Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Ekspertene tipser: Våre beste dagkremer

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om hvilke ansiktskremer de velger selv. Her er deres beste dagkremer!

Lancôme Rénergie Multi-Glow Cream 50 ml

– Lancome Renergie Multi-Glow er utrolig god for voksen hud. Den har ikke bare fukt og pleie og huden blir silkemyk. Men også super plumping effekt og du får en fantastisk glød.

Kristin, skjønnhetsekspert KICKS Bryn Senter, Oslo

Clarins Extra-Firming Day Cream Jour SPF15 50 ml

– Elsker denne fra Clarins, nettopp for solfilteret, men også fordi at den er litt fargekorrigerende, gir fin glød, lukter fantastisk og fukter godt.

Marianne, skjønnhetsekspert KICKS Storsenter Ålesund. 

Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant
Creme SPF15, 50 ml

– Must have i min hverdag! Forebygger de første aldringstegn, lukter fantastisk, trekker fort inn slik at du kan legge sminke rett etter påføring. Rik på fuktighet og antioksidanter og har SPF.

Liz Paola, skjønnhetsekspert KICKS Torgkvartalet, Stjørdal

Filorga Global-Repair Nutri-Restorative Multi-Revitalising Cream
50 ml

– Jeg liker veldig godt ansiktskremen Filorga Global Repair. Den hjelper for markerte rynker, slapp og tørr hud. Den hjelper også for pigment flekker. Kan brukes dag og natt. Min store favoritt!

Linda, skjønnhetsekspert KICKS Moa Gård, Ålesund.

BeautyAct HydraRepair Melting Cream 50 ml

– Rik krem som beskytter, beroliger og balanserer huden. Den har en tykk konsistens, men trekker lett inn og virker ikke fettete. Alt fra BeautyAct er helt vegansk.

Maria, Skjønnhetsekspert Kicks CC, Hamar

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331