Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Balanserende hudpleie: farvel kviser!

Eksperttips
Har du fet hud som lett blir blank og får kviser? Med de rette produktene og ingrediensene i hudpleiesrutinen holder du huden i balanse. KICKS hudterapeut Anna Ragnarsson gir sine beste tips!

Få hjelp med disse produktene

Shop hudpleie

Hvordan ser den ultimate hudpleierutinen ut for meg som har veldig fet hud?
– Du bør velge produkter med ingredienser som gjør en forskjell for akkurat deg. Alle hudtyper har godt av rens, serum og ansiktskrem hver morgen og kveld, og dessuten peeling og ansiktsmaske én til to ganger hver uke. Fet hud trenger dyptrensende produkter og lette kremer, og har godt av regelmessig eksfoliering. Balanserende og fuktighetsgivende produkter er perfekte for fet hud, og ansiktsmasker med leire eller aktivt kull, som trekker til seg fett og urenheter, er toppen for oljete hudtyper.

Hvilke ingredienser skal jeg legge til i hudpleierutinen når jeg har blank og fet hud?
– BHA-syre, som også kalles salisylsyre, er en av de aller mest effektive ingrediensene for deg som har blank hud. BHA er eksfolierende, men også betennelsesdempende, og derfor er den veldig god mot akne og problemhud. Den løser opp fett og smuss og er dessuten fettløselig, noe som innebærer at den går ned i porene og løser opp talg og tilstoppede porer. Andre gunstige ingredienser for deg med fet hud er vitamin A (retinol) og niacinamid.De motvirker forstørrede porer og reduserer talgproduksjonen.

Jeg er redd for å få kviser av ansiktskrem, og derfor hopper jeg over den. Hva skal jeg bruke for ikke å bli overflatetørr?
– Fet hud trenger akkurat like mye fuktighet som andre hudtyper. Faktum er at problemer med akne og tilstoppede porer kan bli verre av for sterke og uttørkende produkter. Hvis du tørker ut huden og hopper over ansiktskrem, reagerer huden med å produsere mer fett, og det fører til enda mer utslett og glans. I stedet skal du holde fuktighetsnivået i balanse ved hjelp av gelkremer og lette serum, som gir fuktighet uten å tilføre for mye glans og fett. Ingredienser som for eksempel hyaluronsyre og glyserin gir mye fuktighet til huden uten å tette igjen porene. Det finnes også dagkremer for fet hud som har en mattende effekt, sånn at du slipper å bli blank i løpet av dagen.

Hvordan behandler jeg best en hissig kvise så den forsvinner så raskt som mulig?
– Bruk antibakterielle, punktbehandlende produkter med ingredienser som BHA-syre eller sink. BHA-syre reduserer overflødig olje, mens sink regulerer talgproduksjonen. Begge ingrediensene er betennelsesdempende. Invester også i en concealer som inneholder behandlende ingredienser, så kan du gjøre noe for problemet hele dagen uten at det er synlig

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331