Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

Her er ekspertenes egne BeautyAct-favoritter!

Eksperttips
Det er et år siden det svenske skjønnhetsmerket BeautyAct lanserte, og med en gang gjorde suksess med, sitt store utvalg av banebrytende hudpleie, sminke og tools. KICKS’ eksperter deler sine favorittprodukter.

Oscar, Personal Shopper KICKS Flagship Store Gallerian, Stockholm

BeautyAct UltraCalm Skin Primer 
— Denne primeren roer ned huden samtidig som den gjør at makeupen sitter hele dagen. Den er vegansk, og har en lett duft av kokos som er helt uimotståelig. 

BeautyAct 2% BHA + 1% Zinc Purifying Toner 
— Denne toneren vant Beste nykommer i KICKS Beauty Awards, og den er også en personlig favoritt hos meg! Løser enkelt opp talg og fjerner døde hudceller, slik at huden blir ren og klar for resten av hudpleierutinen din. 

BeautyAct ClearComplexion Cleansing Gel
— Hvis du liker skummende rens, bør du teste denne! Den fjerner makeuprester og gir fuktighet. En favoritt! 

Henriette, Makeupartist KICKS Kvadrat, Sandnes

BeautyAct MicroMelting Cleansing Balm 
— Denne balmen fjerner enkelt smuss, makeup og vannbestandig makeup. Dessuten gir den massevis av fuktighet. Helt nydelig! 

BeautyAct Radiant Skin Tint Moisturiser 
— En lett foundation som gir en “second skin”-effekt og fin glød. Jeg pleier å bruke den med BeautyAct Sheer Complexion Foundation Brush No 119. De er en perfekt match! 

BeautyAct Dewy Skin Oil Primer 
— Jeg pleier å blande denne primeroljen med foundation for ekstra mye fukt og glød. Den er også utrolig drøy, én dråpe er nok. 

Caisa, Sjefredaktør KICKS Magazine

BeautyAct 7% Niacinamide Re-Texturising Toner 
– Farvel, store porer! Denne yndlingen har lykkes med å trylle bort mine synlige porer. Forklaringen er selvfølgelig ikke magi, men superingrediensen niacinamid som også jevner ut hudtonen og glatter ut fine linjer. 

BeautyAct Iconic Blush Kit 
— Alle ansikt får et løft og ser piggere ut ved hjelp av rosa toner. Denne paletten bruker jeg både som rouge og øyenskygge — fargene kan bygges opp fra skjøre roser i kinnene til en skikkelig pigmentrik øyemakeup.

Åsa, skjønnhetsredaktør, KICKS Magazine

BeautyAct Airbrushed Stippling Foundation Brush 106 
BeautyActBuild-Up Foundation Brush 105 
— Disse to er favoritter i min store samling av makeupkoster! Jeg bruker først nummer 106 med en farget dagkrem for å raskt få en lys og naturlig base over hele ansiktet. Så bytter jeg til nummer 105 og en mer dekkende foundation, for å få mer dekning hvis det er nødvendig. Finishen blir perfekt med de myke kostene!
 

 

BeauyAct: find your Base Act
BeautyAct: Find your skincare act

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331