Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

De hotteste hudpleieingrediensene i 2020

Eksperttips
Nå er tiden inne for å oppdatere hudpleierutinene før høsten! KICKS forteller alt du trenger å vite om mikrobiom, niacinamid, ampuller makuchiol –ingrediensene alle snakker om akkurat nå – og hvordan du pleier huden på best mulig måte med de hotteste hudpleietrendene.

Nå oppdateres hudpleieikonet Advanced Night Repair

Eksperttips
Det var skjønnhetsverdenens aller første serum og det første hudpleieproduktet noensinne med hyaluronsyre. Få produkter har revolusjonert skjønnhetsbransjen på samme måte som ikoniske Estée Lauders Advanced Night Repair – nå blir den enda bedre!

Hei hormoner! Veien til en sunn hud

Eksperttips
De fleste av oss vet (og merker!) at hormonene påvirker humøret vårt – men visste du at de også påvirker hvordan du kan pleie huden din på best mulig måte? KICKS forklarer hvordan du får sunn hud ved å tilpasse hudpleien etter kroppens naturlige hormonnivåer.

Budgie hudpleie: Nye bestevenner til ansiktet

Trend
Budgie har hatt suksess med sine morsomme, veganske produkter til deg og håret ditt. Nå lanseres deres hudpleieprodukter, som er både lekne og effektive. Si hei til Budgies nye venner for ansiktet ditt!

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Forny skjønnhetsgarderoben med tidløse beautyikoner

Eksperttips
Både garderoben og toalettmappen må oppdateres nå som sommeren endelig er her. Med disse populære skjønnhetsfavorittene får rutinen din et herlig løft!

Exuviance – effektiv hudpleie med fokus på syrer

Slik gjør du
Du som leter etter effektive hudpleieprodukter utviklet på vitenskapelig grunnlag, vil elske Exuviance. Nå finner du deres populære produkter som virkelig gjør forskjell, hos oss på kicks.no.

Sommerens store solguide 2020

Eksperttips
Med KICKS’ store solbeskyttelsesguide kan du nyte soldagene – uten at huden blir skadet. Vi forteller alt du trenger å vite om sikker soling, slik at du kan velge de rette produktene i sommer!

Ekspertene tipser: Våre solfavoritter

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter tipser om produkter som gir en sikker, solkysset look. Her er deres favoritter innen solkrem og selvbruning for sommeren 2020.

Verden beste hudpleie 2020

Trend
Det koreanske fenomenet K-Beauty har påvirket skjønnhetsverden i flere år. Nå kommer det flere trendy beautyrutiner fra alle verdenshjørner. KICKS forklarer hva de egentlig innebærer og viser den beste hudpleien for 2020!

Solkysset, kjapt og smart

Eksperttips
Den sikreste og raskeste brunfargen får du med selvbruning, som nå finnes i mange forskjellige varianter slik at det er lett å finne et produkt som passer nettopp for deg. KICKS viser vei blant de fargegivende favorittene!

Bagloria, vegansk hudpleie fra Sverige

Intervju
De har selv hatt problemer med sensitiv, irritert hud og eksem. Når gjør Julia Fors og Jessica Lundström suksess med sitt nye veganske hudpleiemerke Bagliora.

Den beste ansiktsmasken 2020 som jobber om natten

Eksperttips
Natten er den beste tiden av døgnet for å pleie huden. En nattmaske gjør jobben – i dybden – mens du sover, slik at du våkner med strålende hud. Vi forklarer hvordan det virker. Sov godt!

Hudpleietrend: Probiotika & Prebiotika

Eksperttips
En av de største hudpleietrendene akkurat nå er å ta hånd om den nyttige mikrofloraen som lever på huden vår. Vi forklarer hvordan hudens mikrobiom fungerer, og hvorfor det har godt av pro- og prebiotika.

Årets beste selvbruning 2020

Trend
Nå kan du feire at våren endelig har kommet, ved å gi deg selv en naturlig solkysset tone med selvbruningsprodukter. Med disse favorittene er det både raskt og enkelt!

Ekspertene tipser: Våre beste dagkremer 2020

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om hvilke ansiktskremer de velger selv. Her er deres beste dagkremer 2020.

Topp 5 beste serum 2020

Eksperttips
Å ha rett serum i hudpleierutinen kan gjøre stor forskjell for huden. Her er superserumene som får topp karakter av medlemmene av KICKS Club. Opplev Topp fem beste serum i 2020!

Finn den beste dagkremen 2020

Eksperttips
Hvis du bare skal gjøre én ting for huden, er det å bruke dagkrem, som er nøkkelproduktet i alle hudpleierutiner! KICKS veileder deg til dagkremene som passer aller best til nettopp din hud. Finn den beste dagkremen 2020!

Beautyfavorittenes suksesshistorier

Eksperttips
Les mer om fem av våre mest populære varemerker og deres ikoniske beautyprodukter. Flere av dem har vært elsket i flere tiår. Slik startet suksesshistoriene!

Efva Attling: Jeg bruker få, men effektive produkter

Intervju
På 1980-tallet var hun modell og artist. I dag er Efva Attling mest kjent som smykkedesigner – og stilikon. Her åpner hun baderomsskapet for KICKS’ lesere og forteller om sine beautyfavoritter.

Den lille retinolskolen

Slik gjør du
Du har sikkert hørt snakk om retinol, som er den mest omtalte og lovpriste ingrediensen i hudpleie. Men vet du hvorfor favoritten til hudpleieentusiastene er så effektiv? Og hvordan det brukes? Vi forklarer alt du trenger å vite om retinol.

Finn riktig hudpleie

Eksperttips
Riktig hudpleie får huden din til å ha det bra og se bra ut. KICKS veileder deg til de viktigste produktene og ingrediensene for nettopp din hudtype.

SKIN TREAT: Skreddersy hudpleien

Slik gjør du
Skin Treat er elsket for sin hudpleie med naturlige og effektive ingredienser. Nå lanserer de en supersmart og effektiv ansiktsserie som gjør det enkelt å skreddersy hudpleien ned til minste detalj.

Helen Mirren: Det er ikke noe galt i å ville se bra ut

Intervju
Hun nekter å retusjere sine hudpleieannonser og er fremdeles på jakt etter verdens beste maskara. KICKS møter 74-årige Dame Helen Mirren og får hudpleietips til moden hud.

Hvilken ansiktsmaske fra Kiehls passer deg?

Eksperttips
KICKS Magazines sjefredaktør Caisa lærer deg alt om Kiehl's ansiktsmasker.

MON|SUN: Top 5 beste Home Spa produkter

Eksperttips
Med skandinavisk design, vegansk innhold, uimotståelige dufter og mange velgjørende ingredienser, skaper MON|SUN en følelse av luksus, for både kropp og sjel. Home Spa merket oppmuntrer ganske enkelt til at du skal ta vare på deg selv og nyte de viktige øyeblikkene i hverdagen med ro. Blant alle de herlige produktene, er det disse fem MON|SUN-favorittene som er mest elsket.

De ti solvettreglene

Slik gjør du
Endelig sol! Men etter en lang og mørk vinter er det lurt med en liten repetisjon av hvordan dette med solbeskyttelse faktisk fungerer. Følg disse ti enkle solvettreglene, så kan du nyte sola med god samvittighet.

Nye selvbruningsfavoritter fra KICKS Beauty fikser vårfargen.

Slik gjør du
Med smarte og enkle selvbruningsprodukter er det lett å møte våren med solkysset hud. Nå lanserer KICKS Beauty enda flere selvbruningsprodukter. Vi presenterer de nyeste produktene i vår populære selvbruningsserie.

Selvbruning for ansiktet - sånn gjør du steg for steg

Slik gjør du
Hjelp vårsolen litt på vei og fiks den etterlengtede, solkyssede looken med selvbruning til ansiktet, steg for steg. KICKS forteller deg hvordan!

Hudpleie for deg som vil ha synlige resultater

Eksperttips
Nå lanserer KICKS Beauty nye og effektive hudpleieprodukter med aktive ingredienser som utgjør en stor forskjell for huden. Vi kaller dem Face Treatments og Face Concentrates. Her hjelper vi deg å finne produktene som passer til akkurat deg!

Skincare Favourites: hudpleieklassikerne vi elsker

Eksperttips
Hver dag hele året lanseres det spennende skjønnhetsnyheter – men vi må ikke glemme de pålitelige hudpleieklassikerne som fortsatt leverer, hver eneste gang. Lenge leve hudpleieheltene!

Skin Treat: hottest på hudpleiehyllen

Økologisk
Skin Treat er et helt nytt varemerke som nå lanseres eksklusivt hos KICKS. Skin Treat er spesialisert på aktiv botanisk hudpleie og tilbyr et komplett sortiment for kroppen. Les alt om de smarte og effektive produktene.

Hverdagsrutine for huden din: steg for steg

Slik gjør du
Uansett om rutinen din er enkel eller avansert, er det noen trinn du ikke bør hoppe over hvis du ønsker å ha – og beholde – en sunn hud. Disse trinnene bør være del av hudpleien, hver dag!

Skreddersy din hudpleie med Clinique ID

Slik gjør du
Oppdag Clinique ID - hudpleie tilpasset etter deg og din hud. Ved å kombinere det fuktighetsgivende produktet som passer huden din best med et konsentrat som gir akkurat den pleien og effekten du vil ha, kan du nå skreddersy hudpleien din. La oss forklare hvordan!

Hudpleieguide: riktig hudpleie for alderen

Eksperttips
Alder er bare et tall – men avhengig av hvor gammel du er, har huden ulike behov for at den skal ha det bra. KICKS hudterapeut Melina Häyrinen veileder deg til riktig hudpleie for nettopp dine beste år.

Herlige høsthender: gjør din manikyr hjemme

Slik gjør du
Alle ønsker vi oss fine, velpleide hender og negler. Nå om høsten er det vanlig med tørre hender som trenger ekstra mye kjærlighet. Men det er ikke alltid vi har tid og råd til å gå til en salong. Heldigvis har vi kicks.no, der du finner alt du trenger for å gjøre din egen manikyr – hjemme hos deg selv! Se vår trinn for trinn-guide til fine og klappevennlige hender og negler.

Livet på landet

Eksperttips
Lengter du etter en rolig sommer nær naturen? Avslappende og fuktighetsgivende favoritter med harmoniske dufter er det beste reisefølget hvis du skal nyte feriedagene på landet.

Dager på stranden: Pakk rett til solstolen og after beach

Eksperttips
Fyll opp toalettmappen med produkter som gir fuktighet, solbeskyttelse og kjapp oppfriskning, hvis du nyter sommeren på stranden. Med disse godbitene i bagasjen er du klar for både solstoler og after beach.

Summer in the city

Slik gjør du
Produkter som får plass i håndvesken, passer for deg som planlegger sommereventyr i storbyen. Disse skjønnhetsfavorittene holder deg chic både på shopping og på byen om kvelden!

Sommerens topp 5 solfavoritter

Eksperttips
Fyll toalettmappen med skikkelig gode solprodukter i sommer! Her er favorittene som KICKS-medlemmene roser i solskinnet. Les omtalene deres her!

Ekspertene tipser: Våre sommerfavoritter

Eksperttips
KICKS’ erfarne skjønnhetseksperter tipser om favorittprodukter å ta med på ferien!

Populære klassikere!

Eksperttips
Spennende nyheter er vel og bra, men det finnes også gullkorn som har fast plass i skapet til alle hudpleieelskere. Her er fem klassiske hudpleiehelter som alltid leverer.

Hudpleie som jobber mens du sover

Slik gjør du
Natten er den beste tiden på døgnet til å pleie huden din. Vi forklarer hvorfor du trenger produkter som jobber om natten, i rutinen din.

Ingrediensskole: Fuktighetshelter

Eksperttips
Redd den tørre vinterhuden med hudpleie som gir mest mulig fuktighet. Her er ingrediensene som er dine beste venner når du føler at ansiktet strammer!

7 tips som redder vinterhuden

Eksperttips
Nå som skarpe vinder biter i ansiktet, er det tid for å vintersikre hudpleierutinen. Med disse 7 tipsene holder du vintertørrheten unna!

Sørg for en solsikker sommer!

Slik gjør du
Nei – i dag gjør ikke alle solkremer huden hvit og klissete. Den nye generasjonen solprodukter lar deg velge produkt etter hudtype slik at du trygt kan nyte sola. KICKS hjelper deg å finne de produktene som passer best for deg.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331