Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Julegavetips til henne 2020

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Klassikere passer for alle

Duft er en klassisk julegave både til henne og ham. En tidløs duft kan hun glede seg over lenge. En stilig duftklassiker er dessuten en riktig fin detalj på baderomshylla. Er du usikker på hvilken som passer best for henne? Ta en titt i baderomsskapet for å finne ut hvilke dufter hun allerede liker, og velg en med lignende duftnoter, så er sjansen større for at nettopp ditt valg blir en favoritt. Vil du virkelig briljere, velger du dessuten en flakong som matcher interiøret. Trenger du hjelp til å velge riktige duftnoter? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne

Perfekt kombinert gave til kjæresten

Det kan være vanskelig å kjøpe makeup til andre hvis man ikke har full oversikt over sminkepungen deres. Men en palett eller et sett med flere nyanser er alltid rett – der er det farger for alle! Hvis kjæresten din liker makeup, vil hun bli kjempeglad for en samling av perfekt kombinerte nyanser, som gjør at hun kan skape looker til både hverdag og fest – en perfekt gave til kjæresten! Et annet sikkert kort er en ny mascara, en klassisk leppestift, en lekker lipgloss, en stilig neglelakk eller et luksuriøst pudder. Trenger du hjelp til å velge riktig makeup til nettopp din kjæreste? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne med nyanser!

Romantisk jul sammen

Sats på noe dere kan dele eller oppleve sammen, som også gjør hjemmet litt ekstra koselig. Et mykt badeskum, matchende ansiktsmasker, mykgjørende massasjeolje, velduftende duftlys eller et annet herlig produkt til hjemmespa er romantiske gaver som dere kan nyte sammen i vintermørket.
Hvorfor ikke gi en hel samling av luksuriøse produkter? Juleesker med nøye utvalgte produkter i en eksklusiv pakning gjør garantert suksess under juletreet. Og du får dessuten mye for pengene! Det finnes minst én gaveeske for alle! De små, reisevennlige produktene er også perfekte å spare til fremtidige romantiske helgeturer.

Skjem bort julen

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet! Noe som alltid trengs, er tørrsjampo, deilige hårkurer, luksuriøse sjampoer og velduftende stylingsprayer. Kanskje har kjæresten din et favorittprodukt som du kan fylle på baderomsskapet med!

Skjem bort håret

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet! Noe som alltid trengs, er tørrsjampo, deilige hårkurer, luksuriøse sjampoer og velduftende stylingsprayer. Kanskje har kjæresten din et favorittprodukt som du kan fylle på baderomsskapet med!

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2020

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til han 2020

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2020

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Sommermote 2019: Surf’s up!

Trend
I sommer drømmer hele moteverdenen om Californias solfylte strender – og fremfor alt havets salte bølger. Nå gjør surfekulturen et trendy comeback!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331