Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Ashley Graham "Sånn bygget jeg opp selvtilliten"

Intervju
Supermodellen og kroppsaktivisten Ashley Graham har byttet ut solarium og soling med selvbruning. Her forteller hun hvorfor og gir oss sine beste tips – både for å få masse solkysset glød og for å øke selvtilliten!

Hei Ashley! Du er ny ambassadør for St Tropez. Hvorfor ville du gjerne samarbeide med dem? – Jeg har alltid vært nøye med å ta vare på huden, og derfor passer jeg på at den ikke blir utsatt for mye for sol. Jeg ville samarbeide med St Tropez fordi deres self tanning-produkter hjelper deg å få en naturlig glød hele året, uten at du må være flere timer ute i solen. Det er en både sikrere og raskere måte å få en solkysset look på.
Når begynte du å bruke selvbruning? – Da jeg forstod hvilken skadelig og nedbrytende effekt solen har på huden. Mens jeg gikk på skolen, solte vi oss i solarium nesten hver dag, av og til to ganger for dagen! Etter noen år så jeg effekten i form av tørr og tynn hud med pigmentflekker. Den første gangen jeg kom i kontakt med self tanning-produkter, var da jeg jobbet som modell. Jeg så hvor lettvint, kjapt og sikkert de fikk til en solkysset look, og etter det har jeg aldri gått tilbake til solarium.
Hva er favoritten din blant alle selvbruningsprodukter? – Siden jeg har et tettpakket program, elsker jeg Self Tan Express Mousse. Den er så enkel å bruke og gir raskt resultat. Jeg bruker også Purity Bronzing Water nesten hver dag, for å få mer glød. Det er bokstavelig talt glow i sprayform!
Hva er ditt beste tips for en lekker selvbruningslook? – Bruk alltid hanske. Ingen liker flekkete hender!
Når føler du deg penest? – Jeg følte meg pen hele tiden mens jeg var gravid. I begynnelsen var det ikke lett å akseptere at kroppen endret seg, men så ble jeg bevisst på styrken i det å være kvinne og den gaven det er å bære et nytt liv i kroppen sin og skape en familie.
Har du alltid vært så selvsikker som du virker? – Flere ganger i livet har jeg tvilt på meg selv og min egen verdi. Jeg har hatet speilbildet mitt, men jeg har vært heldig og har vokst opp i en familie som har lært meg hvor viktig det er å være fornøyd med seg selv. Når jeg kjempet med dårlig selvtillit, minte moren min meg alltid på hvor verdifullt det er å ha en fungerende kropp.
Hva er ditt beste tips for å styrke selvtilliten? – Å bekrefte seg selv. Hver eneste dag sier jeg høyt til meg selv: “Du er sterk, du er fantastisk, og du er pen”. Jeg startet med dette mantraet i en periode da jeg ikke engang kunne seg på meg selv i speilet og si “jeg elsker deg”. Det er mulig å bygge opp selvtilliten sin. Hvis du tenker og snakker positivt om deg selv, påvirker det selvbildet ditt. Etter hvert blir du mer selvsikker og bevisst på din egen verdi.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331