Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

5 måter å få vintertørre lepper myke igjen

Eksperttips
Når mørket sakte, men sikkert senker seg og kulden tar grep på huden, kommer ofte de flassende og tørre leppene også. Men med riktige produkter og knep kan du gjøre leppene myke og blanke igjen – vi forteller deg hvordan du gjør det!

Flassende og stram hud hører vinteren til. Lave temperaturer, sterk vind og tørr luft gjør huden fuktig og gusten – spesielt i Norden der det er iskaldt flere måneder i året. Leppene våre er spesielt utsatte om vinteren, og på grunn av den kalde utetemperaturen blir de ofte sprø og irriterte, og i verste fall kan de sprekke. Heldigvis finnes det produkter og knep du kan bruke for å sikre at leppene dine får tilbake både mykhet og glans selv om temperaturen vil det annerledes. Vi forteller deg hvordan du får leppene myke og gjenfuktede igjen.

Bruk skånsom eksfoliering 

Døde hudceller som lagres på hudoverflaten kan gjøre huden enda tørrere. Og akkurat som resten av huden samler leppene døde hudceller som lett kan peeles av med riktig produkt. Hvis leppene dine også flasser på grunn av kulde, er et peelingprodukt ekstra nyttig. Peeling finnes i flere ulike varianter. Velg en skånsom peeling fordi huden rundt leppene er ekstra tynn, og hvis du bruker en mekanisk peeling som inneholder korn, må du ikke skrubbe for hardt. Men hvis du har sprukne lepper som blør, bør du vente med å eksfoliere leppene dine til sårene har helet.

Fukt og beskytt med fet krem

I motsetning til resten av huden mangler leppene våre talgkjertler, noe som betyr at de ikke produserer det samme beskyttende fettet og oljene som vanligvis holder huden fuktig. Derfor er det en god idé å smøre leppene dine med fuktighetsgivende krem for å holde fuktighetsnivået på topp. En krem med fet konsistent holder dessuten leppene beskyttet når termometeret viser minus og vinden pisker i ansiktet ditt.

Smør leppene ofte med leppebalsam

Huden som omslutter leppene er tynnere enn resten av huden på kroppen. Dette betyr at leppene er ekstra følsomme for kalde temperaturer. Men ved å smøre leppene med en fuktighetsgivende leppebalsam, beskytter du leppene på den beste måten. Smør på leppebalsam så ofte du kan (minst to ganger) i løpet av dagen for å sikre at fuktighetsnivået holder seg på topp.

Unngå å slikke deg på leppene

Pleier du å slikke deg på de tørre leppene dine i håp om at det skal gi dem fuktighet? Eller kanskje av vane? I så fall bør du tenke deg om, selv om det kan virke fristende. Spyttet på tungen er ikke fuktighetsgivende - snarer tvert imot. Faktisk bidrar spyttet til å gjøre leppene dine enda tørrere fordi det fjerner hudens naturlige fuktighetsgivende fett.

Beskytt leppene med skjerf 

Hvis du verken har leppebalsam eller krem for hånden, kan du knytte et skjerf rundt nakken og munnen for å beskytte leppene hvis du er utendørs i kalde temperaturer. For maksimal beskyttelse kan du smøre leppene med et fuktighetsgivende produkt og deretter plassere et skjerf over munnen.

Bonustips: Hvis du bruker makeup som leppepenn, leppestift eller lipgloss på leppene i løpet av dagen, er det lurt å vaske det av før du legger deg om kvelden. Da får huden rundt leppene puste, det gjør den friskere og sunnere. Leppestift har også en tendens til å tørke ut leppene dine, men hvis du fortsatt vil friske opp med farge, kan du bruke en leppestift som inneholder fuktighetsgivende ingredienser, eller en farget leppebalsam.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331