Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Julegave til kompisen 2021

Eksperttips
Har du verdens beste venn eller venninne? Skjem bort ham eller henne med en julegave som gjør suksess!

Luksus til badet

Shop her

Gi vennen eller venninnen din en ekstra luksuriøs baderomsfavoritt! Sørg for å velge en flaske som dessuten pynter opp i dusjen. En matchende bodylotion og deo blir helt sikkert også satt pris på! Pass på å kjøpe en luksuriøs juleeske der du får flere produkter i luksuriøs innpakning. I en juleeske får du dessuten mye for pengene! De små, reisevennlige produktene er perfekte å ha med på treningssenteret eller å spare til fremtidige helgeturer.

Klassikere passer for alle

Shop her

Parfyme er en klassisk gave som alltid gleder, og som passer både for henne og ham. En tidløs duft kan nytes lenge og blir dessuten fin på baderomshylla. Er du usikker på hvilken parfyme som passer aller best? Kikk i baderomsskapet deres for å finne ut hvilke dufter de allerede liker, og velg en med lignende duftnoter, så er sjansen større for at nettopp ditt valg blir en favoritt. Trenger du hjelp til å velge riktige duftnoter? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne med å velge riktig duft til vennen eller venninnen din!

Perfekt kombinert julegave til venner

Shop her

Det kan være vanskelig å kjøpe makeup til andre hvis man ikke har full oversikt over sminkepungen deres. Men en palett eller et sett med flere nyanser er alltid rett – der er det farger for alle! Vennen eller venninnen din blir helt sikkert overlykkelig for en samling av perfekt kombinerte nyanser, som gjør at hun eller han kan skape looker til alle anledninger – en perfekt gave til venner! Et annet sikkert kort er en ny mascara, en klassisk leppestift, en lekker lipgloss, en stilig neglelakk eller et luksuriøst pudder. Trenger du hjelp til å velge riktig makeup til nettopp din venn eller venninne? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne med nyanser og produktvalg!

Nye stjerner til hudpleierutinen

Shop her

Det er alltid plass til litt mer hudpleie i baderomsskapet! Hudpleieprodukter er en fin julegave både til innbitte hudpleieelskere og til de som ennå ikke har oppdaget fordelene med en god hudpleierutine. Finn ut hvilke produkter vennen eller venninnen din pleier å bruke, og sats på noe fra samme merke, så kan du være sikker på at julegaven din blir satt pris på. Nattkrem, dagkrem, øyekrem, ansiktsmasker eller andre produkter som gir vinterhuden mye fuktighet, er noe alle hudtyper setter pris på! Trenger du hjelp til å velge de riktige ingrediensene til nettopp din venn eller venninne? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice veileder deg gjerne!

Skjem bort håret

Shop her

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet! Noe som trengs ekstra mye i den kalde årstiden, er deilige hårkurer, luksuriøse sjampoer og mykgjørende balsam. Kanskje vennen eller venninnen din har et favorittprodukt som du kan fylle på med i baderomsskapet!

Til vennen med skjegg

Shop her

Gjør skjegget hans penere! Hvis vennen din ikke er glattbarbert, kan du oppmuntre ham til å pleie skjegget. Skjegget er en viktig accessoir og fortjener litt ekstra omtanke. Skjeggolje pleier og tilfører fuktighet til både hud og skjeggstrå, slik at skjegget blir blankt og friskt.

Les mer

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2021: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2021. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort