måte som du eksfolierer ansiktet innimellom, har hendene behov for en skrubb av og til. En håndskrubb fjerner smuss og døde hudceller og gir huden glød og mykhet. Det er også nå du tar hånd om neglebåndene med en peelende behandling som gjør at neglene vokser raskere og fjerner kjedelige, tørre og flisete neglebånd.

Steg 2: Tilføre fuktighet i dybden

Flere produkter

Når du har skrubbet bort gammel hud fra hendene, er det på tide å tilføre fuktighet, og det er et veldig viktig trinn. Hvis du ikke tilfører fuktighet, vil ikke hendene bli myke i dybden og risikerer å bli fort tørre igjen. Sats på en håndmaske eller en rik, effektivt mykgjørende krem som kan få virke litt lenger. Ikke glem neglebåndene – de trenger også fuktighet. Jo bedre neglebåndene har det, desto lettere er det å få et fint resultat når du lakker neglene.

Steg 3: Smøre, smøre, smøre!

Flere produkter

Et av de beste og enkleste lifehacksene om høsten er alltid å ha en liten tube håndkrem med deg, uansett hvor du går. Nøkkelen til fine, rynkefrie og myke hender er å tilføre fuktighet regelmessig. Det gjelder spesielt når temperaturen synker og huden har en tendens til å få tørre flekker på håndbaken eller sprekke på knokene. Det er en fordel om håndkremen inneholder pleiende stoffer, slik at du får et resultat som pleier, både med det samme og i lengden.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331