Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Efva Attling: Jeg bruker få, men effektive produkter

Intervju
På 1980-tallet var hun modell og artist. I dag er Efva Attling mest kjent som smykkedesigner – og stilikon. Her åpner hun baderomsskapet for KICKS’ lesere og forteller om sine beautyfavoritter.

Hva er ditt favorittområde innen skjønnhet?

– Jeg elsker leppestifter! Jeg er alltid på jakt etter perfekte røde nyanser. De må være kremet eller matte, slik at de ikke legger seg i de fine linjene som kommer rundt munnen med alderen. Når jeg legger rødt på leppene, bruker jeg alltid først et produkt fra Know Cosmetics som heter No Bleeding Lips.

Det er en transparent stift som jeg legger som kontur rundt leppene, sånn at fargen holder seg på plass.

Jeg passer også på å bruke en leppeblyant før leppestiften for at det skal holde bedre.

Har du flere makeupfavoritter?

– Jeg som har moden hud, liker farget dagkrem, BB- og CC-krem. De pleier samtidig som de jevner hudtonen uten å være for dekkende. Jeg liker ikke å ha for tung makeup på huden, da legger det seg bare i de fine linjene.

Hva fokuserer du på når det er fest?

– Jeg har begynt å prøve ut glitrende øyenskygger. Jeg liker skyggene til Pixi. Petra, som startet Pixi, ble jeg kjent med for over 20 år siden da vi åpnet hver vår butikk i samme gate i London – hun med skjønnhetsprodukter og jeg med smykker.

Hvordan ser hudpleierutinen din ut?

– Serum og dagkrem er jeg nøye med å bruke hver dag. Øyekrem må jeg tilstå at jeg glemmer innimellom, men jeg prøver å bli flinkere siden jeg merker at jeg trenger det mer og mer. I helgene, når jeg har litt mer tid, legger jeg av og til en ansiktsmaske eller gjør en peeling, men jeg er ikke en person som bruker ti–tolv produkter hver dag. Jeg bruker få, men effektive hudpleieprodukter.

Har du fått et nytt forhold til hudpleie med årene?

– Jeg har hatt fin hud hele livet, men det er klart at huden trenger mer omsorg jo eldre jeg blir. Serum er ikke noe jeg brukte i 20-årsalderen, men nå er det del av rutinen. Men det gjør ikke noe, jeg bruker gjerne tid på å ta hånd om meg selv. 

Har du en favoritt som henger med år etter år?

– Ja, jeg er helt besatt av Biotherms bodylotion Lait Corporel! Den har jeg brukt i over 15 år. Jeg har den også med på reiser. Av og til når jeg har bodd på hotell, har jeg prøvd andre bodylotions, men det går ikke. Ingen er like god som Lait Corporel. Og ingen har like god duft. Når jeg har dusjet og smurt meg inn med den, føler jeg at kroppen får nytt liv.

Hva er skjønnhet for deg?

– I bunn og grunn handler det om å ha det bra og føle kjærlighet til seg selv. Skjønnhet har ingenting å gjøre med hvor rett nese du har; det handler om utstråling. Når det er sagt, elsker jeg å eksperimentere med forskjellige makeuplooker og frisyrer. Det er en måte å vise hvem jeg er. 

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331