Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Ekspertenes hudpleiefavoritter

Eksperttips
KICKS’ sine skjønnhetseksperter tipser om hudpleiefavorittene de ikke kan klare seg uten!

Elizabeth Arden Superstart - Skin Renewal Booster 50 ml

"Jeg anbefaler dette utrolige preserumet fordi det jobber holistisk ved bruk av probiotika som styrker hudbarrieren og fremmer god hudhelse. Det klarner huden, tar bort urenheter og gir en fantastisk glød! En perfekt julegave fordi den kan komplimenteres med enhver hudpleierutine."

Katarina, Hudpleier KICKS Flagship Glasmagasinet, Oslo.

MONSUN Daily Foaming Bliss Face Cleanser 125 ml

"Et myk og mildt rensemiddel for alle hudtyper. Den fjerner urenheter uten å fjerne hudens naturlige olje. Din hud vil føles ren og behagelig."

- Georgina, Hudterapeut KICKS Strandgaten, Bergen

Clarins Double Serum 50 ml

"Den er helt fantastisk! Jeg får masse pleie, fuktighet, antiage og ikke minst glød. Doseringen på flasken er genial, man kan velge hvor mye man trenger i forhold til vinter/sommer og hudens tilstand. Passer til alle aldre og hudtyper."

Kristin, Skjønnhetsekspert KICKS Bryn Senter, Oslo

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Bright Power Day Cream 50 ml

"Must have i min hverdag! Forbedrer hudstrukturen, reduserer rynker og linjer, minimerer synligheten av porene, naturlig fin glød og gir rikelig med fukt. Perfekt for de som ønsker ett flawless og silkemykt resultat."

Liz, Skjønnhetsekspert KICKS Torgkvartalet, Stjørdal.

Origins GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream 50 ml

"En stor favoritt for den som elsker glød! Denne kremen gir rikelig med fukt og den inneholder ginseng og kaffebønneekstrakt som gir ny energi til huden. Trenger du en energy booster? Da er dette kremen for deg. Den er helt fantastisk og ikke minst så lukter den herlig appelsin."

Tara, Skjønnhetsekspert KICKS Paléet, Oslo

Skin Treat Strengthening Oil Elixir 30 ml

"Min tørre og sensitive hud elsker ansiktsoljer. Foruten olje, inneholder denne også squalane, som gjør huden min myk og god. Dessuten gir oljen en fin glød til makeupen!"

Åsa, Makeupartist KICKS hovedkontor

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331