Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Alt om serum for tørr og sensitiv hud

Eksperttips
Mange hudpleieprodukter er problematiske for deg med sensitiv hud, og hvis du attpåtil har tørr hud, kan det være ekstra vanskelig å navigere i hudpleiejungelen. Men ikke fortvil! Å bruke riktig serum i hudpleierutinen kan ha mye å si for huden. Vi hjelper deg med å finne serum som fyller på fuktighetsdepotene og roer ned en blussende hud.

Slik unngår du solkviser på varme sommerdager

Eksperttips
Hvordan ville sommeren vært uten kviser? Helt fantastisk, spør du oss. Derfor har vi her samlet våre beste tips om hvordan du kan tilbringe varme, kvisefrie soldager.

Alt du bør vite om øyekrem med retinol, vitamin C og SPF

Eksperttips
Latter, sol og fuktfattig hud er noen faktorer som bidrar til at det oppstår fine linjer rundt øynene. Her er øyekremene som holder huden fast og glatt.

5 måter å bli kvitt hard hud på føttene

Eksperttips
Ved å peele bort døde hudceller og myke opp føttene med en pleiende krem og en fuktighetsgivende fotmaske, er hard hud på føttene snart en saga blott. Her tipser vi om 5 måter å gjøre harde føtter fløyelsmyke igjen.

Ansiktsmassasje med rulle: Boost din naturlige glød

Eksperttips
Frisk opp huden før festen eller gi deg selv en avslappende pause om kvelden – en ansiktsmassasje gjør godt for både sinnet og huden. Her veileder vi deg steg for steg i hvordan du bruker ansiktsrulle for best mulig effekt, og forteller hvordan den booster hudens naturlige glød!

Solbrent? KICKS forteller om knepene som lindrer og forebygger

Eksperttips
"Au!", sier du når hånden streifer borti din solbrente hud. Solskaden er et faktum, og kanskje du ønsker at du hadde tenkt deg mer om før du lot huden suge til seg de sterke solstrålene. KICKS forteller hvordan du både kan forebygge og lindre solbrenthet.

5 måter å få vintertørre lepper myke igjen

Eksperttips
Når mørket sakte, men sikkert senker seg og kulden tar grep på huden, kommer ofte de flassende og tørre leppene også. Men med riktige produkter og knep kan du gjøre leppene myke og blanke igjen – vi forteller deg hvordan du gjør det!

Negleprodukter og tilbehør for perfekt pleide negler

Slik gjør du
Det trenger ikke å være vanskelig å fikse velpleide og sunne negler på egen hånd. Her er produktene og tilbehøret du trenger for å lykkes!

Guide: Maksimer hudens sunnhet med gua sha-massasje

Slik gjør du
Flate steiner som strykes over huden og skaper en rosenrød og vakker glød. KICKS gjør et dypdykk i gua sha, og forteller deg alt du trenger å vite om denne trendy hudpleieskatten.

Tips til hvordan du bruker og påfører øyekrem

Eksperttips
Er du usikker på om du påfører øyekremen på riktig måte? I denne guiden forteller vi deg hvordan du påfører øyekremen for best mulige effekt. Huden under øynene skiller seg fra resten av ansiktet. Den er både tynnere, mer følsom og blir lettere irritert – derfor må området smøres inn med en spesialtilpasset øyekrem. Er du usikker på hvordan du skal bruker den? Vi forteller deg hvordan!

Budgies beste hudpleie

Eksperttips
Budgies hudpleieprodukter har på kort tid blitt bestselgende favoritter. Prøv disse Budgie-produktene, som får topp omtale av KICKS klubbmedlemmer på kicks.no takket være sine behagelige konsistenser og effektive ingredienser!

Bakuchiol - naturens retinol

Eksperttips
Bakuchiol er en av de ingrediensene i hudpleie som vi hører aller mest om i 2021. Det har omtrent samme effekt som antiage-stjernen retinol – men uten å irritere huden. KICKS forteller alt du trenger å vite om den trendy ingrediensen.

Fet hud? Her er baserutinen for deg

Eksperttips
Hvis du har fet hud, vet du sikkert hvilken hudpleierutine og hvilke produkter som passer best for deg. Men er det like selvfølgelig når det gjelder makeuprutinen din? KICKS sin makeupartist Åsa Östergren gir den ultimate guiden til hvordan du som har fet hud maksimerer makeupen - trinn for trinn.

Sommerens beste beauty hacks

Eksperttips
Alt er litt deiligere, lysere og lettere om sommeren. Med disse smarte tipsene gir du skjønnhetsrutinen en ekstra touch av sommer.

Hva gjør jeg med min solbrente hodebunn?

Eksperttips
Solvarme dager kan være fantastiske – men ingenting tar ødelegger den euforiske sommerfølelsen som en sår, solbrent hodebunn. Heldigvis er hjelpen nær. Her tipser KICKS om hvordan du beskytter hodebunnen i solvarmen, og hvordan du lindrer en rød skalp

Hvordan tar man vare på tørre hender? Les våre beste tips her!

Eksperttips
Har du hender med en hud som tørster etter fuktighet? Her tipser vi om fem måter å tilføre fuktighet i dybden til tørre hender. Dessuten tipser vi om hva du kan gjøre for å beskytte hendene i vinterkulden!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331