Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Tips til valentinsdagen – Romantiske gaver

Trend
Etter en lang, mørk vinter er årets mest romantiske høytid endelig her igjen, og det er på tide å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i, med herlige og romantiske skjønnhetsprodukter. Til årets feiring har vi samlet våre beste tips til gaver til kjæreste, bror, søster, venn eller andre som fortjener litt ekstra omtanke. I KICKS' guide finner du blant annet alt du trenger til en koselig hjemmekveld og kjærlige gavetips med det beste innen hudpleie, hårpleie, parfyme og makeup. Hvis du har vanskelig for å bestemme hva du vil gi din kjære, er du alltid velkommen til en av våre butikker, eller kontakt vår kundeservice for å få personlige tips. KICKS' dyktige hudterapeuter, makeupartister og skjønnhetseksperter hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven til valentinsdagen.

Avslappende spa-behandlinger hjemme

Feire kjærligheten og vis at du setter pris på kjæresten ved å invitere til en romantisk spa-kveld hjemme. Nyt rolig hjemmekos sammen og utforsk vårt sortiment av pleiende og avslappende produkter for både kropp og sjel. Begynn i badet med mykgjørende badeolje, badeskum eller kroppspeeling og fortsett spa-kvelden med fuktighetsgivende hårmasker og sheet masks. Avslutt kvelden med en fotmassasje eller håndmassasje og utforsk vårt sortiment av manikyr, fotpleie og pedikyr. 

Koselig middag med tente lys

Med tente duftlys i alle kroker av huset får du en ekstra koselig kveld i kjærlighetens tegn. Overrask kjæresten med en luksusmiddag og lad opp med velduftende og stemningsfulle duftpinner eller duftlys som går i samme tone som kveldens meny, for eksempel champagne eller luksuriøse fiken. Avslutt middagen med en gaveeske til desserten – reisesettene og gavesettene våre er perfekt for de som er på jakt etter nye skjønnhetsfavoritter, og som elsker å prøve nye produkter.

Romantiske dufter og parfymer

Suppler blomsterbuketten med en velduftende gave som aldri visner. Å gi bort en parfyme til din kjære føles både luksuriøst, romantisk og personlig – dessuten kan man ta den med seg overalt. Hos KICKS finner du dufter fra populære varemerker til både ham og henne. Vi tilbyr også elegante gavesett med parfymer, body lotions, after shaves og deodoranter som passer perfekt til valentinsdagen.

Luksuriøse leppestifter

Overrask kjæresten med en leppestift og leppepleie fra KICKS' populære varemerker. Velg mellom en mer intens farge og en leppestift som gir en mer naturlig look og samtidig pleier leppene. KICKS har et av de største sortimentene innen leppepleie og tilbyr alt fra lip primers, pen sticks, liquid lipsticks, leppeblyanter og lipgloss. Kontakt våre profesjonelle makeup-artister eller kom innom oss hvis du vil ha hjelp til å finne en farge som passer til nettopp din kjæreste.

Kjærlighetsfulle opplevelser

Gå inn for å gi kjæresten en romantisk opplevelse på valentinsdagen. Vi har alt du trenger for å komme i rett stemning før kveldens avkobling. Hjelp partneren din med å stresse ned ved å tenne stemningsfulle duftlys, og skjem bort din kjære med en avslappende kroppsmassasje. KICKS har et bredt utvalg av romantiske massasjeoljer, kroppsoljer, body butter og body lotions

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331