Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Valentinsgave til han 2021

Trend
Feire kjærligheten på valentinsdagen 14. februar og skjem bort kjæresten, mannen, faren eller broren din med luksuriøse skjønnhetsprodukter. Utforsk vårt sortiment av velduftende parfymer, ansiktspleie, hudpleie og hårpleie for menn eller sjekk våre gavetips for å finne den perfekte gaven til din kjære. I KICKS' guide har vi samlet våre beste tips til romantiske valentinsgaver som gjør godt for både kropp og sjel.

Populære parfymer

De aller fleste setter pris på å få en parfyme av kjæresten. En nøye utvalgt duft er både en personlig og romantisk gave som passer perfekt til valentinsdagen. Dessuten vil han tenke på deg og kjærligheten deres hver gang han bruker parfymen. I gaveguiden har vi samlet de mest populære herreparfymene fra ulike varemerker som passer til alle. Suppler med en deodorant, after shave eller body lotion i samme duft, eller benytt anledningen til å kjøpe et gavesett med velduftende produkter fra samme serie.


Avslappende spa-dag hjemme

Ingenting er mer avslappende enn en velgjørende spa-dag hjemme. Overrask din kjære med velgjørende aktiviteter som får ham til å slappe av, nyte og glemme stresset. Skap den rette stemningen med rolig musikk, herlige duftlys og et varmt bad med badeskum eller badeolje. Gi ham en kroppspeeling eller en ansiktsbehandling hjemme med matchende ansiktsmasker. Skjem ham bort litt ekstra med en mykgjørende kroppsmassasje, og utforsk KICKS' sortiment av pleiende kroppsoljer, massasjeoljer og body lotions.

Gi skjegget ekstra omtanke

Til mannen med bart eller skjegg har vi funnet de perfekte gavene til valentinsdagen. Vis din kjærlighet og hvor mye du setter pris på hans veltrimmede skjegg ved å skjemme ham bort med det beste innen skjeggpleie. Hos KICKS finner du også alt innen barbering for menn, som barberhøvler, barbergel og after shave. Gjør valentinsgaven komplett med en luksuriøs ansiktskrem eller ansiktsserum som roer ned irritert hud og gir den ekstra mye næring og glød.

En kjærlighetshelg med ekstra av alt

Overrask ham med en kjærlighetsfull get-away på landet eller staycation i byen. Hos KICKS finner du herlige produkter i reisestørrelse som passer perfekt å ta med seg til en helg i kjærlighetens tegn. Ta ham med på en romantisk weekend og pakk kofferten med små gaver som du overrasker ham med hele helgen, for eksempel en velduftende dusjkrem, mykgjørende ansiktskrem eller luksuriøs hårpleie. 

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331