Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Beautyact Iconic Glow Kit & 30% på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Maks 3 pr produkt og kunde.

The Extras – hudpleie for deg som vil ha synlige resultater

Eksperttips
Når du vil satse litt ekstra på hudpleierutinen din, skal du legge til produkter med aktive ingredienser. Da vil du få mer – og synligere – effekt. For deg som vil ta hudpleien til neste steg, er serum den viktigste byggesteinen. Med serum kan du skreddersy hudpleierutinen din i forhold til hvilket resultat du vil ha. Hvis du vil ha flere resultater, kan du variere mellom ulike serum, og for eksempel ha forskjellige serum om dagen og om natten, bruke dem på forskjellige dager eller jobbe med flere samtidig, lag på lag. Hvis du supplerer med ansiktsvann, ansiktsmaske, peeling og en dyptrengjørende rengjøringskost, kommer du til å få maksimal effekt av serumet ditt, da disse produktene sørger for at huden kan dra nytte av de aktive ingrediensene i serumene dine på den aller beste måten.

De beste øyekremene ifølge KICKS’ klubbmedlemmer

Eksperttips
Øyekremen er øynenes beste hjelper. Den pigger opp slitne øyne, demper hevelse og visker ut tørrhetslinjer. I tillegg er den tilpasset til å ta vare på og være skånsom mot den følsomme og tynne huden rundt øynene. Her er øyekremene som elskes av KICKS’ klubbmedlemmer!

Cera Alba – alt du trenger å vite om bivoks

Eksperttips
Cera alba, også kjent som bivoks er en naturlig fuktighetsbevarer som beskytter huden og gjør den mer motstandsdyktig. Her forteller vi deg alt om bivoksens fantastiske fordeler!

Hudpleie for deg som er gravid eller ammer

Eksperttips
Er du gravid eller ammer? Da er det visse ting det er lurt å tenke på i hudpleierutinen din. KICKS forteller deg hvilke produkter som fungerer og hvilke du skal unngå. I tillegg anbefaler vi produktene som gjør hudpleierutinen din enda bedre.

Kjemisk kontra mekanisk peeling – dette er forskjellen

Eksperttips
Peeling er en av de mest effektive måtene å kvitte seg med døde hudceller på, gjøre aknearr mindre synlige og gi huden en frisk glød. Men hvilken peeling passer egentlig best for din hud? KICKS finner ut hva som er forskjellen mellom kjemisk og mekanisk peeling – og forteller deg hvilken du skal bruke.

Irritert hud etter barbering? Slik blir du kvitt barberingskviser

Slik gjør du
Din fløyelsmyke nybarberte hud har plutselig blitt rød og irritert. Barberkviser er et faktum. Men ikke fortvil! KICKS lister opp 5 måter å behandle og forebygge irritert hud etter barbering.

Panthenol – en fuktighetshelt for huden og håret

Eksperttips
Innenfor hudpleie finnes den en rekke fuktighetsgivende ingredienser. Hyaluronsyre er en av beautyverdenens hotteste fuktighetsboostende ingredienser, og har fått mye oppmerksomhet de siste årene – men har du hørt om panthenol? Det er ingen trendingrediens, men den er veldig effektiv når det gjelder å gjenfukte og styrke hudbarrieren. Her forteller vi deg alt du trenger å vite om denne litt ukjente fuktighetshelten!

Hva er oksibenzon & hvordan fungerer det i solkrem?

Eksperttips
Oksibenzon er et kjemisk UV-filter og en populær ingrediens i mange solprodukter. Men hvordan beskytter det egentlig huden mot skadelige UV-stråler? KICKS forteller deg hva oksibenzon er og hvordan det fungerer i din solkrem.

Epidermal Growth Factor (EGF) – en plantebasert antiage-stjerne

Eksperttips
EGF, forkortelse for Epidermal Growth Factor, er en av hudpleieverdenens mest hyllede antiaging-ingredienser. Her forteller vi deg alt du trenger å vite om denne cellekommuniserende ingrediensen, som hjelper huden å bli gjenfuktet, forynget og spenstigere.

Hvordan kan jeg behandle og forebygge pigmentflekker?

Eksperttips
Venn eller fiende – hvilken innstilling har du til pigmentflekkene dine? Hvis du har bestemt deg for å ta farvel med flekkene, forteller KICKS deg hvordan du går frem både for å forebygge og behandle pigmentflekkene dine.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331