Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Cera Alba – alt du trenger å vite om bivoks

Eksperttips
Cera alba, også kjent som bivoks er en naturlig fuktighetsbevarer som beskytter huden og gjør den mer motstandsdyktig. Her forteller vi deg alt om bivoksens fantastiske fordeler!

Hva er Cera Alba? 

Kanskje du har sett ingrediensen Cera Alba på hudpleieproduktet ditt? Og kanskje du også har lurt på hva den egentlig gjør for huden din? Cera Alba er et annet navn på bivoks og produseres naturlig av bier i bikuben. Voksen er en viktig bestanddel i honningkaken, som er det stedet der biene skal lagre honningen, eggene og larvene sine. Bivoksen smelter ved en temperatur på 60 grader, og kan brukes i en rekke hud- og sminkeprodukter.  

Hvordan fungerer Cera Alba (bivoks) i hudpleie? 

Cera Alba, eller bivoks, finnes i en rekke skjønnhetsprodukter, ikke minst i hudpleie. Grunnen til at den brukes så flittig er fordi voksen beskytter huden mot dehydrering ved å legge seg som en beskyttende hinne over huden. Hinnen motvirker tap av fuktighet og beskytter også huden mot det som potensielt kan være en påkjenning for den, som kulde og miljøforurensning. Cera Alba finnes ofte i leppebalsam, leppepomader og kremer. Nedenfor har vi også listet opp noen andre imponerende fordeler.  

Antiinflammatorisk 

Cera Alba har antiinflammatoriske egenskaper som er spesielt fordelaktig for deg som sliter med hudproblemer som akne, eksem og rosacea.  

Motvirker kløe 

Har du irritert hud som klør? Da er Cera Alba en ingrediens å booste hudpleierutinen med. Bivoks beroliger irritert hud og hjelper den å bli sunn igjen.  

Gjør huden (og produktet) mykt 

Cera Alba gjør også underverker for dine beautyprodukyter! Bivoks gir produktet en myk og deilig tekstur, og bidrar til å sakte frigjøre hudpleieproduktets aktive stoffer. Den fungerer til og med som en emulgator, noe som betyr at vann og olje som vanligvis ikke vil blandes med hverandre, har evnen til å gjøre det.  

Passer Cera Alba til min hudtype? 

Cera Alba er en fantastisk ingrediens på den måten at den kan brukes av nesten alle. Til tross for sin beskyttende mekanisme på huden, er den ikke-komedogen, det betyr at du som har akneutsatt hud kan bruke ingrediensen uten at den stenger igjen porene. Bivoks er også spesielt bra for de som har tørr og irritert hud.   

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331