Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

7 tips som redder vinterhuden

Eksperttips
Vinteren er en utfordring for huden – men det er mulig å slippe stram, flassende og rød hud. KICKS forteller deg hvordan du vintersikrer hudpleierutinen i syv fuktighetsgivende steg.

1. Så skånsom rens som mulig

Ansiktsrengjøring

Rensingen er et av de aller viktigste stegene i hudpleierutinen, men den kan være en skikkelig fuktighetstyv hvis du velger feil type. Å bruke renseolje, -melk eller -balm er den mest skånsomme måten å rense ømtålig vinterhud på

2. Eksfolier mer!

Peeling

Peeling gjør at huden kan ta opp fuktighet bedre. Dessuten får du mer glød og føler deg deilig fløyelsmyk! Velg gjerne AHAeller PHA-syre til eksfoliering, de er mest skånsomme mot den ømtålige vinterhuden.

3. Spiss hudpleierutinen

Shop toner

Toner, essence, lotion eller booster er et lett flytende serum eller ansiktsvann med høy konsentrasjon av pleiende ingredienser som virker i dybden av huden din, takket være mindre molekyler. Det gjør ganske enkelt hudpleierutinen hakket bedre!

4. Serum er stjernen i rutinen

Serum

Serum er superstjernen i hudpleierutinen og gir fuktighet og næring i dybden. Velg serum med ekstra fuktighetsgivende egenskaper, gjerne med ingredienser som hylauronsyre, ceramider eller glyserin, til din tørste vinterhud – det vil gjøre stor forskjell!

5. Anikstskrem til vinterbruk

Ansiktskrem

Når det er kaldt ute og huden strammer i ansiktet, er det på tide å skifte til en fetere dagkrem som beskytter huden mot uttørkende minusgrader. Er du veldig tørr, er det også deilig med en ansiktsolje som mykgjør og beskytter vinterhuden.

6. Skjønnhetssøvn

Nattkrem

Å booste hudpleierutinen med nattserum og nattkrem om kvelden gjør underverker for fuktighetsbalansen. Mens du sover, jobber nemlig huden for fullt, og du får ekstra god effekt av produktene.

7. Fyll på med fuktighet med en maske

Ansiktsmaske

Ta deg tid til å legge en ansiktsmaske full av mykgjørende ingredienser så ofte du kan om vinteren – hvorfor ikke over natten? Huden din vil takke deg! En ansiktsspray som redder huden fra å tørke ut i løpet av dagen, er også en god investering, som garanterer at du slipper overflatetørrhet.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort