Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Alt om multimasking: slik gjør du

Slik gjør du
Ansiktsmasken er den nye stjernen på hudpleiescenen, og med den nye trenden multimasking får du et perfekt og skreddersydd resultat. KICKS’ hudterapeut Elisabeth Sätherlund forteller hvordan!

Hva er multimasking? 
– Jeg vil beskrive det som en metode som hjelper deg å få best mulig effekt av ansiktsmaskene. Egentlig er det ikke noe nytt. Vi hudterapeuter har lenge brukt multimasking for å kunne dekke alle hudens behov på én gang. De fleste har nemlig flere ulike behov på samme tid. Mange har for eksempel problemer med fet T-sone, samtidig som huden i kinnene er tørr. Med multimasking punktbehandler du områdene med forskjellige ansiktsmasker, noe som gir deg en mer effektiv og skreddersydd behandling. 

Hvordan gjøres det?
– Som alltid når det gjelder ansiktsmasker, er det viktig å forberede huden med en peeling som fjerner døde hudceller fra hudoverflaten, slik at masken kan trenge godt inn og virke best mulig. Om du ikke vil bruke peeling, kan du rense med Clarisonic eller Foreo, som også har eksfolierende virkning. Deretter gjelder det å identifisere hvilke behov de ulike områdene av huden har, og påføre masketyper som passer. 

Hva slags maske bør jeg velge?
– Du må som sagt ta utgangspunkt i din egen huds behov. Fuktighetsgivende ansiktsmasker passer alle og kan brukes for eksempel på tørre kinn. Dyptrensende masker, som oljeabsorberende leiremasker og avgiftingsmasker, er ekstra gode til fet og uren hud. Mange har det i T-sonen, det vil si på pannen, nesen og haken. Glem heller ikke øynene! Det finnes både kremete masker og egne pads som er spesiallaget til øyepartiet. Starskin har en maske til leppene, som tilfører fuktighet og gjør dem myke og fyldige. 

Vi som har følsom hud, kan vi bruke multimasking? 
– Absolutt. Velg gjerne en roende maske til de områdene som er følsomme og kanskje irriterte, og kombiner med en fuktighetsgivende maske på de andre områdene. 

Hva gjør jeg når jeg har tatt av maskene? 
– Jeg anbefaler alltid å bruke ansiktsvann etter en ansiktsmaske. Det nøytraliserer hudens pH-verdi og trekker sammen porene.Deretter legger du på fuktighetskrem. Unntaket er om du har brukt en arkmaske. Da skal du massere inn det siste serumet som er igjen på huden, og ikke vaske huden etterpå. 

Les alltid nøye på emballasjen for å se hva som gjelder for den masken du bruker!

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331