Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Emma Kotchs beste selvbruning tips

Eksperttips
Den raskeste måten å bli brun på er med selvbruningsprodukter – men hvordan unngår man skjoldete katastrofer? Emma Kotch, som tar seg av catwalkmodellenes solkyssede stil, gir oss sine beste profftips!

Gode forberedelser er hemmeligheten bak vellykket selvbruning. Hva tenke på? 
– Peel huden et døgn før du skal bruke selvbruningsprodukter. Da blir du kvitt alle døde hudceller på hudoverflaten, som kan gi ujevn farge. Bruk en oljefri skrubb, slik at oljen ikke legger seg som et lag på huden og hindrer fargen i å få feste. Hvis du barberer eller vokser deg, bør du gjøre det 24 timer før du bruker selvbruning, slik at huden rekker å hente seg inn igjen og fargen ikke setter seg i porer og hårsekker. Sørg også for å vaske bort all makeup, parfyme og deodorant før du begynner. 

Mange synes det er vanskelig å få til helt jevn brunfarge. Hva er ditt beste profftips? 
– Bruk alltid påføringshanske! Da slipper du alle skjolder. Den gjør også selve påføringen enklere. Unngå å gni eller lage sirkelbevegelser. Ta produktet på hansken, og stryk den over kroppen i lange bevegelser. Hansken kan også brukes i ansiktet og passer til alle produkter fra St. Tropez. Husk å la produktet tørke skikkelig før du tar på klær. 

Selvbruning fås som mousse, lotion, olje og spray. Hvordan vet jeg hva som er best for meg? 
– Det er bare en smakssak, på samme måte som at noen foretrekker produkter som gir gradvis farge, mens andre heller vil ha maksimal farge med en gang. Er du nybegynner når det gjelder selvbruning, pleier jeg å anbefale å begynne med spray, som er enklest å bruke og gjør det lett å komme til overalt. Deretter kan du prøve deg frem til du finner den metoden du liker best. I ansiktet må det for all del ikke bli feil. 

Finnes det produkter helt uten risiko? 
– Ansiktet er et av de områdene der det er enklest å få et fint og jevnt resultat, spesielt hvis du bruker den nye arkmasken fra St. Tropez! Legg den på ren og tørr hud, og stryk den ut med fingrene for å fjerne luftbobler. La den virke i 5, 10 eller 15 minutter, alt etter hvor intens farge du vil ha. Ta av masken, og masser serumet inn i huden før du vasker hendene. Du vil få en flott farge som holder i flere dager! 

Jeg trenger perfekt brunfarge om noen timer. Hjelp!
– Da anbefaler jeg Instant Tan, som takler regn og svette, men kan vaskes av i dusjen. Har du mer tid, bruker du Express Bronzing Mousse. La den sitte på i en time hvis du vil ha lett farge, to timer for middels farge eller tre timer hvis du vil ha maks farge. Deretter skyller du av. Etter åtte timer ser du det ferdige resultatet.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331