Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Selvbruning for ansiktet - sånn gjør du steg for steg

Slik gjør du
Hjelp vårsolen litt på vei og fiks den etterlengtede, solkyssede looken med selvbruning til ansiktet, steg for steg. KICKS forteller deg hvordan!

Selvbruning for ansiktet

Se mer

1. Velg riktig produkt til din hudtype

Ta utgangspunkt i hudtype, hudtone og hvilket resultat du vil ha. Fete hudtyper oppnår best resultat med en oljefri selvbruningsmousse eller -gel, mens tørrere hud bevarer fuktighetsbalansen og får en jevnere farge med et krem - eller oljeprodukt. Du kan enkelt sikre at produktene faktisk passer til huden din ved å tilsette selvbruningsdråper i dag eller nattkremen du bruker. Velg et hurtigvirkende produkt hvis du ønsker et raskere og mer synlig re ­ sultat. Vil du derimot ha en diskré solkysset nyanse, bør du velge en variant som gir gradvis effekt.

2. Forbred huden med peeling og fuktighet

For et jevnt og holdbart resultat er det viktig at huden er helt ren og tilført fuktighet før du påfører selvbruningen. Rens ansiktet i dybden med peeling, som fjerner både døde hudceller og overflatetør ­ rhet. Påfør deretter fuktighetskrem i ansiktet – og ved behov kan du bruke en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Når huden din er jevn og myk, blir selvbruningen det også!

3. Påfør på riktig måte

Påfør selvbruning på fuktig hud rett etter hudrens eller påføring av ansiktskrem. Fete hudtyper trenger ikke å påføre krem på forhånd, for de tilføres nok fuktighet fra selvbruningsproduktet. Med fuktig hud fordeles produktet jevnere, og du risikerer ikke at det fester seg til og lager flekker på tørre øyebryn eller flassete områder. Start i midten av ansiktet og smør utover, slik at selvbruningsproduktet tones ut ved kjevelinjen og hårfestet. For en ekstra solkysset følelse – gi kinnene en ekstra omgang når kremen er absorbert i huden.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort