Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Jennifer Lopez, Charlize Theron og Sharon Stone er bare noen av alle de som elsker og gjerne snakker varmt om hudpleie fra La Mer og deres eksklusive Creme de la Mer – hudkremen som i dag har kultstatus i skjønnhetsverdenen. Da den ble lansert over hele verden på 1990-tallet spredde ryktet om dens pleiende egenskaper seg raskt, og folk skrev seg på ventelister for å få tak i et eksemplar av det som gjerne ble kalt «en av verdens dyreste kremer». Og interessen og populariteten er knapt blitt noe mindre siden den gang – Creme de la Mer er fortsatt en av de mest ettertraktede og myteomspunne hudpleieproduktene på markedet. Men historien om Creme de la Mer startet faktisk med en feil.

Da rakettforskeren og fysikeren Max Huber, som arbeidet for amerikanske NASA, ble brannskadet ved en eksplosjon i laboratoriet sitt, gikk han selv i gang med å eksperimentere med forskjellige ingredienser for å utvikle en krem som kunne pleie og helbrede den skadde huden hans. 12 år og 6000 eksperimenter senere var «The Miracle Broth» født, et ekstrakt av tang fra havet, blandet med vitaminer, mineraler og essensielle oljen. Denne blandingen er i dag kjernen i Creme de la Mer og alle La Mers øvrige produkter. 

Nøkkelingrediensen i Creme de La Mer, som bokstavelig talt betyr «krem fra havet», er altså en spesiell tang fra havet. Denne tangen vokser utenfor Californias kyst. Den høstes kun to ganger i året, akkurat når den er mest næringsrik og utsondrer en gjennomsiktig gelé som har intenst gjenfuktende og legende egenskaper. Allerede de gamle romerne visste at tang og forskjellige alger fra havet har positive effekter på huden, og de badet gjerne i tang. Men med dagens moderne teknikk kan de næringsrike stoffene utvinnes og brukes på en mer effektiv måte. Blant La Mers andre perler finner vi i dag blant annet dyptvirkende serum, løftene øyenkrem, skimrende kroppsolje og også gjenfuktende foundations. Nå finner du hele La Mers sortiment på kicks.no og i vår flagship store på Glassmagasinet i Oslo. 

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331