Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Ekspertenes hudpleiefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om hudpleiefavorittene de ikke kan klare seg uten i vinter.

Lancôme Advanced Genifique Youth Activating Concentrate 30 m

 – Mitt favorittprodukt! Et serum som aktiverer huden og styrker den. Kvaliteten i huden forbedres og får mer utstråling. Det beste er at huden føles silkemyk ut.

Silje Marie Hagen, Makeupartist KICKS Torgkvartalet, Stjørdal.

Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer 50 ml

 – Denne fuktighetskremen er virkelig glød på krukke. Den gir en fantastisk instant glød som er perfekt under makeup eller alene. Og den lukter himmelsk! En absolutt favoritt på hudpleie hyllen.

Evy-Therese Hedly, Skjønnhetsekspert KICKS Ski.

Skin Treat Hydra-Light Face Gel 50 ml


"En fantastisk nyhet fra Skin Treat som redder vinterhuden. Dette er en lettabsorberende ansiktsgel som kan brukes dag og natt. Den beroliger og jobber for å tilbakestille hudens fuktbalanse for normal til fet hud. Veldig god å smøre på huden og den trekker fort inn. Skin Treat-kremene er også økologisk og har 97 prosent naturlig innhold."


- Tara Ghaffarian, Skjønnhetsekspert KICKS Paleet, Oslo.

Clinique All About Eyes Rich 15 ml

– Det er ikke bare din vanlige dagkrem du kan bytte ut mot en mer fuktighetsgivende variant om vinteren. Også når du velger øyekrem, kan det være bra med en rikere variant. Denne fra Clinique demper effektivt mørke ringer, fine linjer og hevelser. Anbefales!

- Åsa Östgren, makeupartist KICKS Hovedkontor

Elizabeth Arden Hyaluronic Acid Ceramide Capsules HydraPlumping Serum

– Diesse kapsler gir huden min opptimalt med fuktighet som tilegg i hudpleie rutinen min. Etter påføring føles huden så myk og fine linjer blir mindre synlige. Gir nydelig glød og får makeupen til å sitte perfekt gjennom hele dagen.

Maria Vadset, skjønnhetsekspert KICKS Storcenter, Ålesund

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331