Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 50% på Lancome Hydra Zen Day Cream & 30% på Foreo Mini Luna 2! Vi har også fri frakt med Bring & Helthjem.

7 tips som redder vinterhuden

Eksperttips
Nå som skarpe vinder biter i ansiktet, er det tid for å vintersikre hudpleierutinen. Med disse 7 tipsene holder du vintertørrheten unna!

1. Bytt til en rikere dagkrem

Dagkrem

En ansiktskrem vil ikke bare mykgjøre, den legger seg også som et beskyttende lag og hindrer at huden mister fuktighet i løpet av dagen. Når kulda lokker fram stramhetsfølelsen i ansiktet, er det på tide å bytte til en krem som er fyldigere i konsistensen og gir mer fuktighet. Den fetere konsistensen beskytter dessuten huden mot å bli skadet av minusgrader.

2. Rens mer skånsomt

Shop ansiktsrengjøring

Ansiktsrens kan være en skikkelig
fuktighetstyv hvis du velger feil type.
For å holde fuktighetsnivået i huden
på topp også etter rensing, er en renseolje, -melk eller -balm absolutt det
beste valget. Det er selvfølgelig ekstra viktig å tenke
på dette når også årstiden stjeler fuktighet fra huden

3. Gjør skjønnhetssøvneb mer effektiv med nattkrem

Nattkrem

Nattkrem er viktig året rundt, men særlig om vinteren. Mens du sover, jobber nemlig huden for fullt. Å tilføre en ekstra dose fuktighet nettopp om natten, når huden reparerer seg, gjør underverker for fuktighetsbalansen.

Boost med serum og olje

Serum

Serum er superstjernen i hudpleierutinen og gir fuktighet og næring i
dybden. Velg serum med ekstra fuktighetsgivende egenskaper om vinteren
når du vil ha mest mulig fuktighet. Er du veldig
tørr, gjør også en ansiktsolje godt. Påfør serum
eller olje rett etter rens.

5. La ansiktsprayen redde dagen

Face mist

Invester i en ansiktsspray (kalles også face mist), som redder huden fra å tørke ut etter mange timer i tørr inneluft. Ha alltid en flaske tilgjengelig, og fyll på med en deilig dusj av fuktighet i løpet av dagen for å holde den verste tørrheten unna.

6. Eksfolier mer!

Peeling

Når døde hudceller skrubbes bort, kan huden ta til seg fuktighet mye mer effektivt, og du vil føle deg herlig fløyelsmyk. Ta deg tid til å massere skikkelig, så får du i gang blodsirkulasjonen.

7. Arkmasker gir rask effekt

Sheet masks

ARKMASKER GIR RASK EFFEKT Skjem bort huden med en velfortjent fuktighetsboost i vinterkulda med en pleiende ansiktsmaske. Velg en arkmaske hvis du trenger en quick fix. Sheet masks, som de heter på engelsk, er ekstra effektive takket være det beskyttende arket som trykker ingrediensene mot huden.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331