Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Beautyact Iconic Glow Kit & 30% på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Maks 3 pr produkt og kunde.

Budgies beste hudpleie

Eksperttips
Budgies hudpleieprodukter har på kort tid blitt bestselgende favoritter. Prøv disse Budgie-produktene, som får topp omtale av KICKS klubbmedlemmer på kicks.no takket være sine behagelige konsistenser og effektive ingredienser!

Oppdag Budgie!

Se alle

Prep Talk Pre-makeup Face Mask
Prep Talk Pre-makeup Face Mask er et mykgjørende og beroligende multiprodukt som passer like godt som ansiktsmaske eller dagkrem som primer under makeupen. Uansett hvordan du velger å bruke den, får huden din masse glød, fukt og utglattede porer. 

”Denne er helt magisk under sminke. Sliter med sensitiv og tørr hud, men denne gjør at sminken legger seg så fint!” - Maria

Smooch! Nourishing Lip Treatment
Sheasmør og nypeolje samarbeider for å reparere og pleie leppene dine så de blir uimotståelig myke etter denne leppekuren. Dessuten gir den superfin glans og dufter vidunderlig.

”Dette er det beste leppeproduktet jeg noen gang har prøvd - hands down!! Så deilig og myk på leppene, den gir mye shine og ikke minst proppfull av fukt, fukt, fukt. Avhengig!” - Stine

Plump it up! Hydrating Overnight Mask
Sov søtt og fint lyselilla på kinnene med denne fuktighetsgivende nattmasken full av hyaluronsyre og sterk antioksidant fra kaktus. Våkne så opp neste morgen med en myk og superfuktet hud som føles plumpet og revitalisert!

”Liker absolutt denne! Gir masse fukt uten å bli fet, og irriterer ikke min sensitive hud. Elsker at produktene ikke har noe duft til seg!” - Elisabeth

Double Shot Awakening Eye cream
Koffein og mentol er ingrediensene i denne øyekremen som sørger for at øynene dine ser kvikke og lys våkne ut. Den avkjølende effekten fra metallapplikatoren demper dessuten hovenhet effektivt. Du vil aldri mer ha lyst til å våkne uten dette produktet i morgenrutinen!

”Veldig lett og fin konsistens som trekker raskt inn i huden.Med koffein virker denne vanndrivende på huden så man våkner med et mer våkent blikk, samtidig som den fukter nok for min tørre hud, og til en fantastisk pris!” - Ellen

I dew, I dew Hydrating Face Serum Mist
Budgies bestselgende ansiktsspray er spray blandet med serum, noe som betyr at huden din får masse omsorg hver gang du bruker den. Næringsrike oljer tilfører fuktighet og glød, mens kaktusekstrakt beskytter mot frie radikaler. Brukes på rent ansikt eller over makeup i løpet av dagen når ansiktet har behov for en glødboost.

”Her får man virkelig mye for pengene! Jeg bruker den som serum om kvelden før fuktighetskrem, og eventuelt som en fuktighetsgivende oppfrisker utover dagen. Utrolig enkel å bruke, og den lukter frisk og godt. Anbefales!!” - Karoline

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331