Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Ansiktsrens i 5 enkle steg: Slik gjør du

Eksperttips
Fresh og sunn hud starter med en effektiv renserutine – dessuten vil en godt renset hud lettere ta opp andre produkter i hudpleierutinen, som kremer, serum og toner. Her veileder vi deg til hvordan du renser ansiktet i dybden i fem enkle steg!

Vår bestselgende rens

Se alle

Selv om rens av ansiktet er et av de viktigste stegene i hudpleierutinen, er vi som regel mindre opptatt av å rense enn å påføre serum og smøre på krem. Men faktum er at en god renserutine er grunnlaget for en myk og sunn hud. Hvis du ikke rengjør huden for makeuprester, olje og smuss, tettes porene igjen, noe som kan føre til kviser. Når døde hudceller samler seg på hudens overflate, får huden dessuten ikke like fin glød. En godt renset hud gjør også annen hudpleie mer effektiv, ettersom huden lettere kan absorbere de pleiende stoffene som finnes i produkter som toner, serum og krem.

Hvordan skal man rense ansiktet?

Er du en av dem som ikke gidder å fjerne makeupen etter en fest? Eller som rengjør ansiktet med såpe når du sover over hos bestevenninnen? Én gang er ingen gang, men for at huden din skal ha det godt i lengden, er det viktig å rense ansiktet hver dag med produkter som er tilpasset hudtypen din – både morgen og kveld. Hvis du i tillegg bruker makeup og hudpleieprodukter med solfaktor, er det ekstra viktig å rengjøre huden på riktig måte for at ikke porene skal tette seg til. Her veileder vi deg trinn for trinn i hvordan du mestrer et av de viktigste stegene i hudpleierutinen, og hvordan du renser huden i dybden på riktig måte.

Steg 1 – Micellarvann

Micellarvann kapsler inn urene partikler og sminkerester slik at det er raskt og enkelt å fjerne dem uten at du må gni eller skylle av produktet. Start derfor med å dryppe micellarvann på en bomullspads, og dra deretter med lette bevegelser over ansiktet for å sørge for at huden er klar for neste steg –nemlig dobbeltrens.

Steg 2 – Dobbeltrens

Fenomenet dobbeltrens gjorde sin entré i hudpleierutinen til mange i forbindelse med at K-beauty (Korean beauty) tok verden med storm. Og faktum er at dobbeltrens har mange fordeler. Huden blir glattere og dessuten renset i dybden. Men hvordan foregår det? Dobbeltrens er som navnet tilsier en rengjøringsprosess i to trinn der du bruker to forskjellige produkter. Først renser du ansiktet med et oljebasert produkt som fjerner rester av solkrem og makeup. I neste steg påfører du et vannbasert renseprodukt som fjerner svette og smuss.

Steg 3 – Halsen er like viktig

Halsen er en forlengelse av ansiktet, og i likhet med ansiktet må den renses for å fjerne makeuprester og smuss. Du kan bruke samme teknikk og produkter til halsen som du bruker til ansiktet.

Steg 4 – Masser i 60 sekunder

Massasje gjør godt for både sinn og hud. Og det er en perfekt måte å jobbe renseproduktet inn i huden på. Masser med sirkelbevegelser i minst 60 sekunder for å fjerne makeuprester og smuss. I tillegg til at ansiktet ditt blir effektivt rengjort, stimulerer massasje også blodsirkulasjonen og lymfesystemet, noe som gir huden en vakker glød.

Steg 5 – Tørk av med et fuktig håndkle

Det siste steget i rengjøringen, før de neste stegene i hudpleierutinen, er å tørke ansiktet med et rent og fuktig håndkle. Det er viktig at du ikke gnir håndkleet over ansiktet, men at du trykker eller klapper det lett mot ansiktet for å suge opp vanndråpene. Et fuktig håndkle hindrer at huden blir knusktørr, noe som er en fordel når du skal påføre de andre produktene i rutinen.
Bonus: Vil du ha maks effekt av renserutinen og gjøre den hakket mer high-tech? En mekanisk rengjøringsbørste fjerner effektivt makeuprester og gir dessuten huden en fin glød. Hos KICKS finner du en mengde rengjøringsbørster for alle hudtyper fra populære varemerker som FOREO.

Micellaire

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331