Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Ekspertenes hudpleiefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om hudpleiefavorittene de ikke kan klare seg uten i vinter.

Lancôme Advanced Genifique Youth Activating Concentrate 30 m

 – Mitt favorittprodukt! Et serum som aktiverer huden og styrker den. Kvaliteten i huden forbedres og får mer utstråling. Det beste er at huden føles silkemyk ut.

Silje Marie Hagen, Makeupartist KICKS Torgkvartalet, Stjørdal.

Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer 50 ml

 – Denne fuktighetskremen er virkelig glød på krukke. Den gir en fantastisk instant glød som er perfekt under makeup eller alene. Og den lukter himmelsk! En absolutt favoritt på hudpleie hyllen.

Evy-Therese Hedly, Skjønnhetsekspert KICKS Ski.

Skin Treat Hydra-Light Face Gel 50 ml


"En fantastisk nyhet fra Skin Treat som redder vinterhuden. Dette er en lettabsorberende ansiktsgel som kan brukes dag og natt. Den beroliger og jobber for å tilbakestille hudens fuktbalanse for normal til fet hud. Veldig god å smøre på huden og den trekker fort inn. Skin Treat-kremene er også økologisk og har 97 prosent naturlig innhold."


- Tara Ghaffarian, Skjønnhetsekspert KICKS Paleet, Oslo.

Clinique All About Eyes Rich 15 ml

– Det er ikke bare din vanlige dagkrem du kan bytte ut mot en mer fuktighetsgivende variant om vinteren. Også når du velger øyekrem, kan det være bra med en rikere variant. Denne fra Clinique demper effektivt mørke ringer, fine linjer og hevelser. Anbefales!

- Åsa Östgren, makeupartist KICKS Hovedkontor

Elizabeth Arden Hyaluronic Acid Ceramide Capsules HydraPlumping Serum

– Diesse kapsler gir huden min opptimalt med fuktighet som tilegg i hudpleie rutinen min. Etter påføring føles huden så myk og fine linjer blir mindre synlige. Gir nydelig glød og får makeupen til å sitte perfekt gjennom hele dagen.

Maria Vadset, skjønnhetsekspert KICKS Storcenter, Ålesund

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331