Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Guide: Maksimer hudens sunnhet med gua sha-massasje

Slik gjør du
Flate steiner som strykes over huden og skaper en rosenrød og vakker glød. KICKS gjør et dypdykk i gua sha, og forteller deg alt du trenger å vite om denne trendy hudpleieskatten.

Gua sha har eksplodert i popularitet de siste årene, og flate steiner i ulike former har derfor inntatt baderomshyllen til mange beautyfantaster over hele verden. Men for den mindre innbitte hudpleienerden kan gua sha være et litt uutforsket emne. Kanskje det er første gang du har hørt om det? Eller har du hatt et gua sha-verktøy i baderomsskapet allerede før trenden startet? Uansett er gua sha en behandling med en rekke imponerende fordeler. Den har en midlertidig oppstrammende effekt på huden, skulpturerer ansiktskonturene og demper hevelse. For at du skal kunne maksimere effekten, er det viktig å bruke den riktig. Vi lærer deg hvordan du bruker gua sha-verktøyet på riktig måte – slik at huden din kan stråle av velvære!

Hva er gua sha?

Selv om trenden er relativt ny, er gua sha en behandling som er flere tusen år gammel. Gua sha er en spesiell behandlingsmetode fra Kina som går ut på å trekke et flatt formål mot huden slik at det oppstår en viss friksjon. Ordet Sha betyr rødhet i huden, og kommer fra at huden får en litt rosenrød farge når verktøyet trekkes mot den – og det er akkurat det denne urgamle metoden går ut på. Når huden blir rød, stimuleres blodsirkulasjonen i området, noe som betyr at næring og oksygen transporteres dit.

Ofte er selve verktøyet man bruker til å utføre behandlingen laget av stein – men det finnes også varianter som er laget av stål, for eksempel. Noen vanlige varianter er rosekvarts, jade og ametyst. Det mest karakteristiske er selve formen på verktøyet. Det spiller ingen rolle hvilket materiale gua sta-verktøyet ditt er laget av, det viktige er hvordan du bruker det.

Tutorial: Slik utfører du ansiktsmassasje med gua sha-stein

Nå som du har full kontroll på hva gua sha er, er det på tide å begynne å massere ansiktet ditt! Men for å få maksimal effekt, må du bruke gua sha-verktøyet på riktig måte. I denne guiden lister vi opp alle trinnene.

Steg 1. Fukt ansiktet med ansiktsspray
Før du begynner å massere ansiktet ditt med gua sha-verktøyet ditt, kan du spraye ansiktet ditt med en fuktighetsmaksimerende ansiktsspray. Fuktigheten gjør at huden i ansiktet holder seg smidig, det gjør at gua sha-steinen blir lettere å trekke mot huden.

Steg 2. Masser inn ansiktsolje
Etter ansiktsspray er huden ett steg nærmere mot å være klar for gua sha – det som gjenstår er ansiktsolje. Velg en ansiktsolje med lett konsistent, slik at gua sha-verktøyet kan dras smidig over ansiktet. En ansiktsolje holder også huden glatt.

Steg 3. Bruk riktig teknikk
På tide å massere! Metoden går i hovedsak ut på å dra gua sha-verktøyet i 45-graders vinkel mot huden i oppadgående bevegelser. Pass på at verktøyet ligger flatt mot huden, og trekk det deretter med lett trykk over kinn, panne og langs kinnbena.

Steg 4. Juster trykket mot huden
Når du drar steinen over områder med tynn hud, for eksempel rundt øyeområdet, bør du ikke trykke gua sha-steinen for hardt mot huden. Bruk lette feiende bevegelser.

Hvilket resultat gir gua sha?

Gua sha har en rekke imponerende effekter på huden. Så hvilket resultat kan du forvente etter å ha massert ansiktet ditt med en gua sha stein? En av de mest umiddelbare effektene er at huden din får en vakker rosenrød glød. Gua sha har også en midlertidig oppstrammende effekt på huden. Hvis du våkner opp med hovne øyne, kan du bruke gua sha til å transportere bort overflødig væske fra ansiktet. De langsiktige resultatene du kan forvente deg av regelmessig bruk er økt kollagenproduksjon og redusert synlighet av fine linjer. Gua sha frigjør også spenning og skulpturerer musklene i ansiktet. Derfor er det en god ide å bruke gua sha-steinen regelmessig, gjerne en gang om dagen.

Bonus: Gua sha var en behandling som opprinnelig bare ble gjort på kroppen, og derfor finnes det også gua sha-verktøy formet som kammer som du bruker på armer, ben og hode. Det finnes også spesialformede gua sha-verktøy for områder som er vanskelige å behandle, som for eksempel lepper og øyne. Men i de fleste tilfeller fungerer et vanlig flatt gua sha-verktøy.

Ansiktsverktøy & rollers

Se flere

Oppdag våre beauty tester

Se flere
Dreamy Day Creams
Ansiktsmasker: Hvilken passer din hudtype?

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331