Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

6 hacks for din hudpleierutine

Eksperttips
Oscar Hallström, personal shopper på KICKS Flagship Gallerian i Stockholm deler sine beste hacks for huden. Gjør hudpleierutinen din hakket hvassere med disse smarte tipsene!

Solbrent? KICKS forteller om knepene som lindrer og forebygger

Eksperttips
"Au!", sier du når hånden streifer borti din solbrente hud. Solskaden er et faktum, og kanskje du ønsker at du hadde tenkt deg mer om før du lot huden suge til seg de sterke solstrålene. KICKS forteller hvordan du både kan forebygge og lindre solbrenthet.

SPF-mist – slik bruker du den på beste måte

Eksperttips
Beskyttende, pleiende og oppfriskende. Når solstrålene kommer fram, er solmisten et uunnværlig produkt både i strandnettet og i jobbvesken. Spray for å gi huden en ekstra dose næring samtidig som du blokkerer for skadelige UV-stråler. Vi forteller deg hvordan du bruker solmist på best mulig måte!

Effektfull hudpleie med lag på lag-teknikken

Eksperttips
Få best mulig effekt av hudpleien ved å jobbe med lag på lag, der du påfører og smører favorittene dine i riktig rekkefølge. KICKS veileder deg – lag for lag.

Beste leppebalsam for tørre lepper 2021

Eksperttips
At leppene lett blir tørre, har å gjøre med den tynne huden på leppene. En skikkelig god leppebalsam kan gjøre underverker for tørre lepper – og det finnes noen flere tips du kan bruke for virkelig å råde bot på plagene. KICKS forteller hvordan du holder leppene myke og fuktede, året rundt – og avslører hvilke leppebalsamer våre KICKS Club-medlemmer gir aller best omtaler!

MON|SUN Face Care: Nyt de små øyeblikkene

Eksperttips
Den skandinaviske følelsen for kvalitet, design og velvære er sentral for MON SUN, som allerede er elsket for sine hudpleieprodukter til kroppen. Nå lanserer de sin første serie til ansiktet, slik at du kan nyte øyeblikk av restitusjon – fra topp til tå.

Balanserende hudpleie: farvel kviser!

Eksperttips
Har du fet hud som lett blir blank og får kviser? Med de rette produktene og ingrediensene i hudpleiesrutinen holder du huden i balanse. KICKS hudterapeut Anna Ragnarsson gir sine beste tips!

Høyt versatte ingredienser

Eksperttips
Veien til sunn hud går gjennom ingrediensene i hudpleierutinen din. KICKS guider deg blantvåre mest populære ingredienser – slik at du kan velge det som er rett for nettopp din hud.

Ekspertenes hudpleiefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om hudpleiefavorittene de ikke kan klare seg uten i vinter.

La oss snakke om talg

Eksperttips
Huden vår trenger passe mye av alt – det gjelder også talg. Men hva er egentlig talg? Og hvordan regulerer vi best hudens talgproduksjon?

Alt du gjerne vil vite om superingrediensen niacinamid (Vitamin B3)

Eksperttips
Hele hudpleieverdenen jubler over en ny superingrediens – men hvorfor elsker alle plutselig niacinamid? Og hva kan det gjøre for huden din? KICKS forteller deg alt du trenger å vite, og hjelper deg med å finne produktene som virkelig utgjør en forskjell!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331