Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Finn din ultimate kveldsrutine

Eksperttips
Huden din har ulike behov på dagtid og om natten. Vi forklarer hvordan du gjør hudpleierutinen enda bedre og mer effektiv – døgnet rundt! Her får du eksperttips til den ultimate kveldsrutinen for din hud.

Dobbeltrens

Shop rengjøring

Om kvelden er det ekstra viktig å rense huden ordentlig for makeup, forurensning og urenheter, slik at den kan ta til seg resten av hudpleien. Start med et renseprodukt for hudtypen din og bruk så micellarvann.

Eksfolierende toner

Shop her

Om kvelden passer det med en toner, eller ansiktsvann, med eksfolierende egenskaper. Ingredienser som AHA-, BHA- eller PHA-syre løser opp døde hudceller på hudoverflaten og gjør huden klar for dyptvirkende serum og krem. Hvis du har sensitiv hud, er det nok med en fuktighetsgivende toner.

Fuktightesgivende øyekrem

Shop her

Sats på mer fukt om kvelden, når det ikke gjør noe om øyepartiet blir litt fetere. Ingredienser som for eksempel glyserin og hyaluronsyre motvirker tørrhetslinjer.

Reparerende serum

Shop serum

Natten er den tiden på døgnet når huden restituerer seg aller mest. Hjelp den med et serum som reparerer og styrker huden både i dybden og på overflaten. Sterkere antiage-serum og ingredienser som retinol er aller mest effektivt om natten.

Styrkende nattkrem

Shop her

Velg gjerne en rikere krem til natten sånn at hudbarrieren blir styrket og er klar for morgendagen. I likhet med serum passer kremer med aktive ingredienser best til natten.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort