Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Finn din perfekte hudpleierutine

Eksperttips
For å finne ansiktspleie som er rett for deg, må du ta utgangspunkt i din hudtype. Her kan du finne ut hvilken hudtype du har, og få veiledning til de beste hudpleieproduktene for nettopp din hud–og hvordan du bruker dem steg for steg.

Tørr hud? Bruk fuktighetsgivende og milde produkter
Tørr hud mangler fuktighet, men ofte også fett, siden tørr hud har et underskudd av talg. Typiske tegn på at du har tørr hud, er at den føles ru og ofte flasser. Etter rengjøring føles tørr hud nesten alltid stram, og den kan også begynne å klø. Noen av oss er rett og slett født med tørr hud, men det kan også skyldes miljøpåvirkning. Mange blir tørre i huden om vinteren på grunn av vekslende temperaturer og den tørre, varme inneluften. Også hormonforandringer i kroppen kan gjøre huden tørr. Jo eldre vi blir, desto tørrere blir huden, og derfor er ofte moden hud tørr.

Mange bruker også feil hudpleieprodukter, som tørker ut huden. Velg en mild ansiktsrens og milde fuktighetsgivende produkter, som fete kremer og ansiktsoljer, for å gjenopprette balansen hvis du har tørr hud i ansiktet.

Blandingshud? Velg balanserte produkter
Blandingshud er den vanligste hudtypen, og som navnet tilsier, har blandingshud som regel flere ulike behov, i ulike soner i ansiktet. Hvis du har blandingshud, er det for eksempel vanlig at du har fetere hud og ofte også hudormer i det som kalles T-sonen (panne, nese og hake), mens huden på kinnene er normal. Men en blandingshud kan også være normal i T-sonen, mens kinnpartiene er tørre.
En blandingshud trenger balanserte produkter som bidrar til å gjenopprette hudens normale fuktighetsbalanse. Den må også behandles ulikt ut fra de ulike områdenes spesifikke behov. Prøv for eksempel multimasking, der du legger en fuktighetsgivende maske på de tørre partiene og en dyptrensende maske på de fetere. Sørg for å velge ansiktsrens og ansiktskrem som er spesielt tilpasset blandingshud.

Fet hud? Velg dyptprensende og milde produkter
Fet hud har en overproduksjon av talg (også kalt sebum) i huden, som enten kan være arvelig betinget eller skyldes hormoner. Mange tenåringer har nettopp fet hud. Fet hud kjennes igjen på at den ofte har store og synlige porer, er blank og oljet på overflaten, og den kan ofte også ha både hudormer og kviser.

Mange tror at fet hud trenger sterke og uttørkede renseprodukter, men de kan tvert imot forverre problemene. Når du tørker ut huden, får kroppen nemlig signaler om at hudoverflaten er tørr, og det fører til at den begynner å produsere enda mer fett. Velg i stedet en dyptrensende ansiktsrens og ansiktskrem som er tilpasset fet hud, men som også tilfører fuktighet og er balanserende, slik at du unngår overproduksjon av talg. Det finnes også dagkremer for fet hud som har en mattende effekt, sånn at du slipper å bli blank i ansiktet i løpet av dagen. Bruk av peeling 1–2 ganger i uken bidrar også til å holde fet hud under kontroll.

Hudpleierutinen steg for steg: et lynkurs

Når du har funnet ut hva som er de beste hudpleieproduktene for nettopp din hud, gjelder det å bruke dem på riktig måte. En hudpleierutine kan bestå av noen få steg –  eller opptil hele ti steg. Men det viktigste er å rense , pleie og beskytte. Tilpass rutinen etter morgen og kveld, og for sommer og vinter. Her guider vi deg til de viktigste stegene i hudpleierutinen som alle burde bruke!

1. Rens
Det  første og viktigste steget i hudpleierutinen er rengjøring. I løpet av dagen samler det seg smuss og forurensninger som legger seg i porene i huden. Dessuten samler det seg rester av makeup og andre produkter som solkrem. Alt dette må fjernes på en effektiv og skånsom måte. Om morgenen fjerner rens slaggprodukter som har dannet seg i løpet av natten. Tilpass rengjøringen etter om du har tørr, oljet eller fet hud.

2. Preparer
Et ansiktsvann, eller toner som det også kalles, balanserer hudens PH-verdi og gjør at huden lettere absorberer etterfølgende produkter. Velg ansiktsvann etter hudtype og den effekten du ønsker.

2. Plei
Om natten passer huden på å reparere cellene sine. Derfor har huden ekstra godt av natt-tilpassede produkter. Om dagen kan du velge et produkt med beskyttende antioksidanter som tilfører rikelig med fuktighet. Hvis du vil øke effekten av dag-  eller nattkremen, kan du legge til et serum i hudpleierutinen.

3. Beskytt
Den gylne regelen er alltid å avslutte hudpleierutinen med solkrem – bortsett fra når huden får sin skjønnhetssøvn. Solkrem med UVA- og UVB-filter beskytter huden mot skadelige stråler og hindrer at huden eldes for tidlig. Dessuten beskytter solkrem mot solskader og hudkreft.

Tips!
Boost hudpleierutinen med en ansiktsmaske som er skreddersydd for din hudtype. Har du tørr hud, kan du fylle på fuktighetsdepotene med en fuktighetsgivende maske. For deg med fet hud passer en dyptrensende leirmaske perfekt.

Vår bestselgende hudpleie

Se mer

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331