Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

De beste måtene for å motvirke tørr hud på kroppen

Eksperttips
Er fløyelsmyk hud noe du drømmer om? Her tipser vi om produktene som booster fuktigheten fra topp til tå – og forteller om hva som kan gjøre tørr hud enda tørrere.

En stram hud som flasser, er noe de fleste opplever – men helst vil slippe. Tørr hud er et vanlig problem og kan ha flere årsaker. Tørr hud kan for eksempel være et resultat av at du dusjer for ofte, men også at du bruker eksfolierende produkter altfor ofte. Klimaet påvirker også huden vår, og i vintermånedene kan mange oppleve at huden blir ekstra tørr. Derfor må du kanskje bytte ut noen av produktene dine i vinterhalvåret. Mange har en skreddersydd hudpleierutine til ansiktet, men glemmer at kroppen også trenger spesialpleie – egentlig bør vi bruke samme hudpleiefilosofi på kroppen som i ansiktet. Her tipser vi om produktene som tilfører fuktighet i dybden til tørr hud, og hva du må tenke på hvis du vil holde huden fuktet i lengre tid.

Tilfør fuktighet til tørr hud med bodylotion

En fuktighetsgivende bodylotion er en av de mest effektive måtene å myke opp stram hud på. Velg en bodylotion som inneholder fuktighetsgivende ingredienser som karbamid og hyaluronsyre. Smør inn hele kroppen fra tærne og opp til dekolletasjen – til ansiktet og halsen kan du i stedet bruke en fuktighetsgivende ansiktskrem.

Styrk med krem som inneholder ceramider

Ceramider finnes naturlig i huden og jobber sammen med andre viktige stoffer for å beskytte hudbarrieren. En sterk hudbarriere er ikke bare mer motstandsdyktig – den bidrar også til å holde hudens fuktighetsnivåer på et optimalt nivå. En krem som inneholder styrkende ceramider er derfor perfekt å smøre inn hele kroppen med, eller de stedene der du opplever at huden er ekstra tørr.

Dusj med passe varmt vann

Varmt vann kan føles deilig mot huden etter en lang arbeidsdag, eller når du stavrer inn i dusjen en kald mandag morgen. Dessverre tørker den deilige, varme dusjen ut huden din. Selv om det faktisk er den mest effektive måten å vaske vekk smuss på, er det derfor bedre å dusje i lunkent vann. Vann som er passe varmt, vil ikke fjerne hudens naturlige oljer, og dermed holder huden lenger på fuktigheten. Til alt overmål kan overdreven dusjing også svekke hudbarrieren, noe som igjen fører til at huden ikke kan bevare fuktigheten på en optimal måte. Hold derfor dusjingen passe lang – og passe varm!

Velg en skånsom dusjkrem

Dusjkrem finnes i mange ulike varianter. Hvis du har tørr hud, er det viktig å velge en skånsom dusjkrem som er beregnet på nettopp din hudtype. Du bør unngå dusjkrem med såpe og i stedet satse på en krem som inneholder pleiende oljer. Unn deg en avkoblende stund ved å gi deg selv en deilig massasje mens du påfører kremen.

Smør med fuktighetsgivende olje

For å gi huden en ekstra fuktboost kan du smøre inn huden med en fuktighetsgivende olje. Oljer finnes naturlig i huden og er ofte noe som fuktfattig hud mangler. Derfor kan du hjelpe huden ved å tilføre mykgjørende olje. Et tips er å tilsette noen dråper olje i din favorittkrem for å gi huden en ekstra dose fuktighet.

Hvordan tar jeg hånd om min tørre vinterhud?

I vintermånedene er huden ekstra sårbar og kan derfor ha behov for spesiell omsorg. Bygg opp et arsenal med fete, fuktighetsgivende og beskyttende produkter som styrker huden og gjør den mer motstandsdyktig. Utvid hudpleierutinen med en fuktboostende ansiktsmaske og oljebaserte produkter som gjør huden myk. Til kroppen kan du velge reparerende kremer med ingredienser som ceramider, kolesterol og fettsyrer. De vil hjelpe huden med å bygge opp den beskyttende hudbarrieren og gjøre huden mer balansert. Vil du ha enda flere tips om hvordan du redder vinterhuden? Les vår guide i sju steg her.

Kroppspleie for tørr hud

Se mer

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331