Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Forny skjønnhetsgarderoben med tidløse beautyikoner

Eksperttips
Både garderoben og toalettmappen må oppdateres nå som sommeren endelig er her. Med disse populære skjønnhetsfavorittene får rutinen din et herlig løft!

Superserum
Å bruke riktig serum i hudpleierutinen kan ha mye å si for huden. Clarins populære Double Serum får alltid toppkarakter av medlemmene i KICKS Club! Med 21 kraftfulle planteekstrakter jobber superserumet effektivt med linjer, fasthet og pigmenteringer, samtidig som det tilfører fuktighet i dybden. Dessuten gir det næring og reparerer alle hudtyper.

En klassiker til leppene
Natural Lip Perfector fra Clarins er en av verdens mest solgte leppebalsamer og er elsket for sin pleiende effekt, fine glans og perfekte nyanser. Denne klassikeren gjør leppene utrolig myke med hjelp av blant annet sheasmør, A-vitamin og olivenekstrakt. Blant de åtte nyansene finner du garantert en farge som matcher sommerantrekkene dine! 

Skjønnhetssøvn på boks
En nattmaske gjør det både enkelt og tidseffektivt å ta vare på huden. Den smarte masken virker mens du sover, slik at du våkner med en fornøyd og fuktet hud med en strålende glød. Filorga NCEF Night Mask tryller bort fine linjer og gjør huden fastere, samtidig som den leverer uslåelig glød – dette er skjønnhetssøvn på boks!

Våkne øyne
Føler du deg sliten før ferien? Filorga har redningen for øyne som ikke har fått nok hvile! Multi-Active Eye Cream Optim-Eyes Eye Contour Cream reduserer mørke ringer og demper hovenhet under øynene, i tillegg til at den jobber med fine linjer. At den også har en kjølende effekt gjør den ekstra deilig om sommeren.

Gyllen glød
L’Or Primer Base fra Guerlain skaper en perfekt overflate, samtidig som den pleier og forbedrer huden din på lang sikt. Den eksklusive primeren maksimerer glød ved hjelp av ekte gullflak på 24 karat som bygger opp hudens naturlige glød. Den får også makeupbasen din til å sitte godt hele dagen og kvelden. 

Solkyssede kinn
Solpudder skaper raskt en solkysset look og er fantastisk i makeuprutinen din – og ikke bare om sommeren. Guerlains legendariske Terracotta Bronzing Powder er et trygt valg, siden det har vært en bestselger siden det ble lansert i 1984. Med sine mange nyanser og fantastiske finish passer det til alle hudtyper.

Godt for øynene
Øyekremen Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream fra Shiseido er lett å falle for når øynene trenger et løft.  Den japanske øyefavoritten gir færre smilerynker, økt elastisitet, reduserer hovenhet og øker gløden – i tillegg til å gi et raskt resultat.

Beskyttende hudhelt
Dagkremen er selve fundamentet i  hudpleierutinen. Den er det beskyttende siste steget som låser inn fuktighet og gir huden motstandskraft om dagen. Shiseidos Benefiance Wrinkle Smoothing Daycream beskytter huden mot solen samtidig som den tilfører mye fuktighet og energi. I tillegg hjelper den foryngende superkremen til med å reparere huden din i dybden.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331