Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Skincare superstars: klassikerne vi aldri vil være foruten

Eksperttips
Noen få og nøye utvalgte produkter har fast plass i skapet til alle hudpleienerder. Her er klassikerne vi aldri vil være foruten!

Den hotteste hudpleien - som virkelig utgjør en forskjell

Slik gjør du
Det kommer hele tiden spennende nyheter innen hudpleie. Her er de tre nyeste snakkisene – som virkelig utgjør en forskjell!

Hverdagsrutine for huden din: steg for steg

Slik gjør du
Uansett om rutinen din er enkel eller avansert, er det noen trinn du ikke bør hoppe over hvis du ønsker å ha – og beholde – en sunn hud. Disse trinnene bør være del av hudpleien, hver dag!

Søndagsrutinen: skjem bort huden litt ekstra

Slik gjør du
En fridag, for eksempel en søndag, gir mulighet til å utvide hudpleierutinen og skjemme bort huden litt ekstra. Disse tilleggstrinnene gjør godt for huden.

Hi tech-rutinen: Grav deg ned i hudpleieverdenen

Slik gjør du
Du som virkelig tar hudpleie på alvor, må også ta med disse trinnene i rutinen.

Jenna Courtin- Clarins: Franske beautybransjens kronprinsesse

Intervju
Som barnebarnet til grunnleggeren av Clarins ble hun født rett inn i skjønnhetsbransjens høysete – men for denne pariserinnen er vin og ost like viktig som serum og solkrem. KICKS har møtt Jenna Courtin-Clarins.

Gjør et bevisst valg med Natural Choice

I KICKS jobber vi hele tiden med bærekraft, og med produktsortimentet Natural Choice ønsker vi å gjøre det enklere for deg og alle andre kunder å ta bevisste skjønnhetsvalg. KICKS bærekraftssjef Josefin Hård forklarer hvordan.

Alle snakker om anti-pollutionhudpleie - KICKS forteller mer!

Eksperttips
Den hotteste trenden innen hudpleie akkurat nå heter Anti-Pollution. Ny forskning viser nemlig at det ikke bare er solen og genene våre som påvirker hudens aldring, men også forskjellige typer forurensning. KICKS forklarer mer.

Be a glow getter: hudpleieproduktene som maksimerer gløden

Eksperttips
Vi vil alle ha en strålende og sunn glød. Her er hudpleieårproduktene som gir mest glød.

Get that peeling feeling med kroppskrubb & kroppspeeling

Eksperttips
Etter en lang sommer med uttørkende sol og bading er det på tide å gi huden litt ekstra pleie og få frem den naturlige gløden igjen. Klar, ferdig, skrubb!
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331