Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Fiks sommerfargen til enhver anledning

Slik gjør du
Det er ikke bare hudtype og hudtone som spiller inn når du vil oppnå en vellykket sommerfarge. Også anledningen og hvor raskt du vil ha sommerfargen, avgjør hvilke produkter som egner seg best. Vår selvbruningsguide hjelper deg å finne de rette produktene!

Når du er ute i siste liten

Glemte du å tenke på sommerfargen før det plutselig var tid for sandaler, korte ermer og bare legger? Eller trenger den nye kjolen en matchende sommerfarge til kveldens fest? Null stress! Det finnes en mengde produkter som gir en gyllen tone på et øyeblikk uten at du trenger å være redd for skjolder eller merkelige hudnyanser. Bare husk å vaske hendene med én gang etter påføring, så slipper du oransje håndflater!

Til partykvelden

La din solkyssede hud være det fineste tilbehøret til alle sesongens festlige anledninger! Smør inn både kropp og ansikt med selvbruning kvelden før, så våkner du med en festfin farge som gjør seg like godt på skoleavslutning og bryllup som på after beach. Hvis du vil ha brunfarge bare for en kveld, bruker du et produkt som du kan vaske av når festen er over

Til dager på stranden

Bikinisesongen er like rundt hjørnet, og med rett selvbruningsprodukt trenger du ikke bekymre deg for vinterblek hud. Forbered kroppen allerede nå og bygg opp en solkysset hud med selvbruning som gir gradvis effekt. Begynn med å smøre eller spraye hver kveld til du oppnår ønsket nyanse, og hold så fargen ved like ved å påføre produktet to ganger i uken. Når det endelig er tid for strandpremieren, fremhever du den gylne tonen med lysreflekterende skimmer.

Til hverdagslooken

Selvbruning gjør det lett å se hverdagsfin ut uansett vær og årstid. Med produkter som gir en anelse farge hver gang du bruker dem, oppnår du en lett og naturlig forsommerfarge som aldri blir overdreven. Ingen vil noen gang tenke at fargen ikke er ekte! Blant produktene som gir en diskré solkysset tone, finner vi ansiktssprayer, selvbruningsdråper og mange varianter av produkter som bygger opp fargen gradvis. Hvis utvalget føles for stort, velger du produkt etter hudtype.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331