Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Hugo Boss The Scent For Her EdT. Maks 3 pr produkt og kunde.

Alt du bør vite om øyekrem med retinol, vitamin C og SPF

Eksperttips
Latter, sol og fuktfattig hud er noen faktorer som bidrar til at det oppstår fine linjer rundt øynene. Her er øyekremene som holder huden fast og glatt.

Øyekremen er den beste hjelperen for øynene våre. Den kan skreddersys etter behov og hudtype – og er dessuten utviklet for å være skånsom mot den sarte huden rundt øynene. Faktum er at hvis du bruker et produkt som er beregnet for ansiktet eller kroppen, under øynene, kan det føre til at huden blir irritert fordi konsentrasjonen av ingredienser blir for høy. Men siden det finnes en mengde ulike øyekremer å velge mellom, er det ikke alltid lett å vite hvilken som passer for nettopp dine behov. Hvilken øyekrem er egentlig best å velge hvis du vil minimere og motvirke fine linjer? Nøkkelen er å velge en øyekrem med riktig ingrediens. Her veileder vi deg til de beste øyekremene hvis du vil motvirke og minimere aldringstegn rundt øynene, og forteller hvorfor øyekrem med retinol er en ekte hudpleiehelt.

Øyekrem med retinol er en mester på å motvirke fine linjer

Retinol seilet opp som en favoritt på 1980-tallet etter at forskningsstudier viste at ingrediensen hadde en god antiage-effekt. Det gjør øyekrem med retinol til en ekte hudpleiehelt hvis du vil stramme opp huden rundt øynene, glatte ut fine linjer og forebygge at andre vanlige aldringstegn oppstår. Retinol har nemlig vist seg å ha klinisk effekt også på andre vanlige aldringstegn. Bruk av retinol fører blant annet til en jevnere hudstruktur og reduserer dessuten synligheten av pigmentflekker.

Andre øyekremer med antiage-effekt

Retinol er en ingrediens med stjernestatus når det gjelder antiage, men det finnes også andre øyekremer som har god effekt på kråketær, tørrhetsrynker og linjer rundt øynene. Her lister vi opp andre hudforyngende øyekremer som du kan fylle baderomsskapet med.

Øyekrem med SPF motvirker aldringstegn

Å beskytte huden mot sterke solstråler er et must i enhver hudpleierutine. Solbeskyttelse er viktig å bruke for å beskytte seg mot hudkreft, men det er også en av de beste måtene å motvirke at huden eldes for tidlig.

Øyekrem med vitamin C stimulerer kollagenproduksjonen

Vitamin C er en ingrediens som har vært i rampelyset de siste årene, og som inngår i mange ulike hudpleieprodukter – blant annet øyekrem. I tillegg til at det gir huden en frisk glød, har vitamin C den fantastiske egenskapen at det booster kollagenproduksjonen, noe som igjen gjør huden fastere. Kollagen er nemlig det proteinet som hjelper til med å holde huden elastisk og fuktet. Ved å bruke en øyekrem med vitamin C kan du også minimere synligheten av pigmentflekker.

Fuktighetsgivende øyekrem motvirker tørrhetsrynker

Fukt er nøkkelen til en fresh og sunn hud. Og en fuktfattig hud er som regel mindre fyldig og har et gustent utseende. Hvis du har fuktfattig hud, kan det også vise seg i form av fine linjer og rynker på huden – også kalt tørrhetsrynker. Rundt øynene er disse spesielt vanlige, siden huden er både tynnere og mer følsom der enn i resten av ansiktet. Fukt er derfor en uunnværlig ingrediens i øyekremen hvis du vil forebygge tørrhetsrynker.

Kan jeg bruke øyekrem med retinol eller vitamin C både morgen og kveld?

Du kan gjerne bruke en øyekrem med retinol eller vitamin C både morgen og kveld – men pass på å bruke solkrem med høy solfaktor på dagtid. Retinol har en eksfolierende effekt på huden, noe som innebærer at den blir mer sensitiv. Bruk derfor minst SPF 30 når solen er på sitt sterkeste. Vitamin C på sin side, er en sterk antioksidant som faktisk har vist seg å ha en beskyttende effekt mot frie radikaler, noe som blant annet forårsakes av solen. Derfor kan du med god samvittighet påføre C-vitaminberiket øyekrem om morgenen. Dessuten går det helt fint å bruke de to ingrediensene sammen!

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Fraktmåter
Betalingsmåter