Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ekspertenes hudpleiefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om hudpleiefavorittene de ikke kan klare seg uten i vinter.

Det nye årets heteste hudpleienyheter 2021

Eksperttips
Inled det nye året med å oppdatere hudpleierutinen din med det aller nyeste! Vi guider deg gjennom årets første og viktigste hudpleienyheter for 2021 som allerede har kommet til KICKS!

La oss snakke om talg

Eksperttips
Huden vår trenger passe mye av alt – det gjelder også talg. Men hva er egentlig talg? Og hvordan regulerer vi best hudens talgproduksjon?

Alt du gjerne vil vite om superingrediensen niacinamid (Vitamin B3)

Eksperttips
Hele hudpleieverdenen jubler over en ny superingrediens – men hvorfor elsker alle plutselig niacinamid? Og hva kan det gjøre for huden din? KICKS forteller deg alt du trenger å vite, og hjelper deg med å finne produktene som virkelig utgjør en forskjell!

Skin Treat: Hudpleie for feinschmeckere

Intervju
Nå kommer Skin Treats nye hudpleieserie, som henter både inspirasjon og innhold fra den japanske mat- og skjønnhetskulturen. I de fem produktene finner du flere ingredienser som gjør godt – både på tallerkenen og på huden.

Your new skincare favourites by BeautyAct

Eksperttips
Var KICKS Beauty en del av din hudpleierutine? Her er en guide til produktene fra BeautyAct by KICKS som gjør at du ikke trenger å savne dine gamle favoritter. Er du på jakt etter en hudhelt til baderomskapet så har BeautyAct garantert det du trenger!

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Livet på landet

Eksperttips
Lengter du etter en rolig sommer nær naturen? Avslappende og fuktighetsgivende favoritter med harmoniske dufter er det beste reisefølget hvis du skal nyte feriedagene på landet.

Dager på stranden: Pakk rett til solstolen og after beach

Eksperttips
Fyll opp toalettmappen med produkter som gir fuktighet, solbeskyttelse og kjapp oppfriskning, hvis du nyter sommeren på stranden. Med disse godbitene i bagasjen er du klar for både solstoler og after beach.

Summer in the city

Slik gjør du
Produkter som får plass i håndvesken, passer for deg som planlegger sommereventyr i storbyen. Disse skjønnhetsfavorittene holder deg chic både på shopping og på byen om kvelden!

Sommerens topp 5 solfavoritter

Eksperttips
Fyll toalettmappen med skikkelig gode solprodukter i sommer! Her er favorittene som KICKS-medlemmene roser i solskinnet. Les omtalene deres her!

Ekspertene tipser: Våre sommerfavoritter

Eksperttips
KICKS’ erfarne skjønnhetseksperter tipser om favorittprodukter å ta med på ferien!

Populære klassikere!

Eksperttips
Spennende nyheter er vel og bra, men det finnes også gullkorn som har fast plass i skapet til alle hudpleieelskere. Her er fem klassiske hudpleiehelter som alltid leverer.

Hudpleie som jobber mens du sover

Slik gjør du
Natten er den beste tiden på døgnet til å pleie huden din. Vi forklarer hvorfor du trenger produkter som jobber om natten, i rutinen din.

Ingrediensskole: Fuktighetshelter

Eksperttips
Redd den tørre vinterhuden med hudpleie som gir mest mulig fuktighet. Her er ingrediensene som er dine beste venner når du føler at ansiktet strammer!

7 tips som redder vinterhuden

Eksperttips
Vinteren er en utfordring for huden – men det er mulig å slippe stram, flassende og rød hud. KICKS forteller deg hvordan du vintersikrer hudpleierutinen i syv fuktighetsgivende steg.

Sørg for en solsikker sommer!

Slik gjør du
Nei – i dag gjør ikke alle solkremer huden hvit og klissete. Den nye generasjonen solprodukter lar deg velge produkt etter hudtype slik at du trygt kan nyte sola. KICKS hjelper deg å finne de produktene som passer best for deg.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331