W
Weleda

#
100BON
 • Multimasking

  Alt om multimasking

  Mia2 Face Sonic Cleansing White
  Treatment Enzyme Peel
  Emma S
  299 kr    239,20 kr
  LUNA 2 Normal Skin
  Foreo
  1795 kr    1436 kr
  Thirstymud Hydrating Treatment
  Cooling Beauty Anti-Stress Mask
  Moisture Day Cream
  KICKS
  149 kr    119,20 kr
  Clear Improvement Active Charcoal Mask
  Glow Tonic Facial Toner
  Pixi
  284 kr    227,20 kr
  Eye Catcher Coconut Bio Cellulose Second Skin Eye mask
  Ansiktsmasken er den nye stjernen på hudpleiescenen, og med den nye trenden multimasking får du et perfekt og skreddersydd resultat. KICKS’ hudterapeut Elisabeth Sätherlund forteller hvordan!

  Hva er multimasking?
  – Jeg vil beskrive det som en metode som hjelper deg å få best mulig effekt av ansiktsmaskene. Egentlig er det ikke noe nytt. Vi hudterapeuter har lenge brukt multimasking for å kunne dekke alle hudens behov på én gang. De fleste har nemlig flere ulike behov på samme tid. Mange har for eksempel problemer med fet T-sone, samtidig som huden i kinnene er tørr. Med multimasking punktbehandler du områdene med forskjellige ansiktsmasker, noe som gir deg en mer effektiv og skreddersydd behandling.

  Hvordan gjøres det?
   
  – Som alltid når det gjelder ansiktsmasker, er det viktig å forberede huden med en peeling som fjerner døde hudceller fra hudoverflaten, slik at masken kan trenge godt inn og virke best mulig. Om du ikke vil bruke peeling, kan du rense med Clarisonic eller Foreo, som også har eksfolierende virkning. Deretter gjelder det å identifisere hvilke behov de ulike områdene av huden har, og påføre masketyper som passer.

  Hva slags maske bør jeg velge?

   – Du må som sagt ta utgangspunkt i din egen huds behov. Fuktighetsgivende ansiktsmasker passer alle og kan brukes for eksempel på tørre kinn. Dyptrensende masker, som oljeabsorberende leiremasker og avgiftingsmasker, er ekstra gode til fet og uren hud. Mange har det i T-sonen, det vil si på pannen, nesen og haken. Glem heller ikke øynene! Det finnes både kremete masker og egne pads som er spesiallaget til øyepartiet. Starskin har en maske til leppene, som tilfører fuktighet og gjør dem myke og fyldige.

  Vi som har følsom hud, kan vi bruke multimasking?
  – Absolutt. Velg gjerne en roende maske til de områdene som er følsomme og kanskje irriterte, og kombiner med en fuktighetsgivende maske på de andre områdene.

  Hva gjør jeg når jeg har tatt av maskene?
  – Jeg anbefaler alltid å bruke ansiktsvann etter en ansiktsmaske. Det nøytraliserer hudens pH-verdi og trekker sammen porene.Deretter legger du på fuktighetskrem. Unntaket er om du har brukt en arkmaske. Da skal du massere inn det siste serumet som er igjen på huden, og ikke vaske huden etterpå.

  Les alltid nøye på emballasjen for å se hva som gjelder for den masken du bruker!
  Les også:
  Superboost huden med en pleiende ansiktsmaske
  Slik gjør du Superboost huden med en pleiende ansiktsmaske

  En bra ansiktsmaske kan gjøre underverker for en stresset hud. Dagens ansiktsmasker tilfører huden både vitaminer og næring -en perfekt hjemmeluksus å unne seg ofte!

  Strålende og glatt hud med peeling!
  Slik gjør du Strålende og glatt hud med peeling!

  Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

  Velg rett ansiktsmaske
  Slik gjør du Velg rett ansiktsmaske

  Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

  Ved bruk av kicks.no godkjenner du at vi benytter cookies for å øke brukeropplevelsen.

  Laster...