Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Luksus til badet

Flere produkter

Bruker han opp din dyre dusjkrem? Gi ham en egen, ekstra luksuriøs variant! Sørg for å velge en flaske som dessuten pynter opp i dusjen. En matchende bodylotion og deo blir helt sikkert også satt pris på! Pass på å kjøpe en luksuriøs juleeske der du får flere produkter i luksuriøs innpakning. I en juleeske får du dessuten mye for pengene! De små, reisevennlige produktene er perfekte å ha med på treningssenteret eller å spare til fremtidige romantiske helgeturer.

Ta vare på skjegget

Flere produkter

La ham barbere seg luksuriøst! Et barbersett med høvel, skål og kost gir både finere barbering og baderom, og dessuten blir det mye morsommere å barbere seg. Eller hvorfor ikke satse på et stilrent stativ til barberhøvelen som ligger og slenger på hylla? Hvis kjæresten din ikke er glattbarbert, kan du oppmuntre ham til å pleie skjegget. Skjegget er en viktig accessoir og fortjener litt ekstra omtanke. Skjeggolje pleier og tilfører fuktighet til både hud og skjeggstrå, slik at skjegget blir blankt og friskt.

Til treningsbagen

Flere julegaver

Et tilskudd til hudpleierutinen er den beste julegaven kjæresten din kan få! Fuktmettet hud er så deilig, og han vil raskt føle seg både penere og mykere. Nattkrem, dagkrem, øyekrem, peelingprodukter, serum eller andre produkter som gir vinterhuden mye fuktighet, er noe alle hudtyper setter pris på! Hvorfor ikke satse på ansiktsmasker som dere kan glede dere over sammen? Innfør en ny felles hudpleierutine i julen med en deilig ansiktsmaske hver uke.

Klassisk julegave til kjæresten

Se fler

Duft er en klassisk julegave både til henne og ham. En tidløs duft kan han glede seg over lenge. En stilig duftklassiker er dessuten en riktig fin detalj på baderomshylla. Er du usikker på hvilken som passer best for ham? Se i baderomsskapet for å finne ut hvilke dufter han allerede liker, og velg en med lignende duftnoter, så er sjansen større for at nettopp ditt valg blir en favoritt. Hvis du virkelig vil briljere, velger du dessuten en flakong som matcher interiøret. Juleesker med nøye utvalgte produkter i en eksklusiv forpakning er et sikkert kort. Da får du både parfymen og matchende produkter til en god pris. Trenger du hjelp til å velge riktige duftnoter? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice veileder deg gjerne!

Romantisk jul

Shop her

Sats på noe dere kan dele eller oppleve sammen, som også gjør hjemmet litt ekstra koselig. Et luftig badeskum, matchende ansiktsmasker, mykgjørende massasjeolje, velduftende duftlys eller et annet herlig produkt til hjemmespa er romantiske gaver som dere kan nyte sammen i vintermørket.

Hår for han

Se mer

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet, spesielt i form av fuktighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet. Kanskje har kjæresten din et favorittprodukt som du kan fylle på baderomsskapet med! I det minste trenger han sikkert iallfall ett stylingprodukt til håret.

Les mer

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2021: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2021. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

Julegaver til under 200 kr

Eksperttips
Det finnes massevis av herlige julegaver til en billigere penge. Vi viser deg noen av våre favoritter.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort