Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Guide: Forbered huden på vårsolen

Slik gjør du
Endelig kan vi nyte solens første varme stråler! Slik forbereder du huden på våren.

1. Eksfolier mer

Se flere

Begynn med en vårrengjøring for å fjerne døde hudceller fra ansiktet. En god peeling eksfolierer bort det trette og grå vinterutseendet, samtidig som huden gjøres klar til å motta solens første stråler – husk at du med jevnt underlag får en jevnere farge som holder lenger. Men! Unngå syrepeeling som gjør huden mer følsom for solen. Bruk heller en variant med små korn av for eksempel malte fruktkjerner eller kaffe.

2. Fråts i fuktighet

Se flere

Bruk en ansiktsmaske som tilfører masse fuktighet, én til to ganger i uken, året rundt! Det er nemlig ikke bare vinterkulden som gjør huden tørr. Også vårsolen er en skikkelig fuktighetstyv. 

3. Ikke glem solbeskyttelsen

Se flere

Ingen hudterapeuter soler seg uten solfaktor, siden de vet at det er vitenskapelig bevist at solen står for 90 prosent av hudens aldring. Den enkleste måten å sikre at du alltid er beskyttet mot solen på, er å bruke dagkrem med solfaktor. Skal du være lenge i solen, må du velge solkrem med minst faktor 25, helst mer! Mange av dagens solkremer er laget for å ikke ødelegge makeupen, så du trenger ikke bekymre deg for stilen. Og du – husk halsen og utringingen! 

4. Fusk frem fargen

Se flere

Dagens selvbruningsprodukter er både enkle i bruk og avanserte, så nei, du trenger ikke være redd for å bli flekkete eller oransje. Velg for eksempel et produkt som du drypper i den vanlige dagkremen, for å få et perfekt og skreddersydd resultat (jo flere dråper, desto mer intens farge), eller en nattmaske som sørger for farge mens du sover. Men obs! Vær nøye med peelingen på forhånd, slik at juksefargen blir jevn og fin.

5. Fremhev og forsterk med bronzing

Se flere

Frisk opp ansiktsfargen med et matt bronsepudder. Ønsker du glød også, velger du et med skimmer i. Påfør solpudderet, som det også kalles, på de områdene der du først blir naturlig brun, altså ved tinningene og hårfestet, på kinnbeina og haken. Bruk en stor børste som du stryker lett over huden, for å unngå skarpe kanter. 

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331