Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Finn din perfekte hudpleierutine

Eksperttips
For å finne ansiktspleie som er rett for deg, må du ta utgangspunkt i din hudtype. Her kan du finne ut hvilken hudtype du har, og få veiledning til de beste hudpleieproduktene for nettopp din hud.

Til deg som har tørr hud - bruk fuktighetsgivende og milde produkter

Tørr hud mangler ofte fuktighet, men gjerne også fett, siden tørr hud har underskudd av talg. Typiske tegn på at du har tørr hud, er at den føles ru og ofte flasser. Etter rens føles tørr hud nesten alltid stram og kan også begynne å klø. Noen er rett og slett født med tørr hud, men det kan også skyldes miljøpåvirkning. Mange blir tørre i huden om vinteren, på grunn av kontrasten mellom kald luft ute og tørr, varm luft inne. Også hormonforandringer i kroppen kan gjøre huden tørr. Jo eldre vi blir, desto tørrere blir huden, og moden hud er derfor ofte tørr. 

Det er også mange som bruker feil hudpleieprodukter som tørker ut huden. Velg en mild ansiktsrens og fuktighetsgivende produkter, som fete kremer og ansiktsolje, for å gjenopprette balansen hvis du har tørr hud i ansiktet. 

Til deg som har blandingshud - velg balanserte produkter

Blandingshud er den aller vanligste hudtypen, og som navnet antyder, har ansiktets ulike soner ofte forskjellige behov. Har du blandingshud, er det for eksempel vanlig å ha fetere hud og kanskje hudormer i det som kalles T-sonen (pannen, nesen og haken), mens huden på kinnene er normal. Huden kan også være normal i T-sonen, mens kinnpartiene er tørre. 

Blandingshuden trenger balanserende produkter som bidrar til å gjenopprette hudens normale fuktighetsbalanse. Den trenger også forskjellig behandling avhengig av de konkrete behovene i de ulike områdene. Prøv for eksempel å legge en fuktighetsgivende maske på de tørre partiene og en dyptrensende maske på de fetere. Sørg for å velge ansiktsrens og ansiktskrem som er spesielt tilpasset blandingshud. 

Til deg som har fet hud - velg dyptprensende og milde produkter

Fet hud har overproduksjon av talg (også kalt sebum) i huden. Det kan skyldes arv eller hormoner – for eksempel har mange tenåringer fet hud. Typisk for fet hud er at den ofte har store og synlige porer, er blank og oljet på overflaten, og ofte kan ha både hudormer og kviser. 

Mange tror at fet hud trenger sterke og uttørkende renseprodukter, men de kan tvert imot forverre problemene. Når du tørker ut huden, sendes det nemlig signaler til kroppen om at hudoverflaten er tørr, og dermed begynner huden å produsere enda mer fett. Velg i stedet en dyptrensende ansiktsrens og ansiktskrem som er tilpasset fet hud, men som også tilfører fuktighet og er balanserende, slik at du unngår overproduksjon av talg. Det finnes også dagkremer for fet hud som har mattende effekt, slik at du slipper å bli blank i huden om dagen. Peeling én til to ganger i uken bidrar også til å holde fet hud under kontroll. 

Tips!

Synes du det er vanskelig å vite hva slags hudtype du har? Du er alltid velkommen til å komme innom KICKS-butikken og få personlig og gratis hudpleierådgivning og tips om passende produkter.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331