Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Féret Parfumeur - ekologiska hudvårdsprodukter

Økologisk
Franskmennene i har flere generasjoner brukt og elsket Férets hudpleieprodukter, som er fremstilt av naturlige ingredienser som økologisk honning, rose og lavendelolje. Nå finner du endelig de franske klassikerne hos KICKS!

Hvis du tyvtitter i håndvesken til en fransk kvinne, vil du nesten helt sikkert finne en gul, retrofin tube med håndkremen Hyalomiel fra det tradisjonsrike apotekfirmaet Féret. Helt siden 1878 har det franske familieforetaket produsert så velduftende og vakre hudpleieprodukter av naturlige og økologiske ingredienser. I dag er det Alexis Cabanne som står for virksomheten, som ble startet av hans farfars farfar. 

– I Frankrike kjenner alle til Féret. Mange har vokst opp med produktene våre, siden mange mødre bruker vår universalbalsam, Le Baume, til å smøre tørre barn med, forklarer Alexis Cabanne. 

Le Baume er en 100 prosent naturlig balsam, som inneholder blant annet økologisk fransk honning og sesamfrøolje. Den har en dempet, litt pudderaktig roseduft, og den roer, beskytter og fukter både lepper, ansikt og kropp. Den er et av Férets mest populære og bestselgende produkter, i tillegg til den tidligere nevnte håndkremen Hyalomiel, som også har den diskré, pudderaktige roseduften som nærmest har blitt Férets varemerke.Produktene har også fått beholde sin klassiske utforming fra starten. 

Det er sjelden det kommer nyheter fra Féret, men etter et spennende funn i arkivet har de nå begynt å lage en kroppsolje med blant annet honning, lavendelolje og rosmarinolje etter en gammel originaloppskrift.

 – Vi får se hva annet vi finner i arkivet fremover, sier Alexis Cabanne forhåpningsfullt og med et stolt smil på leppene.

Féret Parfumeur

Se flere

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331