Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Slik bruker du Tanrevel!

Å få en jevn og flekkfri selvbruningsnyanse på huden kan være lettere sagt enn gjort. Med Tanrevel er det lett å få en vakker solkysset farge som både ser naturlig ut og varer lenger. KICKS veileder deg i hvordan du bruker Tanrevel for å få din fineste selvbruningsnyanse noensinne. Klar, ferdig, juksefarge!

Hva er Tanrevel?

Tanrevel er et svensk skjønnhetsmerke som har tatt selvbruning for hjemmebruk til et helt nytt nivå. Tanrevel tilbyr spraytan (det vil selvbruning som du sprayer på huden) i en liten og praktisk enhet som er både enkel å bruke og enkel ta med seg. Den veganske formelen inneholder aloe vera, C-vitamin og valnøttekstrakt, som beskytter, gir fuktighet og reparerer huden. Ikke nok med at den er skånsom mot huden, den gir den også en naturlig farge uten flekker og som varer i to-fem dager. Dessuten finnes formelen i to ulike fargevarianter, Original og Luxury Dark. Originalfargen passer til de fleste hudtoner, mens Luxury Dark har fiolette pigmenter og er mer tilpasset varmere hudfarger.

Hvordan fungerer Tanrevel?

Tanrevel sprayes på huden og gir både fin farge og vakker glød. Du kan bruke Tanrevel både i ansiktet og på kroppen. Den veganske formelen, som også finnes som refill, påføres med et USB-oppladbart apparat. Ved å spraye formelen på huden i langsomme og jevne bevegelser, blir resultatet jevnere og mer naturlig, samtidig som huden får fin glød. Med Tanrevel kan du også enkelt skreddersy fargeintensiteten, Tanrevel One kan påføres i to−seks lag, Tanrevel Pro i ett−tre lag. Jo flere lag du påfører, jo mer intens blir fargen.

Hva er forskjellen mellom Tanrevel One og Tanrevel Pro?

Både Tanrevel One og Tanrevel Pro gir huden en jevn og naturlig brunfarge med fin glød. Tanrevel One var det første apparatet som ble lansert, etterfulgt av den nye varianten Tanrevel Pro. Maskinene er ganske like og fungerer også på samme måte, men det er noen forskjeller. Med Tanrevel One tar det litt lengre tid før selvbruningsnyansen synes, mens Tanrevel Pro trenger færre lag for en intens farge. Tanrevel Pro skal også holdes litt lenger fra huden når den påføres. Du bruker den samme formelen med både Tanrevel One og Tanrevel Pro.

Trinn for trinn: Slik bruker du Tanrevel One

Når du bruker Tanrevel One, er det viktig å jobbe på riktig avstand og passelig raskt. Hold apparatet ca. 10−15 cm fra ansiktet, og jobb med langsomme, stødige bevegelser. Fokuser på og fullfør ett område før du starter på det neste.

Trinn 1: Før du påfører

Selvbruningsnyansen blir enda finere og jevnere og får et mer holdbart resultat hvis du først eksfolierer huden fri for tørre og flassende hudrester. Eksfolier derfor huden et døgn før du har tenkt å bruke Tanrevel One. Kontroller også at maskinen er fulladet før du bruker den. Hvis du vil ha maksimal sprayfunksjon, lad maskinen fullt før du bruker den, det tar omtrent to timer.

Trinn 2: Tørr hud og lukkede øyne

Spray alltid Tanrevel One på hud som er ren og helt tørr. Ikke bruk fuktighetskrem før du sprayer, da er det er risiko for at Tanrevel One fester seg til fuktighetskremen i stedet for til huden din. Du kan bruke Tanrevel One både morgen og kveld etter behov. Bruk pipetten til å fylle beholderen med formel. Jo mer velfylt beholderen er med formel, jo sterkere blir sprayen. Plasser maskinen vertikalt mot ansiktet og dra ned lokket.

Trinn 3: På tide å begynne å spraye

Hold maskinen 10−15 cm fra ansiktet, og spray i langsomme, stødige bevegelser. Hvis du skal bruke Tanrevel One i ansiktet, er et godt tips å spraye fra det ene kinnet til det andre i et U-formet mønster. Spray deretter på pannen, nesen og haken (t-sonen). Ikke glem å lukke øynene når du sprayer! La malingen tørke i to til tre minutter, og gjenta deretter påføringen for å få en god grunnfarge. Hvis du vil ha enda mer intens farge, kan du spraye opptil seks lag.

Trinn 4: Etter påføring

Resultatet synes allerede ca. en−to timer etter bruk av Tanrevel One, full effekt oppnås etter omtrent seks timer. Ikke skyll av Tanrevel One etter påføring, men la den bli liggende på huden for beste effekt. Vil du smøre huden din med fuktighetskrem eller sminke deg? Vent minst to timer, helst lenger. Jo lenger du venter, jo bedre blir resultatet. Psst! Hvis det er første gang du bruker Tanrevel One, er ett−to minutters påføring nok. Hvis du vil opprettholde fargen, er omtrent 30−40 sekunders påføring annenhver dag et godt tips.

Trinn for trinn: Slik bruker du Tanrevel Pro

Det er viktig at du sprayer på riktig avstand og ikke jobber for raskt når du bruker Tanrevel Pro. Hold apparatet ca. 15−20 cm fra ansiktet, og jobb med langsomme, stødige bevegelser. Fokuser på og fullfør ett område før du begynner å spraye på det neste.

Trinn 1: Før påføring

Du vil få en jevnere og finere farge (og et mer holdbart resultat!) hvis du sprayer Tanrevel Pro på hud som er fri for tørre og flassende hudrester. Eksfolier derfor huden grundig et døgn før du finner frem din Tanrevel Pro. Lad enheten en til to timer før du bruker den for første gang. Hvis du vil ha maksimal spray, lad maskinen om nødvendig.

Trinn 2: Peel huden dagen før og la fuktighetskremen hvile

Spray alltid Tanrevel Pro på hud som er ren og helt tørr. Huden må også være helt fri for fuktighetskrem. Hvis du velger å bruke hudkrem før spraying, er det risiko for at Tanrevel Pro i stedet fester seg til fuktighetskremen og gir et dårligere og mindre holdbart resultat. Du kan bruke Tanrevel Pro når du vil, både morgen og kveld. Fyll apparatet med formel ved å ta av lokket og åpne beholderen. Plasser toppen av formelflasken i beholderen, og fyll deretter beholderen ved å trykke lett på flasken.

Trinn 3: Spray i vei

Hold apparatet ca. 15−20 cm fra huden og spray med jevne, langsomme bevegelser i ca. 15−30 sekunder. Jo flere lag du påfører, jo mer intens blir fargen. Med Tanrevel Pro trenger du bare ett−tre lag. Psst! Ikke glem å lukke øynene når du sprayer!

Trinn 4: Etter påføring

Resultatet er synlig allerede 15−30 sekunder etter bruk av Tanrevel Pro. Full effekt oppnås etter ca. fire timer. Ikke skyll av Tanrevel Pro etter spraying, men la formelen bli liggende på huden og virke for beste resultat. Vent minst to timer før du smører huden med fuktighetskrem eller påfører makeup. Jo lenger du venter, jo bedre effekt.

Kjøp Tanrevel hos KICKS!

Nysgjerrig på å prøve sprayen hjemme? Med Tanrevel er det enklere enn noensinne å lykkes med selvbruning! Hos KICKS finner du både Tanrevel One og Tanrevel Pro.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331