Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

De ti solvettreglene

Slik gjør du
Endelig sol! Men etter en lang og mørk vinter er det lurt med en liten repetisjon av hvordan dette med solbeskyttelse faktisk fungerer. Følg disse ti enkle solvettreglene, så kan du nyte sola med god samvittighet.

1. DU MÅ PÅFØRE MER ENN DU TROR.
En voksen kropp trenger to spiseskjeer solkrem for å oppnå den solfaktoren som er angitt på produktet.

2. BRUK SOLKREM OGSÅ I SKYGGEN.
Det er mindre risiko for å bli solbrent i skyggen eller i overskyet vær – men UVA-strålingen som forårsaker aldring av huden, trenger gjennom både skyer og vindusruter. Derfor må vi bruke solkrem også i overskyet vær og på lange bilturer.

3. IKKE STOL BLINDT PÅ MAKEUPEN.
Makeup med solfaktor blir ikke like nøye kontrollert som solprodukter. Derfor trenger du alltid en ordentlig solkrem for å være godt nok beskyttet!

4. DU MÅ PÅFØRE SOLKREM FLERE GANGER.
Når du svetter og beveger deg, forsvinner solkremen fra huden. Derfor må du påføre mer solkrem med jevne mellomrom, minst annenhver time – og etter at du har badet.

5. IKKE BRUK GAMMEL SOLKREM.
Solkrem har en holdbarhetsdato, som regel 6–12 måneder etter at produktet er åpnet. Det betyr at du må bytte ut solkrem fra sist sommer.

6. BESKYTT HUD SOM ALLEREDE HAR FÅTT FARGE.
Du kan dessverre få solskader uten at huden blir solbrent. Med andre ord trenger du alltid solfaktor – selv om du allerede har en jevn brunfarge.

7. BESKYTT HUDEN SELV OM DEN ER ROBUST.
Du kan få solskader (som pigmentflekker og rynker) selv om du ikke blir solbrent. Hudleger anbefaler minst solfaktor 30, helst 50.

8. SMØR DEG INN I GOD TID.
Det tar 20 minutter før krem med solfaktor gir full effekt.

9. IKKE STRESS FRAM FARGE.
Tallet angitt på solkremen viser hvor mye lenger du kan være i sola før du blir rød, ikke hvor lang tid det tar før du blir brun. Bekymre deg heller for at sola står for over 80 prosent av hudens aldring. Solfaktor er den klart mest effektive ingrediensen mot aldring av huden!

10. IKKE STOL PÅ SELVBRUNINGEN.
Selvbruning er en praktisk og sikker måte å bli brun på. Men husk at selvbruningsfargen ikke på noen måte beskytter huden mot å bli solbrent og skadet. Du må fortsatt bruke solkrem!

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331