Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BLACK WEEK 26.11: 25% på ansiktspleie! Se vilkår på kicks.no/black-friday

Ekspertene tipser: Våre hudpleiefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om produktene som de helst skjemmer bort huden med.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

De hotteste hudpleieingrediensene i 2020

Eksperttips
Nå er tiden inne for å oppdatere hudpleierutinene før høsten! KICKS forteller alt du trenger å vite om mikrobiom, niacinamid, ampuller makuchiol –ingrediensene alle snakker om akkurat nå – og hvordan du pleier huden på best mulig måte med de hotteste hudpleietrendene.

Nå oppdateres hudpleieikonet Advanced Night Repair

Eksperttips
Det var skjønnhetsverdenens aller første serum og det første hudpleieproduktet noensinne med hyaluronsyre. Få produkter har revolusjonert skjønnhetsbransjen på samme måte som ikoniske Estée Lauders Advanced Night Repair – nå blir den enda bedre!

Hei hormoner! Veien til en sunn hud

Eksperttips
De fleste av oss vet (og merker!) at hormonene påvirker humøret vårt – men visste du at de også påvirker hvordan du kan pleie huden din på best mulig måte? KICKS forklarer hvordan du får sunn hud ved å tilpasse hudpleien etter kroppens naturlige hormonnivåer.

Budgie hudpleie: Nye bestevenner til ansiktet

Trend
Budgie har hatt suksess med sine morsomme, veganske produkter til deg og håret ditt. Nå lanseres deres hudpleieprodukter, som er både lekne og effektive. Si hei til Budgies nye venner for ansiktet ditt!

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

La oss snakke om talg

Eksperttips
Huden vår trenger passe mye av alt – det gjelder også talg. Men hva er egentlig talg? Og hvordan regulerer vi best hudens talgproduksjon?

Alt du gjerne vil vite om superingrediensen niacinamid (Vitamin B3)

Eksperttips
Hele hudpleieverdenen jubler over en ny superingrediens – men hvorfor elsker alle plutselig niacinamid? Og hva kan det gjøre for huden din? KICKS forteller deg alt du trenger å vite, og hjelper deg med å finne produktene som virkelig utgjør en forskjell!

Livet på landet

Eksperttips
Lengter du etter en rolig sommer nær naturen? Avslappende og fuktighetsgivende favoritter med harmoniske dufter er det beste reisefølget hvis du skal nyte feriedagene på landet.

Dager på stranden: Pakk rett til solstolen og after beach

Eksperttips
Fyll opp toalettmappen med produkter som gir fuktighet, solbeskyttelse og kjapp oppfriskning, hvis du nyter sommeren på stranden. Med disse godbitene i bagasjen er du klar for både solstoler og after beach.

Summer in the city

Slik gjør du
Produkter som får plass i håndvesken, passer for deg som planlegger sommereventyr i storbyen. Disse skjønnhetsfavorittene holder deg chic både på shopping og på byen om kvelden!

Sommerens topp 5 solfavoritter

Eksperttips
Fyll toalettmappen med skikkelig gode solprodukter i sommer! Her er favorittene som KICKS-medlemmene roser i solskinnet. Les omtalene deres her!

Ekspertene tipser: Våre sommerfavoritter

Eksperttips
KICKS’ erfarne skjønnhetseksperter tipser om favorittprodukter å ta med på ferien!

Populære klassikere!

Eksperttips
Spennende nyheter er vel og bra, men det finnes også gullkorn som har fast plass i skapet til alle hudpleieelskere. Her er fem klassiske hudpleiehelter som alltid leverer.

Hudpleie som jobber mens du sover

Slik gjør du
Natten er den beste tiden på døgnet til å pleie huden din. Vi forklarer hvorfor du trenger produkter som jobber om natten, i rutinen din.

Ingrediensskole: Fuktighetshelter

Eksperttips
Redd den tørre vinterhuden med hudpleie som gir mest mulig fuktighet. Her er ingrediensene som er dine beste venner når du føler at ansiktet strammer!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331