Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Slik får du vakkert og beskyttet sommerhår med Budgie

Sol, vind og vann er herlig – men det sliter på håret. Slik holder du håret både vakkert, beskyttet og velpleid i sommer.

Beskytt håret i solen

Solen sliter like mye på håret som på huden, så beskytt hårstråene dine i solskinnet også! Påfør en beskyttende spray i hele håret før du går ut for å nyte sommeren, og pakk en lekker solhatt i strandvesken når du planlegger å være ut i lengre tid. En god leave-in spray beskytter ikke bare mot varme og UV-stråler, men tilfører også pleiende fuktighet som gjør det enklere å gre ut bustete hår etter en dag i solen.

By på ekstra kjærlighet

Hvis håret ditt er sterkt og velpleid tar det mindre skade i solen. Forbered deg derfor med fuktighetsgivende produkter som styrker håret før ferien. En hårkur en eller to ganger i uken gjør underverker for slitt hår! Fortsett så å bruke fuktighetsgivende produkter regelmessig når du nyter de uttørkende feriedagene i solen. Leave-in-produkter hjelper deg å holde håret i form hele sommeren.

Style feriefrisyren

Sommerens hårtrend er stenket av saltvann, lett bølget eller glansfullt og vannkjemmet. Hvis du ikke lar looken skape seg selv ved å tilbringe en hel dag på stranden, kan du enkelt skape beach hair selv med en saltvannsspray eller tørrsjampo. En trendy wet look styles med store mengder glansspray eller en pleiende hårkur som du lar sitte på hele dagen – hvorfor ikke velge en med farge?

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331