Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Finn den beste dagkremen

Eksperttips
Hvis du bare skal gjøre én ting for huden, er det å bruke dagkrem, som er nøkkelproduktet i alle hudpleierutiner! KICKS veileder deg til dagkremene som passer aller best til nettopp din hud. Finn den beste dagkremen!

FOR MAKSIMAL FUKTBOOST

Flere produkter med hyoluronsyre

Har du tørr hud, trenger du en tyngre krem som tilfører mye fuktighet og næring. Sats gjerne på en fetere og styrkende krem som reparerer det ytterste hudlaget og gjør at huden bedre beholder fuktighetsbalansen.

INGREDIENSENE SOM GJØR JOBBEN: Hyaluronsyre – binder fuktighet effektivt, slik at fuktighets-balansen blir maksimal og huden blir fyldig.Ceramider – bidrar til å gjøre hudoverflaten mer robust, så den ikke mister fuktighet.

Sats på en krem som på en eller flere måter motvirker aldringstegn. Ingredienser som øker fuktighetsnivået og motvirker tørrhetslinjer, samt SPF som beskytter mot solskader og pigmentering, er ekstra viktig for moden hud.

INGREDIENSENE SOM GJØR JOBBEN: Retinol – har dokumentert foryngende effekt på huden gjennom å øke cellefornyelsen.Antioksidanter – beskytter mot frie radikaler som fremskynder aldringsprosessen.

FOR STRÅLENDE GLØD

Flere produkter med C Vitamin

For å gjenopprette hudens glød trenger du både fuktighetsgivende og utjevnende ingredienser i dagkremen. Produkter som eksfolierer døde hudceller gir glød raskt.

INGREDIENSENE SOM GJØR JOBBEN: Vitamin C – eksfolierende vitamin som gir glød. AHA-syre – eksfolierende syre som både binder fuktighet og demper pigmentering og fine linjer.

FOR Å BALANSERE OLJETE HUD

Fet hud trenger også fukt for balansens skyld. Velg gel-kremer som gir fuktighet uten at de kjennes fete. Eksfolierende kremer gir også et fint resultat på fetere hudtyper.

INGREDIENSE SOM GJØR JOBBEN: BHA-syre - eksfolierende syre som også er poreforminskende, anti-inflammatorisk og utjevnende. Niancinamid - virker poreforminskende og utjemnende.

FOR Å BEROLIGE SENSITIV HUD

Hvis huden føles stram og ømfintlig, er det viktig å velge fuktighetsgivende produkter som beskytter uten å irritere.

INGREDIENSENE SOM GJØR JOBBEN: Vitamin E – hjelper huden å holde på fuktigheten samtidig som den er både legende og betennelsesdempende.Glyserin – binder fuktighet i huden ved å trekke til seg vann og er ekstremt mykgjørende.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort