Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Sånn lager du et deilig hjemmespa

Benytt sjansen til å nyte litt alenetid på badet når du har fri i julen. Sett stemningen, smør, skrubb og slapp av! Slik ordner du raskt et luksuriøst hjemmespa med fire enkle trinn.

1. Skap riktig stemning

Shop kroppspleie

Slukk lampene og tenn dine favorittduftlys – de fyller badet med avslappende duftnoter og skaper samtidig et mykt og beroligende lyst. Hvis du har badekar, tapp i vann og hell i en luksuriøs badeolje. Har du dusj, skjem bort huden med en pleiende dusjolje. Bad- og dusjolje gir en deilig og pleiende spafølelse, samtidig som huden både får fuktighet og blir velduftende.

2. Gi håret ny glans

Shop hårkur

Står håret ditt til alle kanter og blir statisk på denne tiden av året? Det er fordi de fallende temperaturene suger den naturlige fuktigheten ut av hårene dine. Boost derfor fuktighetsnivåene i hårstråene med en hårkur, så gjenoppretter du både fukt og glans. Masser kuren inn i hele håret og la virke mens du nyter et bad eller tar en dusj.

3. Gi vinterhuden pleie

Shop ansiktsmasker

Gi huden en velfortjent pause i vinterkulden med en pleiende ansiktsmaske. Ekstra fuktighetsboost er bra for alle hudtyper på denne tiden av året. Hvis du gjør en dyprensende eksfoliering før du legger ansiktsmasken, så får du et enda bedre resultat.

4. Maksimer kosen med massasje

Shop kroppspeeling

Når døde hudceller skrubbes bort, absorberer huden fuktighet bedre. Skrubb derfor hele kroppen skikkelig og masser deretter inn en kroppsolje eller en deilig bodybutter. Da får du i gang blodsirkulasjonen og blir samtidig fløyelsmyk i huden.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331