Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Valentinsgave til han 2021

Trend
Feire kjærligheten på valentinsdagen 14. februar og skjem bort kjæresten, mannen, faren eller broren din med luksuriøse skjønnhetsprodukter. Utforsk vårt sortiment av velduftende parfymer, ansiktspleie, hudpleie og hårpleie for menn eller sjekk våre gavetips for å finne den perfekte gaven til din kjære. I KICKS' guide har vi samlet våre beste tips til romantiske valentinsgaver som gjør godt for både kropp og sjel.

Gled han med en herlig valentinesgave!

Se mer

Populære parfymer

De aller fleste setter pris på å få en parfyme av kjæresten. En nøye utvalgt duft er både en personlig og romantisk gave som passer perfekt til valentinsdagen. Dessuten vil han tenke på deg og kjærligheten deres hver gang han bruker parfymen. I gaveguiden har vi samlet de mest populære herreparfymene fra ulike varemerker som passer til alle. Suppler med en deodorant, after shave eller body lotion i samme duft, eller benytt anledningen til å kjøpe et gavesett med velduftende produkter fra samme serie.


Avslappende spa-dag hjemme

Ingenting er mer avslappende enn en velgjørende spa-dag hjemme. Overrask din kjære med velgjørende aktiviteter som får ham til å slappe av, nyte og glemme stresset. Skap den rette stemningen med rolig musikk, herlige duftlys og et varmt bad med badeskum eller badeolje. Gi ham en kroppspeeling eller en ansiktsbehandling hjemme med matchende ansiktsmasker. Skjem ham bort litt ekstra med en mykgjørende kroppsmassasje, og utforsk KICKS' sortiment av pleiende kroppsoljer, massasjeoljer og body lotions.

Gi skjegget ekstra omtanke

Til mannen med bart eller skjegg har vi funnet de perfekte gavene til valentinsdagen. Vis din kjærlighet og hvor mye du setter pris på hans veltrimmede skjegg ved å skjemme ham bort med det beste innen skjeggpleie. Hos KICKS finner du også alt innen barbering for menn, som barberhøvler, barbergel og after shave. Gjør valentinsgaven komplett med en luksuriøs ansiktskrem eller ansiktsserum som roer ned irritert hud og gir den ekstra mye næring og glød.

En kjærlighetshelg med ekstra av alt

Overrask ham med en kjærlighetsfull get-away på landet eller staycation i byen. Hos KICKS finner du herlige produkter i reisestørrelse som passer perfekt å ta med seg til en helg i kjærlighetens tegn. Ta ham med på en romantisk weekend og pakk kofferten med små gaver som du overrasker ham med hele helgen, for eksempel en velduftende dusjkrem, mykgjørende ansiktskrem eller luksuriøs hårpleie. 

Les mer

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2021: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2021. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331