Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Beautyact Iconic Glow Kit & 30% på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Maks 3 pr produkt og kunde.

Bakuchiol - naturens retinol

Eksperttips
Bakuchiol er en av de ingrediensene i hudpleie som vi hører aller mest om i 2021. Det har omtrent samme effekt som antiage-stjernen retinol – men uten å irritere huden. KICKS forteller alt du trenger å vite om den trendy ingrediensen.

Oppdag våre produkter med bacuchiol

Se flere

Hva er bakuchiol?

Bakuchiol, som også blir kalt for bio-retinol, er helt plantebasert og utvinnes av frøolje fra den øst-asiatiske planten babachi (Psoralea Corylifolia). I ayurveda har babachi lenge vært brukt for å lindre hudproblemer, PMS og overgangsplager.

Hva er det som gjør bakuchiol så gustig for huden? 

I likhet med retinol har bakuchiol positive effekter på huden, for eksempel når det gjelder å glatte ut linjer, redusere porer og gi en jevnere hudtone. Dessuten styrker bakuchiol kollagenproduksjonen, som gjør huden spenstigere og mykere. Som om ikke det var nok, har den også en positiv innvirkning på hyperpigmentering, etter for eksempel kvisearr.

Hva er forskjellen på bakuchiol og retinol? 

I tillegg til at bakuchiol kommer fra planteriket, er det også mye mildere mot huden enn retinol. Derfor passer det også til sensitive hudtyper som ikke tåler retinol. Dessuten kan det brukes også om morgenen, til forskjell fra retinol, som bare skal brukes om kvelden ettersom det gjør huden følsom for sol. Den mildere strukturen gjør også at bakuchiol ikke er fullt så kraftfullt som retinol på egen hånd. For at det skal ha en merkbar foryngende effekt på huden, må det kombineres med ingredienser som AHA-syre og peptider.

Hvem kan bruke hudpleieprodukter med bakuchiol? 

Bakuchiol er ekstra velegnet for deg som har moden hud, særlig hvis huden også er sensitiv eller tørr. Mer sensitive eller tørre hudtyper kan trenge lengre tid for å venne seg til retinol i hudpleierutinen. Bakuchiol passer også hvis du vil bruke en effektiv antiage-ingrediens om morgenen.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331