Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

De beste C-vitaminserumene for maksimal glød

Eksperttips
C-vitaminserum – en av de mest effektive måtene å booste hudens kollagenproduksjon på og gi den skikkelig glød. Samtidig beskytter C-vitamin hudcellene mot skadelige reaktive stoffer og jevner ut hudtonen. Finnes det egentlig noe som denne superheltingrediensen ikke kan gjøre for huden? Oppdag C-vitaminserumene KICKS’ klubbmedlemmer ikke kan få nok av.

Naturlig C-vitaminboost: Skin Treat Brightening Vitamin C Face Elixir 

Med naturlig C-vitamin fra verdens mest C-vitaminrike frukt, kakaduplommen, hjelper dette serumet huden din med å få sunn glød og forynget hud. Serumet er produsert i Sverige (som de andre produktene til Skin Treat), er helt vegansk og har 95 % naturlig innhold. 

C-vitamin + E-vitamin = sant : Medik 8 C-Tetra Serum 30 ml  

Et 100 % stabilt C-vitaminserum, som hjelper huden din med å bekjempe og forebygge solskader den store skurken når det gjelder hudaldring. Serumet stimulerer også kollagenproduksjonen, og gir huden vakker glød. I tillegg til C-vitamin inneholder serumet naturlig E-vitamin som virker i synergi med C-vitamin og gjør det enda kraftfullt.  

Ikonisk glødhelt: Ole Henriksen Truth Banana Bright Vitamin C Serum 30 ml 

Si farvel til sliten og gusten hud! Ole Henriksens Truth Bana Bright Serum er elsket både av KICKS’ medlemmer og av mange andre beautyfantaster rundt om i verden. Dette C-vitaminserumet inneholder 15 % C-vitamin og 5 % PHA- og hyaluronsyre som virker på fine linjer, pigmentering og fasthet, samtidig som det gir fuktighet til tørr hud.  

Hudutjevnende og fuktighetsgivende:The Ordinary Vitamin C Suspension 23% HA Spheres Serum  

Leter du etter et C-vitaminserum som både gir rikelig med fuktighet og vakker glød? Da er The Ordinarys Vitamin C-serum noe for deg! Serumet inneholder hele 23 prosent C-vitamin, reduserer en rekke alderstegn og er dessuten snilt mot lommeboken. Serumet er fritt for både vann og silikon, det hjelper C-vitaminet å holde seg stabilt.  

Naturlig C-vitaminstjerne: Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum 30 ml  

Med en kraftfull blanding av C-vitamin, fuktighetsboostende hyaluronsyre og en eksfolierende BHA- og AHA-syreblanding, har Origins naturlige C-vitaminserum blitt en gjentakende favoritt hos KICKS’ klubbmedlemmer.  

Naturlig antiage: DIOR Capture Youth Glow Booster Serum 30 ml 

Et luksuriøst C-vitaminserum som er beriket med Murunga, en plommesort kjent for sitt høye innhold av C-vitamin, hydroksysyre og antioksidantrikt irisekstrakt. Sammen hjelper ingrediensene huden din med å få en vakker glød. Serumet har i tillegg en kraftfull antiage-effekt. 

Kraftfull antiage-kombinasjon: Filorga NCEF Intensive Serum 30 ml 

Filorga er elsket for sine resultatorienterte hudpleieprodukter som gjør en forskjell i huden og dette serumet er ikke noe unntak. Filorga NCEF Intensive Serum inneholder en blanding av C-vitamin, plante-DNA og hudfavoritten retinol sammen har de en sterk antiage-effekt på huden.  

Grønn C-vitaminkick: Kora Organics Noni Bright Vitamin C Serum 

I Kora Organics’ veganske C-vitaminserum finnes det en rekke imponerende C-vitaminkilder. Blant annet fra C-vitaminrike kakaduplommer, aceorla-kirsebær, noni og appelsin. I tillegg er det 12 % Ascorbyl Glucoside, en vannløselig C-vitaminvariant med høy stabilitet. C-vitamin reduserer synligheten av fine linjer og pigmentflekker. Hyaluronsyre gir huden fuktighet i dybden.  

Pleier om natten: Pixi Overnight Glow Serum 30 ml 

Glykolsyre og arginin er stjerneingrediensene i dette serumet som jobber med å eksfoliere og gi huden glød. Pixis C-vitaminserum skal virke om natten for å gi de beste resultatene. Den kjøler også ned huden med beroligende aloe vera- og agurkekstrakt.  

En glowbombe: BeautyAct 20% Vita-C Brightening Serum 30 ml 

Gi huden din strålende glød! Dette serumet fra BeautyAct inneholder en høy konsentrasjon av aktivt og stabilt C-vitamin (hele 20 %), og hjelper huden din til å bli både jevnere og piggere. Serumet bidrar også til å minimere synligheten for pigmentflekker, og beskytter huden mot oksidativt stress.  

En dusj av fuktighet og glød: Lumene Nordic-C Glow Boost Essence 30 ml 

Lumene henter ingrediensene til sine anerkjente hudpleieprodukter fra nordisk natur, og dette serumet er ikke noe unntak. Sammen med bærekstrakt fra antioksidantrike multer og C-vitamin, virker dette serumet for å gi huden din en fantastisk glød og jevn tone. Huden får også fuktighet takket være to ulike typer av hyaluronsyre. 

Ansiktsserum

Vis flere

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331