Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Såray & 50% på Pixi Glow & Retinol Tonic!

6 hacks for din hudpleierutine

Eksperttips
Oscar Hallström, personal shopper på KICKS Flagship Gallerian i Stockholm deler sine beste hacks for huden. Gjør hudpleierutinen din hakket hvassere med disse smarte tipsene!

1. Maksimer leirmasken med mist
Spray en fuktightesgivende ansiktspray over ansiktet før du legger din leiremaske, så blir den enda mer effektiv. Bruker du en mist først gjør det også at masken blir enklere å vaske av når du er ferdig.

2. Oppkvikkende med kulde
Oppbevar dine eye patches (øyemasker) eller øyekremer i kjøleskapet, så blir de kjølige og deilige. Kjøligheten demper hevelser og du vil føle deg mer oppkvikket. Eye patches kan dessuten legges på andre deler av ansiktet som trenger ekstra pleie, som for eksempel over nesen, haken eller mellom øyenbrynene.

3. Gjør din foundation hudpleiende
Bland foundation med serum, så får du ekstra hudpleieeffekt i løpet av dagen. Blandingen gir også din foundation en mer naturlig finish.

4. Bort med kvisen
Når du har en kvise på gang, kan du forsøke å stoppe den ved å legge en leirmaske akkurat på området og la den virke over natten. Det gamle trikset med å bruke tannkrem på kvisen er best å unngå, da tannkrem er for sterk for huden din og kan skade hudbarrieren.

5. Sov med fuktmaske
Få ut det meste av fuktmasken ved å sove med den. I løpet av natten tar huden din opp ingrediensene i hudpleien fin enda bedre. Du vil derfor våkne med mykere og sterkere hud. Som med en ansiktsmaske en til to ganger i uken og påfør først ansiktsvann for å maksimere effekten

6. Hold tørrheten borte
Bruk ansiktsvann, såkalt toner, i din hudpleierutine hvis du lett blir tørr på overflaten. Påfør toneren på huden med hendene etter rengjøring. Det mykgjør huden din og gjør påfølgende produkter mer effektive. Du kan også klappe toner eller spray en mist over ansiktet ditt i løpet av dagen når du føler deg tørr. Velg gjerne toner med C-vitamin, som gir ekstra glød.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331