Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Hei hormoner! Veien til en sunn hud

Eksperttips
De fleste av oss vet (og merker!) at hormonene påvirker humøret vårt – men visste du at de også påvirker hvordan du kan pleie huden din på best mulig måte? KICKS forklarer hvordan du får sunn hud ved å tilpasse hudpleien etter kroppens naturlige hormonnivåer.

Du som er biologisk kvinne har over 50 ulike naturlige hormoner i kroppen, som til sammen styrer over 300 funksjoner – deriblant hvordan huden din har det. I løpet av menstruasjonssyklusen gjennomgår huden fire ulike stadier, så hvis du lærer å tilpasse hudpleien etter kroppens naturlige hormonnivåer, er huden sikret optimale forutsetninger for å holde seg i balanse gjennom hele måneden. Her får du en enkel gjennomgang av hvordan huden påvirkes under en menstruasjonssyklus på 28 dager (hvis syklusen din er kortere eller lengre, påvirker det selvsagt antallet dager i de enkelte periodene):

DAG 1–7 – Kroppens lave østrogennivå gjør huden tørrere, mer sensitiv og mindre smidig. Sats på fuktighetsgivende og beroligende serumer og oljer. Unngå peelinger og eksfolierende produkter siden huden er ekstra sensitiv akkurat nå.

DAG 8–13 – Østrogen-, progesteron- og testosteronnivåene i kroppen stiger. Huden blir gradvis bedre for hver dag. Gløden kommer tilbake og blodsirkulasjonen øker, hvilket betyr at ingrediensene i hudpleieproduktene tas bedre opp og er derfor mer effektive. Du kan styrke hudens helse maksimalt med et antioksidantrikt serum.

DAG 14–16– Under eggløsningen er østrogen- og testosteronnivåene høyest i kroppen. Huden får en herlig glød, så nå trenger du kanskje ikke engang makeup. Men husk å følge din faste hudpleierutine: Rens ansiktet morgen og kveld, og bruk fuktighetskrem som ivaretar hudens balanse.

DAG 17–28 – Østrogennivået begynner å synke, og huden kan være litt vanskelig i denne perioden. Huden blir fetere, og det kan dukke opp én og annen kvise eller rett og slett et kraftig akneutbrudd. Det er ekstra viktig at du renser ansiktet nøye nå, og spesielt om kvelden. Bruk gjerne produkter med BHA-syre og eksfolierer huden for å minske risikoen for tette porer.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331