Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Guide: Slik lykkes du med selvbruning

Slik gjør du
Selvbrunings-sesongen er endelig her! Med KICKS’ tre enkle trinn unngår du katastrofe som striper, og sørger i steden for en raks og enkel sommerbrun farge.

1. Peeling for et perfekt resultat

Kjøp peeling

Start med å skrubbe hele kroppen, gjerne flere dager på rad, før du begynner å bruke selvbruningsprodukter. Da får du de aller beste forutsetningene for en jevn og fin brunfarge som dessuten vil vare lengre. Hvis du skal ha selvbruning i ansiktet, er det smart å bruke peeling pads eller en eksfolierende peelingsvamp dagene før du smører på selvbruningsprodukt.

2. Velg riktig produkt

Kjøp her

Hvis du er nybegynner med selvbruning, er det best å starte med en spray. De er enkle å bruke, og du kommer til over alt. Du kan også velge et produkt som gradvis gir farge, så du får full kontroll over resultatet. Mousser tørker raskest og er best for gutter, da de gir et jevn resultat selv om du har mye hår på huden. Lotions og oljer passer til deg som har tørr hud og vil ha ekstra glød.

3. Å tenke på ved påføring

Å bruke spesielle selvbruning-hjelpemidler, som hansker og børster, hjelper deg med å få en jevnere og penere påføring. Da slipper du et flammete eller stripete resultat Knær, føtter og albuer kan lett få for mye farge ved påføring av selvbruning, fordi disse områdene ofte er tørre. Unngå problemet ved å smøre inn disse partiene med en lotion før du går i gang med selvbruning. Smør også inn negler og neglebånd med leppebalsam, så slipper du misfarging der.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort