Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Ekspertene tipser: Våre solfavoritter

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter tipser om produkter som gir en sikker, solkysset look. Her er deres favoritter innen solkrem og selvbruning for sommeren 2021.

Clarins Sun Care Body Cream SPF30 150 ml

– Jeg liker denne fordi den har en smeltende konsistens som ikke etterlater seg hvite spor på huden. Den har en frisk behagelig lukt. Beskytter huden mot solens skadelige virkning og tilfører huden fuktighet.

- Nina, hudpleier KICKS City Syd, Trondheim.

Filorga UV Bronze After Sun Anti-Ageing Gel 200 ml

– En must-have på sommeren. Denne after sun gelen er lik ingen andre. Gir helt fantastisk glød og trekker seg veldig fort inn i huden. Fremhever brunfargen din og lukter helt himmelsk. Den virker også beroligende på huden og er anti-age med masse næring. Denne MÅ du ha på sommeren.

- Tara, skjønnhetsekspert KICKS Paleet og Vinterbro, Oslo.

St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse 120 ml

– Dette er min absolutt «must have» for å få en naturlig bronzed look. Jeg kommer aldri til å velge noe annet enn denne. Etter mye prøving og feiling med andre produkter kommer jeg alltid tilbake til denne. Jeg elsker å bruke den over natten, la den fungere og vaske den av om morgenen. Det ser da veldig naturlig og fresht ut. Den er vegansk, og «idiotsikker» siden du umiddelbart kan se hvor den påføres.

- Diana, makeupartist KICKS City, Oslo

Biotherm Crème Solaire Anti-Âge SPF30

– En lett og god solkrem som trekker seg godt inn i huden uten å gjøre den blank og klissete.

- Karianne, skjønnhetsekspert KICKS Gjøvik.

KICKS Beauty Daily Gradual Tan Facial Mist

– Denne sprayen har jeg med meg overalt! Den kan sprayes på ren hud, eller oppå makeupen din. Den gir en gradvis herlig farge og glød, mens huden gjennomfuktes for hver spray. Et must med en spray på morningen og ut på dagen.

- Helene, skjønnhetsekspert, KICKS Lillestrøm.

KICKS Beauty Daily Intense Tan Face Drops 30 ml

– Når jeg trenger et solkysset ansikt tilsetter jeg passe med disse dråpene i min daglige hudpleie. Dette gjør jeg med god samvittighet og vet at den er beriket med hudforbedrene ingredienser og at produktet er kortreist og vegansk.

- Åse, skjønnhetsekspert KICKS Xhibition, Bergen

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331