Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mid season sale 30-70%!

Ekspertene tipser: Våre beste dagkremer

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om hvilke ansiktskremer de velger selv. Her er deres beste dagkremer!
 
Jeg elsker denne dagkremen fordi den bygger opp huden min utrolig godt og gir huden min masse fuktighet. Den holder på fuktbalansen utover dagen og er fantastisk under min foundation. Den inneholder også en avansert UV0- filter for solbeskyttelse. Jeg kan ikke gå en dag uten denne fantastiske kremen!

- Trine, Beauty Expert KICKS Kundeservice

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50 ml

– Jeg har tørr og sensitiv hud som virkelig setter pris på denne svært fuktighetsgivende og beroligende kremen.

- Åsa, Makeupartist, KICKS’ hovedkontor.

Biotherm Aquasource Cream - Normal/Combination Skin 50 ml

– En veldig god dagkrem som gir godt med fukt, trekker godt inn i huden og er kjempefin å påføre før makeup.

- Nadja, Makeupartist, KICKS Jessheim.

Clarins Hydra-Essentiel Normal/Dry Skin Day cream 50 ml

– En dagkreme som er perfekt for meg med fet hud. Kremen gir veldig mye fuktighet og den kjennes myk etter applisering. Funker også utmerket under makupen!

- Sara, Makeupartist KICKS Erikslund Västerås

Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer 02 Nude Glow

– En herlig fuktighetskrem med masse glød. Den innholder perlepartikler, jojobaolje, sheasmør og ceramider. Fungerer også som en highlighter. Supert produkt!

- Cecilie, Makeupartist, KICKS Gulskogen, Drammen.

Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF15 50 ml

Denne er perfekt om man ikke vil ha mye produkt i ansiktet!  Gir en superfresh glød og jevner hudtonen. Kan brukes hele året siden den tilpasser seg huden. En favoritt i treningsbagen, om sommeren eller til hverdags.

- Monica, Markedskoordinator KICKS Hovedkontor

IT Cosmetics Confidence In a Cream

– Jeg vil ha mer enn bare fukt i kremen min. Denne dagkremen fra IT Cosmetics inneholder massevis av godsaker for huden, blant annet hyaloronsyre, kollagen, niacin og ceramider, som sammen gir fuktighet, mygkgjør, øker spensten og minsker synglige porer. 


- Caisa, Sjefredaktør KICKS Magazine.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331