Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Selvbruning for ansiktet - sånn gjør du steg for steg

Slik gjør du
Hjelp vårsolen litt på vei og fiks den etterlengtede, solkyssede looken med selvbruning til ansiktet, steg for steg. KICKS forteller deg hvordan!

1. Velg riktig produkt til din hudtype

Ta utgangspunkt i hudtype, hudtone og hvilket resultat du vil ha. Fete hudtyper oppnår best resultat med en oljefri selvbruningsmousse eller -gel, mens tørrere hud bevarer fuktighetsbalansen og får en jevnere farge med et krem - eller oljeprodukt. Du kan enkelt sikre at produktene faktisk passer til huden din ved å tilsette selvbruningsdråper i dag eller nattkremen du bruker. Velg et hurtigvirkende produkt hvis du ønsker et raskere og mer synlig re ­ sultat. Vil du derimot ha en diskré solkysset nyanse, bør du velge en variant som gir gradvis effekt.

2. Forbred huden med peeling og fuktighet

For et jevnt og holdbart resultat er det viktig at huden er helt ren og tilført fuktighet før du påfører selvbruningen. Rens ansiktet i dybden med peeling, som fjerner både døde hudceller og overflatetør ­ rhet. Påfør deretter fuktighetskrem i ansiktet – og ved behov kan du bruke en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Når huden din er jevn og myk, blir selvbruningen det også!

3. Påfør på riktig måte

Påfør selvbruning på fuktig hud rett etter hudrens eller påføring av ansiktskrem. Fete hudtyper trenger ikke å påføre krem på forhånd, for de tilføres nok fuktighet fra selvbruningsproduktet. Med fuktig hud fordeles produktet jevnere, og du risikerer ikke at det fester seg til og lager flekker på tørre øyebryn eller flassete områder. Start i midten av ansiktet og smør utover, slik at selvbruningsproduktet tones ut ved kjevelinjen og hårfestet. For en ekstra solkysset følelse – gi kinnene en ekstra omgang når kremen er absorbert i huden.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331