Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Julegave til kompisen 2020

Eksperttips
Har du verdens beste venn eller venninne? Skjem bort ham eller henne med en julegave som gjør suksess!

Luksus til badet

Shop her

Gi vennen eller venninnen din en ekstra luksuriøs baderomsfavoritt! Sørg for å velge en flaske som dessuten pynter opp i dusjen. En matchende bodylotion og deo blir helt sikkert også satt pris på! Pass på å kjøpe en luksuriøs juleeske der du får flere produkter i luksuriøs innpakning. I en juleeske får du dessuten mye for pengene! De små, reisevennlige produktene er perfekte å ha med på treningssenteret eller å spare til fremtidige helgeturer.

Klassikere passer for alle

Shop her

Parfyme er en klassisk gave som alltid gleder, og som passer både for henne og ham. En tidløs duft kan nytes lenge og blir dessuten fin på baderomshylla. Er du usikker på hvilken parfyme som passer aller best? Kikk i baderomsskapet deres for å finne ut hvilke dufter de allerede liker, og velg en med lignende duftnoter, så er sjansen større for at nettopp ditt valg blir en favoritt. Trenger du hjelp til å velge riktige duftnoter? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne med å velge riktig duft til vennen eller venninnen din!

Perfekt kombinert julegave til venner

Shop her

Det kan være vanskelig å kjøpe makeup til andre hvis man ikke har full oversikt over sminkepungen deres. Men en palett eller et sett med flere nyanser er alltid rett – der er det farger for alle! Vennen eller venninnen din blir helt sikkert overlykkelig for en samling av perfekt kombinerte nyanser, som gjør at hun eller han kan skape looker til alle anledninger – en perfekt gave til venner! Et annet sikkert kort er en ny mascara, en klassisk leppestift, en lekker lipgloss, en stilig neglelakk eller et luksuriøst pudder. Trenger du hjelp til å velge riktig makeup til nettopp din venn eller venninne? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne med nyanser og produktvalg!

Nye stjerner til hudpleierutinen

Shop her

Det er alltid plass til litt mer hudpleie i baderomsskapet! Hudpleieprodukter er en fin julegave både til innbitte hudpleieelskere og til de som ennå ikke har oppdaget fordelene med en god hudpleierutine. Finn ut hvilke produkter vennen eller venninnen din pleier å bruke, og sats på noe fra samme merke, så kan du være sikker på at julegaven din blir satt pris på. Nattkrem, dagkrem, øyekrem, ansiktsmasker eller andre produkter som gir vinterhuden mye fuktighet, er noe alle hudtyper setter pris på! Trenger du hjelp til å velge de riktige ingrediensene til nettopp din venn eller venninne? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice veileder deg gjerne!

Skjem bort håret

Shop her

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet! Noe som trengs ekstra mye i den kalde årstiden, er deilige hårkurer, luksuriøse sjampoer og mykgjørende balsam. Kanskje vennen eller venninnen din har et favorittprodukt som du kan fylle på med i baderomsskapet!

Til vennen med skjegg

Shop her

Gjør skjegget hans penere! Hvis vennen din ikke er glattbarbert, kan du oppmuntre ham til å pleie skjegget. Skjegget er en viktig accessoir og fortjener litt ekstra omtanke. Skjeggolje pleier og tilfører fuktighet til både hud og skjeggstrå, slik at skjegget blir blankt og friskt.

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2020

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2020

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2020

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2020

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331