Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

De beste øyekremene ifølge KICKS’ klubbmedlemmer

Eksperttips
Øyekremen er øynenes beste hjelper. Den pigger opp slitne øyne, demper hevelse og visker ut tørrhetslinjer. I tillegg er den tilpasset til å ta vare på og være skånsom mot den følsomme og tynne huden rundt øynene. Her er øyekremene som elskes av KICKS’ klubbmedlemmer!

De beste øyekremene ifølge KICKS’ klubbmedlemmer 

Antiage-helten  

BeautyAct Retinol Renew Eye Cream 10ml 
Øyekrem med stjerneingrediensen retinol, som bidrar til å minimere alderstegn og trøtt hud rundt øynene. Denne øyekremen motvirker fremtredende linjer og mørke ringer, samtidig som den lette gelkremen etterlater huden myk og med en gjenfuktet følelse. 

Strammer opp øyeområdet  

Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift Eye Cream 15ml 
En oppstrammende øyekrem med antiage-effekt spesielt utformet for å brukes rundt det følsomme øyeområdet. Denne øyekremen passer spesielt for moden hud, men kan også brukes av deg som vil ha et mer uthvilt blikk.  

Myker opp med avokadoolje  

Kiehl's Creamy Eye Treatment With Avocado 14ml 
Denne øyekremen er Kiehls bestselger! Noen av superingrediensene som myker øyeområdet er næringsrik avokadoolje, betakaroten og sheasmør. Øyekremen reduserer også hevelse og lyser opp huden rundt øynene for et skarpt utseende. 

Gjenfukter følsomme øyne  

Clinique All About Eyes 15ml  
En skånsom øyekrem, testet av øyeleger, som passer til alle hudtyper selv den mest følsomme. Reduserer mørke ringer og hevelse samtidig som den gir fuktighet og pleier huden rundt øynene i dybden.  

Våkn opp med et våkent blikk 

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum Synchronized Complex II 15 ml 
En øyekrem fra Estée Lauders kjente Advanced Night Repair-serie som inneholder den patenterte ChronoluxCB™teknologien. Denne teknologien bidrar til å booste hudens naturlige reparasjonsprosess. Øyekremen skal påføres om kvelden og jobber med å gi fuktighet til og forynge øyeområdet mens du sover.  

Strammer opp moden hud 

Clarins Total Eye Lift 15ml 
En øyekrem for deg med moden hud som gir fuktighet, strammer opp og reduserer vanlige alderstegn rundt øynene. Kommer i en praktisk pumpeflaske med lufttett teknologi som gjør at kremens ingredienser beholder sin effektivitet over tid. Passer også for deg med sensitiv hud og for kontaktlinsebrukere. 

Si farvel til mørke ringer 

IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Cream  
Si farvel til mørke ringer med IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Cream som gir blikket ditt en pigg og frisk look! Reduserer aldringstegn og gir fuktighet med ingredienser som kollagen, peptider og hyaluronsyre, C-vitamin, blå alger og agurkekstrakt. Øyekremen har også en blå nyanse som lyser opp selv de aller mørkeste ringene. 

Gir deg et våkent blikk 

Budgie Double Shot Awakening Eye cream 15 ml 
Denne øyekremen, som også kan brukes som øyemaske, pigger opp slitne øyne og har en deilig, avkjølende effekt på huden. Inneholder koffein og mentol som reduserer hevelse og gir deg et våkent blikk. Øyekremen er 100 % vegansk og passer for alle hudtyper. 

Bekjemper fine linjer og trøtthetstegn 

Filorga Optim Eyes 15ml 
Filorga er elsket for sine resultatorienterte produkter som jobber med å løse en rekke hudproblemer og denne øyekremen er ikke noe unntak. Denne øyekremen virker på fine linjer og tretthetstegn som hevelse og mørke partier. I tillegg gjenoppliver den cellene i huden for et våkent og klart blikk hver morgen. 

Naturlig fuktighetsboost 

Origins Ginzing Refreshing Eye Cream 15ml  
Stjerneingrediensene i Origins Ginzing Refreshing Eye Cream er C-vitamin og niacinamid som reduserer synligheten av mørke sirkler og demper hevelse. Tilgjengelig i to perlemorsskimrende nyanser som har en lysnende effekt og gjør at trøtte øyne ser våkne ut på et øyeblikk. 

Bekjemper fine linjer 

Emma S. Ageless Eye Cream 15 ml 
Emma S. er hudpleiedronningen og tidligere supermodell Emma Wiklunds eget hudpleiemerke. I serien finnes en kjølende øyekrem med flere antiage-ingredienser som effektivt bekjemper alderstegn rundt øynene. Øyekremen er vegansk, produsert i Sverige og parfymefri. 

Godsaker til øynene:  

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Crème 15 ml 
La denne glødmaksimerende og fuktighetsfremmende øyekremen fra Ole Henriksen gi øynene dine et våkent blikk! Ole Henriksens Truth Banana Bright øyekrem er perfekt å bruke før du legger kveldens eller dagens makeuplook. I tillegg bekjemper den mørke ringer og fine linjer takket være en trio av C-vitaminrike kilder.  

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331