Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Bagloria, vegansk hudpleie fra Sverige

Intervju
De har selv hatt problemer med sensitiv, irritert hud og eksem. Når gjør Julia Fors og Jessica Lundström suksess med sitt nye veganske hudpleiemerke Bagliora.

Hva er Bagliora? – Vi er et nytt svensk merke som brenner for hudpleie. Våre produkter er alltid aktive, veganske, bærekraftige og effektive. Bagliora er en del av den nye clean beauty-kategorien i skjønnhetsbransjen. Mange snakker om clean beauty for øyeblikket.

Hva er clean beauty ifølge dere? – Det er et nokså nytt begrep som står for bevissthet om ingredienser og vilje til å fremstille sunne og bærekraftige produkter. Clean beauty-kategorien kommer opprinnelig fra USA, der den har vokst frem på grunn av forbrukernes bevissthet og nysgjerrighet på å undersøke og vurdere de hudpleieproduktene de bruker.

Hva betyr navnet Bagliora? – Det kommer fra "bagliore" på italiensk og betyr å glimre, gnistre, skinne, lyse eller bedre oppsummert: å gi glød. Det er et navn som beskriver oss perfekt, ettersom alle produktene våre er utviklet for å styrke hudens helse og gi den en naturlig og frisk glød.

Hvilke utfordringer har dere selv hatt med huden deres? Julia: – Jeg har hatt perioral dermatitt, en form for rosacea, så jeg vet av egen erfaring hvordan huden påvirker hvordan man har det daglig, og jeg har måttet være kjempebevisst og nøye når det gjelder ingredienser. Jessica: – Jeg har hatt atopisk eksem siden jeg var liten, og på grunn av det har jeg hatt veldig tørr og sensitiv hud. Derfor har jeg alltid vært ekstremt nøye med hvilke produkter jeg bruker, for ikke å tørke ut huden.

Hva er bestselgerne til Bagliora? – Collagen Superfood Serum er et innholdsrikt serum med niacinamid, tripeptid-5 som etterligner kroppens egen mekanisme for å produsere kollagen, samt prebiotika og to typer hyaluronsyre. Det gir umiddelbart spenst og glød i huden. Et må-ha-produkt for alle som lett får akne, og alle som vil gi nytt liv til gusten og trøtt hud, er vår Clarifying Leave on Exfoliator med BHA-syre og hyaluronsyre. En utrolig effektiv, men skånsom syrepeeling.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331