Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mid season sale 30-70%!

Finn din perfekte hudpleierutine

Eksperttips
For å finne ansiktspleie som er rett for deg, må du ta utgangspunkt i din hudtype. Her kan du finne ut hvilken hudtype du har, og få veiledning til de beste hudpleieproduktene for nettopp din hud.

Til deg som har tørr hud - bruk fuktighetsgivende og milde produkter

Tørr hud mangler ofte fuktighet, men gjerne også fett, siden tørr hud har underskudd av talg. Typiske tegn på at du har tørr hud, er at den føles ru og ofte flasser. Etter rens føles tørr hud nesten alltid stram og kan også begynne å klø. Noen er rett og slett født med tørr hud, men det kan også skyldes miljøpåvirkning. Mange blir tørre i huden om vinteren, på grunn av kontrasten mellom kald luft ute og tørr, varm luft inne. Også hormonforandringer i kroppen kan gjøre huden tørr. Jo eldre vi blir, desto tørrere blir huden, og moden hud er derfor ofte tørr. 

Det er også mange som bruker feil hudpleieprodukter som tørker ut huden. Velg en mild ansiktsrens og fuktighetsgivende produkter, som fete kremer og ansiktsolje, for å gjenopprette balansen hvis du har tørr hud i ansiktet. 

Til deg som har blandingshud - velg balanserte produkter

Blandingshud er den aller vanligste hudtypen, og som navnet antyder, har ansiktets ulike soner ofte forskjellige behov. Har du blandingshud, er det for eksempel vanlig å ha fetere hud og kanskje hudormer i det som kalles T-sonen (pannen, nesen og haken), mens huden på kinnene er normal. Huden kan også være normal i T-sonen, mens kinnpartiene er tørre. 

Blandingshuden trenger balanserende produkter som bidrar til å gjenopprette hudens normale fuktighetsbalanse. Den trenger også forskjellig behandling avhengig av de konkrete behovene i de ulike områdene. Prøv for eksempel å legge en fuktighetsgivende maske på de tørre partiene og en dyptrensende maske på de fetere. Sørg for å velge ansiktsrens og ansiktskrem som er spesielt tilpasset blandingshud. 

Til deg som har fet hud - velg dyptprensende og milde produkter

Fet hud har overproduksjon av talg (også kalt sebum) i huden. Det kan skyldes arv eller hormoner – for eksempel har mange tenåringer fet hud. Typisk for fet hud er at den ofte har store og synlige porer, er blank og oljet på overflaten, og ofte kan ha både hudormer og kviser. 

Mange tror at fet hud trenger sterke og uttørkende renseprodukter, men de kan tvert imot forverre problemene. Når du tørker ut huden, sendes det nemlig signaler til kroppen om at hudoverflaten er tørr, og dermed begynner huden å produsere enda mer fett. Velg i stedet en dyptrensende ansiktsrens og ansiktskrem som er tilpasset fet hud, men som også tilfører fuktighet og er balanserende, slik at du unngår overproduksjon av talg. Det finnes også dagkremer for fet hud som har mattende effekt, slik at du slipper å bli blank i huden om dagen. Peeling én til to ganger i uken bidrar også til å holde fet hud under kontroll. 

Tips!

Synes du det er vanskelig å vite hva slags hudtype du har? Du er alltid velkommen til å komme innom KICKS-butikken og få personlig og gratis hudpleierådgivning og tips om passende produkter.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331