Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Tips til valentinsdagen – Romantiske gaver

Trend
Etter en lang, mørk vinter er årets mest romantiske høytid endelig her igjen, og det er på tide å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i, med herlige og romantiske skjønnhetsprodukter. Til årets feiring har vi samlet våre beste tips til gaver til kjæreste, bror, søster, venn eller andre som fortjener litt ekstra omtanke. I KICKS' guide finner du blant annet alt du trenger til en koselig hjemmekveld og kjærlige gavetips med det beste innen hudpleie, hårpleie, parfyme og makeup. Hvis du har vanskelig for å bestemme hva du vil gi din kjære, er du alltid velkommen til en av våre butikker, eller kontakt vår kundeservice for å få personlige tips. KICKS' dyktige hudterapeuter, makeupartister og skjønnhetseksperter hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven til valentinsdagen.

Gaver til valentines day

Shop hudpleie

Avslappende spa-behandlinger hjemme

Feire kjærligheten og vis at du setter pris på kjæresten ved å invitere til en romantisk spa-kveld hjemme. Nyt rolig hjemmekos sammen og utforsk vårt sortiment av pleiende og avslappende produkter for både kropp og sjel. Begynn i badet med mykgjørende badeolje, badeskum eller kroppspeeling og fortsett spa-kvelden med fuktighetsgivende hårmasker og sheet masks. Avslutt kvelden med en fotmassasje eller håndmassasje og utforsk vårt sortiment av manikyr, fotpleie og pedikyr. 

Koselig middag med tente lys

Med tente duftlys i alle kroker av huset får du en ekstra koselig kveld i kjærlighetens tegn. Overrask kjæresten med en luksusmiddag og lad opp med velduftende og stemningsfulle duftpinner eller duftlys som går i samme tone som kveldens meny, for eksempel champagne eller luksuriøse fiken. Avslutt middagen med en gaveeske til desserten – reisesettene og gavesettene våre er perfekt for de som er på jakt etter nye skjønnhetsfavoritter, og som elsker å prøve nye produkter.

Romantiske dufter og parfymer

Suppler blomsterbuketten med en velduftende gave som aldri visner. Å gi bort en parfyme til din kjære føles både luksuriøst, romantisk og personlig – dessuten kan man ta den med seg overalt. Hos KICKS finner du dufter fra populære varemerker til både ham og henne. Vi tilbyr også elegante gavesett med parfymer, body lotions, after shaves og deodoranter som passer perfekt til valentinsdagen.

Luksuriøse leppestifter

Overrask kjæresten med en leppestift og leppepleie fra KICKS' populære varemerker. Velg mellom en mer intens farge og en leppestift som gir en mer naturlig look og samtidig pleier leppene. KICKS har et av de største sortimentene innen leppepleie og tilbyr alt fra lip primers, pen sticks, liquid lipsticks, leppeblyanter og lipgloss. Kontakt våre profesjonelle makeup-artister eller kom innom oss hvis du vil ha hjelp til å finne en farge som passer til nettopp din kjæreste.

Kjærlighetsfulle opplevelser

Gå inn for å gi kjæresten en romantisk opplevelse på valentinsdagen. Vi har alt du trenger for å komme i rett stemning før kveldens avkobling. Hjelp partneren din med å stresse ned ved å tenne stemningsfulle duftlys, og skjem bort din kjære med en avslappende kroppsmassasje. KICKS har et bredt utvalg av romantiske massasjeoljer, kroppsoljer, body butter og body lotions

Les mer

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2021: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2021. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331